אגדה אורבנית - עוד פעם:

scooby4

New member
אגדה אורבנית - עוד פעם:

אני שלחתי את זה רק למנהלת בגל שהייתי ברוגז עם הפורום בהתחלה (סתם..!) והיא אמרה לי שכדי לי לשים את זה בפורום:::הוא גם יהיה באתר: בזמן המלחמה, חייל נאמן שלח לאימו כל שבוע מכתב כדי שהיא תדע שהוא בסדר. שבוע אחד, האם לא קיבלה מכתב ממנו והתחילה לדאוג. אחרי כמה שבועות היא ריבלה מכתב מהצבא שאומר שבנה מוחזק בידי האויב, והם מבטיחים לה שמתייחסים שם לשבויים בצורה טובה. אחרי כמה שבועות, האם סוף כל סוף קיבלה מכתב מבנה, הוא כותב: "אמא יקרה, תנסי לא לדאוג לי, הם מתייחסים אילנו טוב, ואני ישתחרר בקרוב, כשהמלחמה תיגמר. תוודאי שטדי הקטן יקבל את הבול על המעטפה לאוסף שלו. אוהב אותך, ג´ו.". האשה נורא שמחה לשמוע את החדשות, אבל התבלבלה כי לא ידעה מי הוא טדי הקטן. בכל אופן היא החליטה להוריד את הבול. הסתכלה על הבול ושמה לב שכתוב על הבול מאחורה: "הם חתכו לי את הרגליים". יש לי עוד אגדה, פי 1000 יותר מפחידה, אבל את זה אני ישמור לאתר אגדות אורבניות שאני עושה...

SaberTooth

New member
זה אמור להיות מפחיד../images/Emo35.gif

כי אם זה כן... לא הבנתי מה מפחיד פה...

scooby4

New member
גם אני בהתחלה לא הבנתי...

הסבר: האגדה הסתובבה הין אנשים בלחמת ויאטנם. כי כשהיו שם שבויים, האויב בדק את המכתבים לפני שהם יוצאים, לראות אם לא כתוב שם משהו על זה שהם לא מתייחסים יפה לשבויים. אז החייל החכם, כתב לאמו שתביא לטדי הקטן שלא קיים באמת, את הבול לאוסף שלו. הוא ידע שאמא שלו לא מכירה שום טדי הקטן, אבל עדיין תוריד את הבול. אחר כך אמו שמה לב שמאחורי הבול כתוב הם חתכו לי את הרגליים. הוא כתב את זה מאחורי הבול, כי הוא ידע שהצבא לא בודק את זה. הבנת? חוצמזה - לא לימדו אותך שלא שואלים שאלות אחרי אגדות אורבניות?

Idan91

New member
אני מניחה שלאותה אמא זה היה מפחיד..

בכל מקרה, מצמרר לחשוב על זה... ובכלל, לא כל אגדה אורבנית חייבת להיות מפחידה...

scooby4

New member
טוב...

מכיוון שאתם כאלה סתומים! (סתם בצחוק...) אני ישים את האגדה הפי 1000 יותר מפחידה: אשה צעירה נסעה בכביש המהיר. אז ראתה איזה זקנה, אם הרבה שיער, הולכת לאט בצד הדרך. האשה עצרה את המכונית והציעה לאישה הזקנה נסיעה. כששתיהם נסעו, האשה התחילה לשוחח קצת, בזמן שהאשה הזקנה הציעה לה חתיכת מסטיק. אז האשה שמה לב שלאשה הזקנה יש ידיים ממש שעירות ומאוד מצולקות. היא הבינה את הטעות שלה, וסטתה. ואמרה שהיא חושבת שהיא פגעה במשהו. היא עצרה את המכונית. וביקשה מהאשה הזקנה ללכת לראות אם יש שם משהו., כשהאשה הזקנה הייתה מאחורי המכונית, האשה נסעה במהירות האפשרית. האשה הצעירה הרגישה מאוד לא נעים בקשר לאישה הזקנה, שמרוב הלחץ היא התנהגה כל כך נורא. היא הרגישה אפילו יותר נורא כשראתה את התיק שלה יושב על הרצפה ליד כסא הנוסע. האשה הצעירה הבינה שהאשה הזקנה לא תוכל להמשיך בלעדיו. האשה הצעירה הרימה את התיק מהרצפה, וראתה שיש בו ארנקים, שעונים, תכשיטים וסכין צייד גדולה מלאה דם...

Idan91

New member
יפה, יפה...

האמת, אם תסתכלו במילון של אבן שושן, יהיה כתוב שזה גם זכר וגם נקבה, אבל לפי החלטת האקדמיה ללשון העברית, זה רק זכר. ועוד דבר. אם כבר תיקונים לשוניים: "אני אתקן", ולא "אני יתקן".

Idan91

New member
בדיוק בהודעה מעל ההודעה שכתבתי את

זה.. "אני יודע שסכין זה סכר..."

Idan91

New member
אמאלהההההההה!!!

זה פשוט מעולה! מאיפה את המכיר את כל האגדות השוות האלה..? אה?

למעלה