אגדה מודרנית
בתפוז
אנשים

אגדה מודרנית../images/Emo204.gif בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

עדי יותם, מנחת סדנאות הנקה והורות, דולה, ועיתונאית בנושאי הריון, לידה והנקה, תתארח מחר החל משעה 10.00 בפורום הנקה ותשיב לשאלות בנושא כניסה למסגרת החדשה והמשך ההנקה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=317&msgid=103793524
דברים שרציתי לומר בואו לבחור את המנצח הגדול בתחרות דברים שרציתי לומר, בפורום להיות אחים ואחיות. הצביעו והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1357&msgid=103753310
בחרו אגדה קלאסית מוכרת, כתבו אותה בסגנון מודרני בפורום הורים לאחר טיפולים, ואולי תזכו בכרטיס זוגי להצגה בפסטיבל קסם של אגדה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=424&msgid=103740522
אתם בני ובנות נוער העולים לכיתה יא', שיש להם הרבה שעות מחשב אם זה בתוכנות מסרים מהירים, בלוגים, ביקור בפורומים וצ'אטים, שיטוט ברחבי הסייבר, או 'חיות' אינטרנטיות אחרות , שמוכנים לשתף אותנו בנעשה בחייהם, ביום יום, באירועים מיוחדים, בדברים אישיים ולאורך זמן! ואם תסכימו להשתתף בסדרת טלוויזיה דוקומנטארית על הנוער בישראל היום אתם מוזמנים לשלוח מייל בצירוף מספר מילים על עצמכם (ציינו גם אמצעי תקשרות אתכם). על הפונים להיות מהמאפיינים הבאים: בנים, בנות ומה שבניהם, צברים או לא, חילונים או דתיים, שגרים בעיר או בכפר, שלומדים או לא לומדים בבית ספר, שמנהלים בלוג או לא, שמעשנים או לא מעשנים, שגרים בבית ההורים או שלא... העיקר שיהיה להם משהו מיוחד שהוא שלהם ופתיחות כדי להכניס אותנו לעולמו לתקופה ממושכת... כל אחד יביא אל הסדרה את עולמו התרבותי הייחודי, ואת מעגל חבריו הקרובים. גם לביישנים שביניכם! [email protected]

סמלת

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

"Time is linear Memory's a stranger History is for fools Man is a tool in the hands Of the great God Almighty" Perfect sense - Roger waters

בשורות טובות../images/Emo57.gif

כמה פעמים בחיים שלכם קיבלתם בשורה משמחת
זה הזמן לספר לנו על זה
הגיע הזמן שנסתכל גם על הדברים החיוביים בחיים
בשורות משמחות שקיבלתם על הסביבה שלכם:
בשורות משמחות שקיבלתם על עצמכם:
מהי הבשורה הכי משמחת שקיבלתם ולמה?

Jahel

New member
אחלה רעיון ../images/Emo9.gif

בשורות משמחות שקיבלתם על הסביבה שלכם:
כל בשורה שקשורה למשפחה או לחברים הקרובים שלי- עבודה חדשה, לימודים, חתונה וכאלה. בזמן האחרון הבשורה הכי משמחת על המשפחה שלי היא העבודה שאח שלי (כפרה עליו
) מצא
אחרי תקופה ארוכה של ראיונות עבודה, הוא הגיע לעבודה שהוא חשב שהוא יכול רק לחלום עליה
והחברים- לימודים שחבר טוב מתחיל בצורה די מפתיעה
בשורות משמחות שקיבלתם על עצמכם:
כשעברתי טסט ראשון
, סכום כסף שקיבלתי בזמן האחרון
מהי הבשורה הכי משמחת שקיבלתם ולמה?
ההריון הראשון של אחותי
, היא חיכתה עד החודש החמישי כדי לספר לכולם, כי הם רצו לדעת קודם אם זה בן או בת. אחרי 5 שנות נישואים הם החליטו להביא ילד, אז זה היה ממש משמח לכולם
אני זוכרת שאחי היה במרכז אמריקה ושלחנו לו מייל שלא יפספס את הלידה
בהריון הבא שלה, היא גם חיכתה עד החודש החמישי אבל אני ידעתי כבר ברגע שהיא השתינה על המקל

ס22ית

New member
רק בשמחות ../images/Emo57.gif

כמה פעמים בחיים שלכם קיבלתם בשורה משמחת לא מספיק
בשורות משמחות שקיבלתם על הסביבה שלכם חתונות, הריונות, הצלחות... בשורות משמחות שקיבלתם על עצמכם: חתונות, הריונות, הצלחות...
כל הצלחה וכל דבר טוב משמח מהי הבשורה הכי משמחת שקיבלתם ולמה? נכנסה המשכורת..
כל בשורה טובה זה הכי משמח ולא משנה באיזה תחום או נושא..העיקר שעולה חיוך על הפרצוף והלב מתמלא..זה שווה את זה. <למישהו יש טישו? הקיטשיות נוזלת לי מההודעה
>

למעלה