אגדה מודרנית
בתפוז
אנשים

אגדה מודרנית../images/Emo204.gif בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

עדי יותם, מנחת סדנאות הנקה והורות, דולה, ועיתונאית בנושאי הריון, לידה והנקה, תתארח מחר החל משעה 10.00 בפורום הנקה ותשיב לשאלות בנושא כניסה למסגרת החדשה והמשך ההנקה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=317&msgid=103793524
דברים שרציתי לומר בואו לבחור את המנצח הגדול בתחרות דברים שרציתי לומר, בפורום להיות אחים ואחיות. הצביעו והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1357&msgid=103753310
בחרו אגדה קלאסית מוכרת, כתבו אותה בסגנון מודרני בפורום הורים לאחר טיפולים, ואולי תזכו בכרטיס זוגי להצגה בפסטיבל קסם של אגדה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=424&msgid=103740522
אתם בני ובנות נוער העולים לכיתה יא', שיש להם הרבה שעות מחשב אם זה בתוכנות מסרים מהירים, בלוגים, ביקור בפורומים וצ'אטים, שיטוט ברחבי הסייבר, או 'חיות' אינטרנטיות אחרות , שמוכנים לשתף אותנו בנעשה בחייהם, ביום יום, באירועים מיוחדים, בדברים אישיים ולאורך זמן! ואם תסכימו להשתתף בסדרת טלוויזיה דוקומנטארית על הנוער בישראל היום אתם מוזמנים לשלוח מייל בצירוף מספר מילים על עצמכם (ציינו גם אמצעי תקשרות אתכם). על הפונים להיות מהמאפיינים הבאים: בנים, בנות ומה שבניהם, צברים או לא, חילונים או דתיים, שגרים בעיר או בכפר, שלומדים או לא לומדים בבית ספר, שמנהלים בלוג או לא, שמעשנים או לא מעשנים, שגרים בבית ההורים או שלא... העיקר שיהיה להם משהו מיוחד שהוא שלהם ופתיחות כדי להכניס אותנו לעולמו לתקופה ממושכת... כל אחד יביא אל הסדרה את עולמו התרבותי הייחודי, ואת מעגל חבריו הקרובים. גם לביישנים שביניכם! [email protected]

Hosh17

New member
ניצנים אתמול 12.8

למישהו יצא להיות ???? היה כיף לאללה בהופעה של מוניקה סקס.... פי אלף מאביב ואת אביב אני אוהבת יותר היה שם קהל פיצוץ ,פריקים לעינין לא ערסים ופוזות.. ואף פעם לא הבנתי מה מושך ילדות קטנות לאהוב את אביב, הרי הוא מכוער כמו שד. רוב הפעמים. אז מה העניין? טוב. נכנסתי יחפה להופעה, טעות גדולה, כי עם השירים ראיתי דם בציפורניים ואיבדתי תחושה בכמה אצבעות... בשיר על הרצפה, האחרון, יהלי סובול עוד מעז להגיד לקהל שהוא רוצה לראות חזיות נעליים וחולצות עפות באוויר והקהל מקשיב ואני מבקשת רחמים אלוהיים חחח אני באמצע של האמצע של הקהל, אין דרך יציאה כרגע. קיצר זה היה נראה כמו איזה קטטה המונית על המסכים בשיר הזה.... חצי קהל אשכרה ירד לרצפה, אלה שלא ירדו נפלו עליהם, אנשים לא ראו בעיניים התחילו להכנס אחד בשני, ממש כמו פוגו ענק רק בלי המעגל. אחד על השני, מחלקים מכות שכאלה לאנשים שלא מכירים, עפים אחד על השני. כרגע אני עם פלסטרים בכל האצבעות ברגליים חחח אבל היה טוב. הם תותחים. ואירחו את שלומי שבן המדהים

Hosh17

New member
הוא באמת מתוק

אבל הוא לא ממש חתיך, לפחות לא ברמה שהן חושבות הן קוראות לו מושלם וכל זה :/

התעוט

New member
מושלם אולי הוא לא,אבל העיקר שהוא

מתוק נורא,ואני מת לנשק אותו!!!

שלומי שבן הציל להם את ההופעה..

היה חלש בטירוף. הם לא נראו נלהבים בכלל שלומי שבן היה מעולה! לדעתי לפחות.

Hosh17

New member
הם אף פעם לא נלהבים במיוחד

גם בהופעה שיצא לי להיות בזאפה ובהופעה ברוק עצמאות. זה לא הם יותר מדי, זה פשוט התופים הגיטרה והבס..
ושלומי באמת חידש אנרגיות בהופעה הזאת.

היה מעולה אתמול,

האנשים הרבה פחות הפריעו, והייתה אווירה כייפית כזאת, והופעות נחמדות וזה.

Hosh17

New member
יש מצב היית באוהל צ'אי בסביבות 1וחצי עם חבר'ה

עם נרגילה?

Hosh17

New member
זוכרת אולי מישהי שבאה לבקש ממך אש

והוצאת לה מיצית שחורה מתוך התיק? חח..בסביבות 1 וחצי שם באוהל.

Hosh17

New member
פיטר ברוב השירים

אני חושבת. אפשר לזהות נגינה על בס, ופיטר בכללי מנגן על בס הרבה... בהר של ביגלך פיטר היה על הבס.

TairAtias

New member
פיטר ניגן כל ההופעה על בס...

ובהר של בייגלך לא היה בס, פיטר היה בגיטרה :) תיקון טעות... הוא פשוט חמוד הפיטר רוט הזה

Hosh17

New member
אתה בטוח שלא היה בס בשיר הזה?

למה אני זוכרת שיהלי אמר שזה השיר עם הכי קצת כלים במסגרת ניצנים אי פעם- רק בס ותופים... אבל מצד שני אני זוכרת סולו חשמלית של פיטר בשיר כלשהו לא יודעת.

TairAtias

New member
אני הייתי

היה ממש כיף מוניקה סקס היה עלללל במיוחד שלומי שבן לא ידעתי שהוא כזה קלידן סוס יובל מנדלסון משייגעצ אחד הדפוקיםםםם הוא היה כזה מצחיקקק ובהופעה של שרון הולצמן ממש רחמתי עליו איך שהוא התחנן מהקהל שיקום... והטרנטה הלא מוכרים האלה דווקא ממש טובים.

../images/Emo207.gif מישהו צריך כרטיס לסלקום ווליום??

אני מוכרת את שלי ב 50 פתאום לא בא לי ללכת אני מהרצליה אז מי שצריך ומהסביבה פה שייכנס לאייסי שלי.. 259051130

למעלה