אגדה מודרנית
בתפוז
אנשים

roni poynter

New member
מו הא האאאאא ((צחוק של מכשפה))

אנננייי מפחידהה...!!!!חחחחחחחחחחחח....

McFly rullz

New member
מה נעשה לדאגי?

נאכל אותו ואז נוציא אותו בבית או שננשק אותו בלהט עז ואז הוא יתאהב?ואז הוא יחפש אותנו? החלטה קשה.

butbut

New member
אני בעד לעשות את הדבר הבא=]

ללכת אל הבית שלו,בשקט.לספר אותו [לפי ה"סיפור" של איזה 15 שורות שכבר כתבתי כאן]. ואז..אחרי שהוא נראה מעולה,וסקסי בטירוף. אפשר לחטוף אותו במטוס חזרה לישראל,וכול הדרך לבדוק שהוא נושם,כי מי צריך אותו מת? ואזזזז...כשמגיעים לשדה-תעופה לנשר אותו בלהט. ואז הוא יתאהב. ואז הכול טוב ויפה=]

מאיושSP

New member
וואי../images/Emo178.gif איזה תמונות יפוווות!!

דני נראה כל כךךךךךך טוב כאן!!
תודה על הכל!

butbut

New member
../images/Emo26.gifוסתם תונה של דאגי עושה שטויות

בהופעה הקודמת. עם המכונת עשןXDDD

Lex 1

New member
גאד בלס בת-אל! ../images/Emo6.gif תנקיו! ../images/Emo24.gif

למרות שנראה לי חלק כבר יש לי >< או וול עכשיו עבודה כפולה *לבדוקלשמורלבדוקלאלשמור..XD*

butbut

New member
חח גם אני חשבתי שיש לי=]

אבל אז בדקתי ושמתי לב שזה רק תמונות דומות,אבל זאת הופעה די חדשה..ככה שהן חדשות לי=]

../images/Emo176.gif../images/Emo175.gifכנסו. ^^../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

סליחה בפני מאי, צוף, טל, עדי ורוני שאני פותחת שוב שרשור ומכריחה אותן להביע את תמיכתן מחדש. אני פשוט לא בטוחה אם יראו את זה שם למטה. >< אז בזמן שבת' משרשרת תמונות להנאתה, אני אגיד את דבריי: ככל הנראה לי, יש שתי אופציות למפגש:
יום חמישי, 16 באוגוסט.
יום רביעי, 22 באוגוסט. יש תיקו לשתי התוצאות. אז מי שבעד יום חמישי הזה, שתשרשר
, ומי שבעד יום רביעי הבא, שתשרשר
. [ושוב, סליחה, קלי, שהשתלטתי לך על השרשור.
האם תסלחי לי אי פעם?
XD]

Charley XD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo54.gifכי תפוז אנשים זמין לכולם

והוא נמצא בראש העמוד. אז רואים את זה יותר. ככה אני חושבת, בכל מקרה. OO

simpsonit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif

למעלה