אגדה אורבנית לפורים...

WallFlower

New member
אגדה אורבנית לפורים...

מבוסס על שמועות מבית ספר יסודי, כפי שסופר ע"י אחותה הגדולה של חברה שלי... לפני 14 שנה למד בבית הספר ילד ששמו היה שי, הוא היה בן 10 וכמו בני גילו מאוד אהב דברים מפחידים. כשהגיע פורים, שי אץ רץ לחנות הצעצועים הקרובה (כמובן שלא ביבנה - חוץ מהילו בתחנת דלק אין כאן כלום) ובחר תחפושת מעוררת אימה - מסכת גומי של מפלצת ירוקה. כשהגיע היום בו סופסוף מתחפשים, חבש על ראשו את המסכה ויצא לבית הספר שמח וטוב לבב. כמו בכל בית ספר, הוקמו מספר תחנות הפעלה בשטח בית הספר. שי רץ לאחת מהן, שנמצאה בחדר ממ"ד (יש לזה שם אחר אני רק לא זוכרת...), הוא השתולל עם חבריו, כשלפתע צנח על הרצפה. המורות מיהרו להזמין אמבולנס שמצא את הילד במצב חצי מת, בדרך לבית החולים הוא כמעט מת ולאחר מספר ימים בתרדמת נפטר. אני משערת שקרו כמה וכמה מקרים כאלו בארץ במהלך השנים אבל הקטע שקצת מוזר הוא שכשהייתי בקטע ה' או ו', ילדה מהשכבה שלי הגיעה לבית ספר מוקדם בבוקר, נכנסה לאחד השירותים, מצאה בקבוק של אקונומיקה ושתתה חצי ממנו, לפני שמישהו מצא אותה. אח"כ היא נשבעה שראתה ילד עם מסיכה ירוקה יוצא מאחד התאים. לשיפוטכם.

positive energy

New member
אמממ

זה היה בפורים? אז יכול להיות שזה היה ילד עם מסכה ירוקה פשוט... לא נראה לי נדיר כל כך בפורים וילדה בכתה ה-ו שתתה בקבוק של אקונומיקה? הייתי מבין אם היא הייתה בגן או כתה א', אבל זאת לא ההיא שרצתה להמציא כסף בשביל העניים קודם?

עִידן

New member
אבל..

איך היא לא אושפזה אחרי שתיית האוקונומיקה..? זה נורא מסוכן...

Posiedon

New member
נראה לי מההיתמסטלות שלה היא

קיבלה הזיות...וראתה משהו עם ירוק על הראש..

pertal

New member
טננבאום נשבע שהלך להביא פרטים על רו

על רון ארד :) :) אבל ברצינות קודם כל אני בספק שמישהי שפויה תלך לשתות אקנומיקה בבית ספר.... זתומרת לא נראה קצת מוזר?? זתומרת ללכת עד הבצפר כשיש בבית :)? דבר שני אני די בטוח שכשמישהו שותה חומר כזה רעיל או לא זוכר מי זאת אמא שלו אפילו...... מצטער אבל נשמעת אגדה כזאת שהמורה להיסטוריה המציאה :) :).

למעלה