אגדה אורבנית...

DrunkGoat

New member
אגדה אורבנית...

מצטער שזה באנגלית, אין לי כוח לתרגם: It was a cold night in September. The rain was drumming on the car roof as George and Marie Winston drove through the empty country roads towards the house of their friends, the Harrisons, where they were going to attend a party to celebrate the engagement of the Harrisons´ daughter, Lisa. As they drove, they listened to the local radio station, which was playing classical music. They were about five miles from their destination when the music on the radio was interrupted by a news announcement: "The Cheshire police have issued a serious warning after a man escaped from Colford Mental Hospital earlier this evening. The man, John Downey, is a murderer who killed six people before he was captured two years ago. He is described as large, very strong and extremely dangerous. People in the Cheshire area are warned to keep their doors and windows locked, and to call the police immediately if they see anyone acting strangely." Marie shivered. "A crazy killer. And he´s out there somewhere. That´s scary." "Don´t worry about it," said her husband. "We´re nearly there now. Anyway, we have more important things to worry about. This car is losing power for some reason -- it must be that old problem with the carburetor. If it gets any worse, we´ll have to stay at the Harrisons´ tonight and get it fixed before we travel back tomorrow." As he spoke, the car began to slow down. George pressed the accelerator, but the engine only coughed. Finally they rolled to a halt, as the engine died completely. Just as they stopped, George pulled the car off the road, and it came to rest under a large tree. "Blast!" said George angrily. "Now we´ll have to walk in the rain." "But that´ll take us an hour at least," said Marie. "And I have my high-heeled shoes and my nice clothes on. They´ll be ruined!" "Well, you´ll have to wait while I run to the nearest house and call the Harrisons. Someone can come out and pick us up," said George. "But George! Have you forgotten what the radio said? There´s a homicidal maniac out there! You can´t leave me alone here!" "You´ll have to hide in the back of the car. Lock all the doors and lie on the floor in the back, under this blanket. No-one will see you. When I come back, I´ll knock three times on the door. Then you can get up and open it. Don´t open it unless you hear three knocks." George opened the door and slipped out into the rain. He quickly disappeared into the blackness. Marie quickly locked the doors and settled down under the blanket in the back for a long wait. She was frightened and worried, but she was a strong-minded woman. She had not been waiting long, however, when she heard a strange scratching noise. It seemed to be coming from the roof of the car. Marie was terrified. She listened, holding her breath. Then she heard three slow knocks, one after the other, also on the roof of the car. Was it her husband? Should she open the door? Then she heard another knock, and another. This was not her husband. It was somebody -- or something -- else. She was shaking with fear, but she forced herself to lie still. The knocking continued -- bump, bump, bump, bump. Many hours later, as the sun rose, she was still lying there. She had not slept for a moment. The knocking had never stopped, all night long. She did not know what to do. Where was George? Why had he not come for her? Suddenly, she heard the sound of three or four vehicles, racing quickly down the road. All of them pulled up around her, their tires screeching on the road. At last! Someone had come! Marie sat up quickly and looked out of the window. The three vehicles were all police cars, and two still had their lights flashing. Several policemen leapt out. One of them rushed towards the car as Marie opened the door. He took her by the hand. "Get out of the car and walk with me to the police vehicle. miss. You´re safe now. Look straight ahead. Keep looking at the police car. Don´t look back. Just don´t look back." Something in the way he spoke filled Marie with cold horror. She could not help herself. About ten yards from the police car, she stopped, turned and looked back at the empty vehicle. George was hanging from the tree above the car, a rope tied around his neck. As the wind blew his body back and forth, his feet were bumping gently on the roof of the car -- bump, bump, bump, bump.

scooby4

New member
למה אף אחד לא מגיב!?

אני אהבתי את זה! האגדה הייתה מסופרת בסרט משהו מסביב למדורה... 2 בנים, 2 בנות מספרים אגדות אורבניות אחד לשני, רק שמה זה היה אחר... רגע! אז עכשיו אני מבין את הפורום! אם אתם רואים משהו באנגלית, ארוך, אתם לא קוראים אותו? עכשיו זה ברור איך שאתם לא מכירים כמעט שום אגדה אורבנית! את רוב האגדות שלי, איך אתם חושבים שאני משיג אותם?? YES!! thets how! מקסימום מורדים בבילון, אם אתם לא מבינים מילה או שתיהם...

חברה תירגמתי

זה מה שהתוכנה לינגו וור הצליחה לתרגם תהנו זה לילת קור בספטמבר. הגשם הקיש על הגג רכב כג´ורג´ n נקהלו נוהר דרך הארץ ריק כביש כלפים הבית של החברים שלהם, הHarrisons, היכן הם הלכו ל נכוח מסיבה לחגוג את הפעולת קרב מהHarrisons´ בת, Lisa. כהם קהלו נוהר, הם listened לתחנת רדיו מקומית, איזה ניגנה מוסיקה קלסית. הם על חמישה מייל מיעד שלהם כאשר המוסיקה על הרדיו הופסק על ידי הודעת חדשות: "הCheshire לשטר issued אזהרה רצינית לאחר איש ברח מColford Mental Hospital יותר מוקדם ערב זה. האיש, ג´ון דוווני (Downey), רוצח שkilled אפס אנשים לפני הוא נלכד שני שנים לפני. הוא נתאר כגדול, ובאופן קיצוני מסוכן חזק מאוד. אנשים בCheshire אזור מוזהרים לשמור את הדלות שלהם וחלונות נעלים, ולהקרא את הלשטר תיכף אם הם רואים משחק מישהו מוז." Marie רועד. "רוצח משוגע. והוא´s חוץ there איפה-שהוא. מבהיל זה´s." "Don´t דואג על זה," אמר את הבעל שלה. "אנחנו´there כמעטים מחדש כעת. בכל מקרה, אנחנו יותר דברים חשובים לדאוג על. רכב זה מאבד כוח עבור כמה סיבה -- זה מוכרח לבעיה ישנה זאת עם המאייד. אם זה מקבל כלשהו גרוע יותר, אנחנו´ll צריכים להשאר בHarrisons´ וקבל הלילים שזה תיקן לפני אנחנו נסענו לאחור מחרים." כהוא דיבר, הרכב הותחל ללאט למטה. ג´ורג´ לחוץ המאיץ, אבל המנוע רק כועכע. לבסוף הם rolled לעצור, כהמנוע מת מושלם. רק כהם עצרו, ג´ורג´ pulled הרכב בטל הכביש, וזה בא לניח תחת עץ גדול. "פצץ!" אמר ג´ורג´ angrily. "כעת אנחנו´ll צריכים לטיול בגשם." "אבל ll לוקח אותנו זה´שעה לפחות," אמר Marie. "ואני גבוה-מותקן עקב בנעל נעליים שלי ומלבושים יפים שלי על. הם´ll הרוסים!" "היטב, אתה´ll צריכים להמתין בזמן שאני מפעיל לקרוב ביותר בית וקריאה ה Harrisons. מישהו יכול ליצוא ואותנו בחירה מעלה," אמר ג´ורג´. "אבל ג´ורג´! האם אתה שכחת מה הרדיו אמר? There´s homicidal חוץ משוגע there! אתה יכול ל´t השאיר אותי לבד כאן!" "אתה´ll צריכים למחבוא בהקודם מהרכב. נעל כל ההדלות ומשקרים על הרצפה בהקודם, תחת זה מכסה. אף אחד להתראות. כאשר אני מגיע לאחור, I´ll נקישה שלושה זמנים על הדלת. אז שאתה יכול לקבל מעלה ופותח אותו. Don´t פותח אותו אלא אם שאתה שומע שלוש נקישות." George פתח את הדלת וslipped חוץ לתוך הגשם. הוא disappeared לתוך מהירו השחור. Marie נעולות מהירוות הדלות ומטה נוחה תחת המכסה בהקודם עבור מומתן ארוך. היא הופחדה ונלבשה, אבל היא minded-חזק א אישה. היא לא הומתנה ארוכה, בכל אופן, כאשר היא נשמעה שרוט רעש תמהונית. זה ניראה למוגע מהגג מהרכב. Marie terrified. היא listened, האחזות הנשימה שלה. אז שהיא נשמעה שלוש נקישות מהר, אחד אחרי שהאחר, נוסף לזאת על הגג מהרכב. האם זה הבעל שלה? תצטרך להיא תפתח את הדלת? אז שהיא נשמעה נקישה אחרת, ואחר. זה לא הבעל שלה. זה אדם חשוב -- או משהו -- אחרת. היא הרעשה עם חששה, אבל היא כפתה היא עצמה לשקר עדיין. המקיש המשך -- הלם, הלם, הלם, הלם. הרבה שעות יותר מאחרות, כהשמש שושנה, היא משכב עדיין there. היא לא לישונה עבור רגע. המקיש אף פעם לא נעצר, כל הלילה ארוך. היא לא ידעה מה לעשות. היכן ג´ורג´? למה הוא לא הגיע עבורה? פתע, היא נשמעה את הצליל של שלושה או ארבעה כלי רכב, racing מטה מהירות הכביש. כל השל אותם pulled מעלה מסביב שלה, הצמיגים שלהם screeching על הכביש. באחרון! מישהו הגיע! Marie ישב למעלה וניראה מהירו מתוך החלון. שלושת הכלי רכב כל הרכבי לשטר, ושני עדיין מהבהב הקל שלהם. מספר שוטר ניתר חוץ. אחד של אותם כלפי מבוהל הרכב כMarie פתח את הדלת. הוא לקח אותה על ידי היד. "קבל מתוך הרכב וטיול איתי לרכב לשטר. גברת. אתה´בטוח מחדש כעת. הראה ישר קדימה. שמור הראות ברכב לשטר. Don´t מראה אחורית. רק don´t מראה אחורית." משהו בדרך h נ.ב זה לא יצא הכי טוב (נו מה כבר אפשר לצפות ממחשב

מי שרוצה בצרפתית אז התוכנה הזאת

מצויינת לצרפתית

נירש

New member
אוי וי. יצא נורא... כדאי לתרגם?

אם מישהו רוצה שאני אתרגם את זה, תשרשרו "כן"...

עטלף77

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני את הבגרות שלי באנגלית כבר עשיתי (לפני כמה שעות).

scooby4

New member
אוי! - זה הורג!!!! ../images/Emo6.gif

תסתכלו איזה טעויות!: זה אדם חשוב -- או משהו כהמנוע מת מושלם. רוצח שkilled אפס אנשים לפני הוא נלכד שני שנים לפני. - (הרוצח באמת רצח 6 אנשים...איזה פדיחות...)...

t@li

New member
זה נשמע

כאילו איזה רוסי ניסה לתרגם את זה ולא הצליח.... (not that there is anything wrong with that)

SilverPearl

New member
יפה... אבל אני מכירה את זה

יש מלא סיפורים על מישהו שהיה בתוך אוטו ושמע חריקות על הגג ויצא לראות מה זה וראה את חבר/אבא/אח או משהו כזה תלוי והנעליים שלו "מתופפות" ו"חורקות" על הגג של המכונית! זה היה כל כך ברור מהרגע שהוא השאיר אותה באוטו ויצא לבד... ו... תעשו לי טובה, פעם הבאה תפרסמו בעברית אוקייץ? אמנם לא קשה לי לקרוא באנגלית אבל בעברית זה הרבה יותר נוח! -סיוון-

scooby4

New member
לכל העצלנים, והאלה שמקבלים 60

באנגלית!!! תרגום מושלם לאגדה, תודות לחתיך הגדול, הנחמד, והחכם באנגלית, א---נ---י---!!!!!!!!!!!!!!!! התרגום: זה היה לילה קר בספטמבר, הגשם טפטף על גג המכונית של ג´ורג ומרי וינסטון. הם נסעו בכבישים השוממים לביתם של חבריהם, משפחת הריסון, כדי לחגוג את האירוסין של בתם, ליסה. בנסיעה, ג´ורג ומרי הקשיבו לרדיו המקומי, שנינגנה מוסיקה קלאסית. הם היו בחמש קילומטרים מהיעד כשהמוסיקה נקטעה, שדרן החדשות אמר שהמשטרה הנפיקה אזהרה חמורה, שאיש ברח מבית החולים מנטלי הערב. האיש, ג´ון דאוני. הוא רוצח שהרג שישה אנשים בעבר, ונעצר מלפני שנתיים. הוא מתואר כאיש גדול, מאוד חזק, ומסוכן בצורה קיצונית. האנשים באיזור צ´שייר מתבקשים לסגור את כל הדלתות והחלונות נעולים, ולהתקשר למשטרה מיד אם אתם רואים מישהו מתנהג באופן מוזר. מרי רעדה. "רוצח משוגע, והוא מסתובב שם איפשהו, זה מפחיד", "אל דאגה" אמר בעלה. "אנחנו כמעט הגענו, חוץ מזה, יש לנו לדאוג על דברים אחרים., המכונית מאבדת כוח מאיזשהי סיבה, זאת בטח הבעיה הישנה עם הקרבורטור. אם זה יעשה יותר גרועה, נצטרך לישון אצל ההריסון היום, ונתקן את זה לפני שניסע בחזרה מחר." בזמן שדיבר, המכונית התחילה להאט. ג´ורג לחץ על הדוושה, אבל המנוע רק "השתעל". למרבה המזל הם התגלגלו למין תחנת עצירה. כשהמנוע מת לגמרי, ג´ורג משך את המכונית לצד הדרך, וחנה ליד עץ גדול. "פיצוץ!" אמר ג´ורג בכעס. ומרי אמרה: "עכשיו נצטרך ללכת בגשם, אבל זה יקח לנו שעה לפחות. ועוד לי יש את נעלי העקב ואת הבגדים היפים שלי, הם יהרסו!" "טוב," אמר ג´ורג, "את תצטרכי לחכות כאן כמה זמן, אני אלך לבית הקרוב, ואתקשר למשפחת הריסון, מישהו יבוא לאסוף אותנו." "אבל ג´ורג!" אמרה מרי, "אתה שחכת מה הרדיו אמר?, יש איזה משוגע רצחני מסתובב שם!, אתה לא יכול להשאיר אותי כאן לבד!". "תצטרכי להתחבאות במושבים האחוריים של המכונית." אמר ג´ורג´, "תנעלי את כל הדלתות, תשכבי על הרצפה מתחת לשמכה הזאת., אף אחד לא יראה אותך. כשאני אחזור, אני אדפוק 3 פעמים על הדלת, אם לא תשמעי 3 דפיקות, אל תפתחי!." ג´ורג פתח את הדלת, ויצא החוצה אל הגשם, הוא מהר נעלם לתוך החשיכה., מרי מהר נעלה את כל הדלתות, השתקעה בשמיכה מאחור, והייתה מוכנה לשכיבה ארוכה. היא פחדה והיתה מודאגת, אבל היא הייתה אשה חזקה, בעלת רצון. היא לא חיכתה זמן רב, כשהיא שמעה רעש של שריטות, נשמע כאילו זה מגיע מגג המכונית, מרי הייתה מבוהלת עד עמקי נשמתה, היא הקשיבה, החזיקה את נשמיתה, אז היא שמעה 3 נקישות איטיות, אתחת אחר השניה, עוד פעם על גג מכוניתו. האם זה בעלה? האם היא צריכה לפתוח את הדלת?, אז היא שמעה עוד דפיקה, ועוד אחת, זה לא היה בעלה, מישהו, או משהו אחר. היא רעדה מפחד, אבל החריכה את עצמה לשכב דוממה. הדפיקה המשיכה, באמפ, באמפ, באמפ, באמפ. אחרי הרבה שעות לאחר מכן, כשהשמש זרחה, היא עדיין שכבה שם, היא לא שכבה לרגע. הדפיקות לא הפסיקו, כל הלילה נמשכו. היא לא ידעה מה לעשות, איפה היה ג´ורג?, למה הוא לא בא לקראתה?, לפתע, מרי שמעה 4 או 3 כלי רכב, נוהגים מהר בכביש. כולם עצרו מסביבה, הגלגלים שלהם חרקו על הכביש. סוף סוף! מישהו בא! מרי קמה במהירות והסתכלה מהחלון. היא ראתה 3 מכוניות משטרה. כמה שוטרים יצאו החוצה, אחד מהם רץ מהר למכונית, ומרי פתחה לו את הדלת. הוא לקח אותה ביד לכיוון מכונית המשטרה. "גברת, את בטוחה עכשיו" אמר השוטר. "תסתכלי ישר קדימה. תמשיכי להתכל על מכונית המשטרה, אל תסתכלי אחורה, רק אל תסתכלי אחורה." משהו בדרך שבא הוא דיבר גרם למרי להיתמלא באימה קרה. היא לא יכלה לשלוט בעצמה. כ - 3 מטרים ממכונית המשטרה, היא עצרה. הסתובבה לאחור. הסתכלה על רכבה הריק, וראתה את ג´ורג תלוי על העץ מעל מכונית., חבל קשור מסביב לצווארו. כשהרוח נשבה גופו נע קדימה ואחורה, רגליו חבטו בעדינות על גג המכונית - באמפ, באמפ, באמפ, באמפ...

scooby4

New member
שמתי ../images/Emo23.gif שיש לי הרבה טעויות!!

הנה תיקון: זה היה לילה קר בספטמבר, הגשם טפטף על גג המכונית של ג´ורג ומרי וינסטון. הם נסעו בכבישים השוממים לביתם של חבריהם, משפחת הריסון, כדי לחגוג את האירוסין של בתם, ליסה. בנסיעה, ג´ורג ומרי הקשיבו לרדיו המקומי, שנינגן מוסיקה קלאסית. הם היו בחמש קילומטרים מהיעד כשהמוסיקה נקטעה, שדרן החדשות אמר שהמשטרה הנפיקה אזהרה חמורה, שאיש ברח מבית הכלא הערב. האיש, ג´ון דאוני. הוא רוצח שהרג שישה אנשים בעבר, ונעצר מלפני שנתיים. הוא מתואר כאיש גדול, מאוד חזק, ומסוכן בצורה קיצונית. האנשים באיזור צ´שייר מתבקשים לסגור את כל הדלתות והחלונות נעולים, ולהתקשר למשטרה מיד אם אתם רואים מישהו מתנהג באופן מוזר. מרי רעדה. "רוצח משוגע, והוא מסתובב שם איפשהו, זה מפחיד", "אל דאגה" אמר בעלה. "אנחנו כמעט הגענו, חוץ מזה, יש לנו לדאוג על דברים אחרים., המכונית מאבדת כוח מאיזשהי סיבה, זאת בטח הבעיה הישנה עם הקרבורטור. אם זה יעשה יותר גרועה, נצטרך לישון אצל ההריסון היום, ונתקן את זה לפני שניסע בחזרה מחר." בזמן שדיבר, המכונית התחילה להאט. ג´ורג לחץ על הדוושה, אבל המנוע רק "השתעל". למרבה המזל הם התגלגלו למין תחנת עצירה. כשהמנוע מת לגמרי, ג´ורג משך את המכונית לצד הדרך, וחנה ליד עץ גדול. "פיצוץ!" אמר ג´ורג בכעס. ומרי אמרה: "עכשיו נצטרך ללכת בגשם, אבל זה יקח לנו שעה לפחות. ועוד לי יש את נעלי העקב ואת הבגדים היפים שלי, הם יהרסו!" "טוב," אמר ג´ורג, "את תצטרכי לחכות כאן כמה זמן, אני אלך לבית הקרוב, ואתקשר למשפחת הריסון, מישהו יבוא לאסוף אותנו." "אבל ג´ורג!" אמרה מרי, "אתה שחכת את מה אמרו ברדיו?, יש איזה משוגע רצחני מסתובב שם!, אתה לא יכול להשאיר אותי כאן לבד!". "תצטרכי להתחבאות במושבים האחוריים של המכונית." אמר ג´ורג´, "תנעלי את כל הדלתות, תשכבי על הרצפה מתחת לשמכה הזאת., אף אחד לא יראה אותך. כשאני אחזור, אני אדפוק 3 פעמים על הדלת, אם לא תשמעי 3 דפיקות, אל תפתחי!." ג´ורג פתח את הדלת, ויצא החוצה אל הגשם, הוא מהר נעלם לתוך החשיכה., מרי מהר נעלה את כל הדלתות, השתקעה בשמיכה מאחור, והייתה מוכנה לשכיבה ארוכה. היא פחדה והייתה מודאגת, אבל היא הייתה אשה חזקה, בעלת רצון. היא לא חיכתה זמן רב, כשהיא שמעה רעש של שריטות, נשמע כאילו זה מגיע מגג המכונית, מרי הייתה מבוהלת עד עמקי נשמתה, היא הקשיבה, החזיקה את נשמיתה, אז היא שמעה 3 נקישות איטיות, אחת אחר השניה, עוד פעם על גג מכוניתו. האם זה בעלה? האם היא צריכה לפתוח את הדלת?, אז היא שמעה עוד דפיקה, ועוד אחת, זה לא היה בעלה, מישהו, או משהו אחר. היא רעדה מפחד, אבל הכריחה את עצמה לשכב דוממה. הדפיקה המשיכה, באמפ, באמפ, באמפ, באמפ. אחרי הרבה שעות לאחר מכן, כשהשמש זרחה, היא עדיין שכבה שם, היא לא עצמה עין לרגע. הדפיקות לא הפסיקו, כל הלילה נמשכו. היא לא ידעה מה לעשות, איפה היה ג´ורג?, למה הוא לא בא לקראתה?, לפתע, מרי שמעה 4 או 3 כלי רכב, נוהגים מהר בכביש. כולם עצרו מסביבה, הגלגלים שלהם חרקו על הכביש. סוף סוף! מישהו בא! מרי קמה במהירות והסתכלה מהחלון. היא ראתה 3 מכוניות משטרה. כמה שוטרים יצאו החוצה, אחד מהם רץ מהר למכונית, ומרי פתחה לו את הדלת. הוא לקח אותה ביד לכיוון מכונית המשטרה. "גברת, את בטוחה עכשיו" אמר השוטר. "תסתכלי ישר קדימה. תמשיכי להסתכל על מכונית המשטרה, אל תסתכלי אחורה, רק אל תסתכלי אחורה." משהו בדרך שבא הוא דיבר גרם למרי להיתמלא באימה קרה. היא לא יכלה לשלוט בעצמה. כ - 3 מטרים ממכונית המשטרה, היא עצרה. הסתובבה לאחור. הסתכלה על רכבה הריק, וראתה את ג´ורג תלוי על העץ מעל המכונית., חבל קשור מסביב לצווארו. כשהרוח נשבה גופו נע קדימה ואחורה, רגליו חבטו בעדינות על גג המכונית - באמפ, באמפ, באמפ, באמפ...

SilverPearl

New member
בלאט! לא יכולתם להודיע מהתחלה

שיש גם בעברית?! העיקר אני קוראת ועוד מגיבה בלי לקרוא את שאר התגובות... טיפשת! (פחחחח אלק טיפשת..
)[ -סיוון-

Die † dIE

New member
י-א-ב-ל-ה ../images/Emo5.gif

אבל פשוט גדול! סיפור טוב! ותודה אלון על זה שתרגמת!

HoNeY14

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo118.gif

קריפי... אבל זה היה ברור שהוא לא ישאר בחיים זה ממש אבסורד לצאת החוצה שהרוצח שם בחוץ... זה בטח היה מה זה מפחיד לאישה *אני יודעת שזה לא קרה באמת*

למעלה