אגדה מודרנית
בתפוז
אנשים

אגדה מודרנית../images/Emo204.gif בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

עדי יותם, מנחת סדנאות הנקה והורות, דולה, ועיתונאית בנושאי הריון, לידה והנקה, תתארח מחר החל משעה 10.00 בפורום הנקה ותשיב לשאלות בנושא כניסה למסגרת החדשה והמשך ההנקה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=317&msgid=103793524
דברים שרציתי לומר בואו לבחור את המנצח הגדול בתחרות דברים שרציתי לומר, בפורום להיות אחים ואחיות. הצביעו והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1357&msgid=103753310
בחרו אגדה קלאסית מוכרת, כתבו אותה בסגנון מודרני בפורום הורים לאחר טיפולים, ואולי תזכו בכרטיס זוגי להצגה בפסטיבל קסם של אגדה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=424&msgid=103740522
אתם בני ובנות נוער העולים לכיתה יא', שיש להם הרבה שעות מחשב אם זה בתוכנות מסרים מהירים, בלוגים, ביקור בפורומים וצ'אטים, שיטוט ברחבי הסייבר, או 'חיות' אינטרנטיות אחרות , שמוכנים לשתף אותנו בנעשה בחייהם, ביום יום, באירועים מיוחדים, בדברים אישיים ולאורך זמן! ואם תסכימו להשתתף בסדרת טלוויזיה דוקומנטארית על הנוער בישראל היום אתם מוזמנים לשלוח מייל בצירוף מספר מילים על עצמכם (ציינו גם אמצעי תקשרות אתכם). על הפונים להיות מהמאפיינים הבאים: בנים, בנות ומה שבניהם, צברים או לא, חילונים או דתיים, שגרים בעיר או בכפר, שלומדים או לא לומדים בבית ספר, שמנהלים בלוג או לא, שמעשנים או לא מעשנים, שגרים בבית ההורים או שלא... העיקר שיהיה להם משהו מיוחד שהוא שלהם ופתיחות כדי להכניס אותנו לעולמו לתקופה ממושכת... כל אחד יביא אל הסדרה את עולמו התרבותי הייחודי, ואת מעגל חבריו הקרובים. גם לביישנים שביניכם! [email protected]

rox love BSM

New member
אני עוזבת!

לאנגליה לשבועיים וחצי.... אני אנסה להתעדכן משם [אם יהיה לי זמן]... ואני אתגעגע המון המון המון המון המון.....

../images/Emo24.gif

נתגעגע גמכן! תיהני כמה שיותר, אנגליה אחלה מקום. [והקנאה לא מדברת מגרוני! ><]
ביי, רוקס.
מואהמואה.

butbut

New member
כייף לך!תהני שם!!^^

אם תיראי במקרה את אחד מהבנים ברחוב תמסרי להם שאנחנו עדיין מחכות להם כאן XDDD

MoVe AlOnG

New member
תהני

תהני לך המון המון המון וכולנו גם נתגעגע. מקנאה בך =[

rox love BSM

New member
תודה לכולכן ../images/Emo24.gif

עכשיו אנחנו עושים הכנות אחרונות ואני טסה היום ב 2 בלילה.....

butbut

New member
ואיי אני הייתי יוצאת מהמטוס חצי מתה=]

מרוב עייפות XD

Shir Girl XD

New member
תהני לך באנגליה ואל תשחכי אותנו../images/Emo8.gif

תחפשי דברים של מקפליי תהני לך ותחזרי מהר

m i c k e y 15

New member
תהני../images/Emo24.gif תקני לי......

סתםסתם חחחחח איך הייתי רוצה להיות באנגליה..לא פייררר חחחחח סתםתסם תהני

M C F L Y 1

New member
וואאי תההני מוותתק ../images/Emo24.gif

תקקני מלללאא [ למרות שייקר
] תעששי חיים , ואל תשכחחי אותננו !! נתגעגגעע
*מקננננננננננננננננננננאאאאאאההה*

Lex 1

New member
אווו! ../images/Emo24.gif תהני המונמון!

דרך מעולה לנצל את השבועיים שנשארו מהחופשה
אחחח גמני הייתי רוצה...
תהני גם בשבילי! חחח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיווו כיףלך ;[ תעשי חיים

נתגעגע המון

butbut

New member
../images/Emo207.gifטום שלח שלשום או אתמול הודעה בכול

המייספסים על הMcfly tour החדש. קיצר הנה ההודה,אין לי כוח לפרש. NEW TOUR DATES Hey guys, we will see some of you next weekend at the V Festival. Meanwhile the 16 new tour dates all go on sale next Sat morning at 10am - thru all the normal places - the gigsandtour.com site, ticketmaster.co.uk, at the venues and we will be posting all the phone numbers. Also if you click on the tour banner it takes you to the gigsandtour.com page for Mcfly. Some of you got an email about a pre-sale sent in error by the label - there is no pre-sale, all tickets go on sale next Saturday. We also changed our top 12 friends again today. We will also keep changing the audio on myspace every week or so, add videos (see THAT GIRL on the top video screen) and also change the videos showing on our label website - right now its the Transylvania video. והנה הבאנר שהתלווה אליו של ההופעות וכול זה=]

למעלה