אגדה מודרנית
בתפוז
אנשים

אגדה מודרנית../images/Emo204.gif בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

עדי יותם, מנחת סדנאות הנקה והורות, דולה, ועיתונאית בנושאי הריון, לידה והנקה, תתארח מחר החל משעה 10.00 בפורום הנקה ותשיב לשאלות בנושא כניסה למסגרת החדשה והמשך ההנקה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=317&msgid=103793524
דברים שרציתי לומר בואו לבחור את המנצח הגדול בתחרות דברים שרציתי לומר, בפורום להיות אחים ואחיות. הצביעו והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1357&msgid=103753310
בחרו אגדה קלאסית מוכרת, כתבו אותה בסגנון מודרני בפורום הורים לאחר טיפולים, ואולי תזכו בכרטיס זוגי להצגה בפסטיבל קסם של אגדה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=424&msgid=103740522
אתם בני ובנות נוער העולים לכיתה יא', שיש להם הרבה שעות מחשב אם זה בתוכנות מסרים מהירים, בלוגים, ביקור בפורומים וצ'אטים, שיטוט ברחבי הסייבר, או 'חיות' אינטרנטיות אחרות , שמוכנים לשתף אותנו בנעשה בחייהם, ביום יום, באירועים מיוחדים, בדברים אישיים ולאורך זמן! ואם תסכימו להשתתף בסדרת טלוויזיה דוקומנטארית על הנוער בישראל היום אתם מוזמנים לשלוח מייל בצירוף מספר מילים על עצמכם (ציינו גם אמצעי תקשרות אתכם). על הפונים להיות מהמאפיינים הבאים: בנים, בנות ומה שבניהם, צברים או לא, חילונים או דתיים, שגרים בעיר או בכפר, שלומדים או לא לומדים בבית ספר, שמנהלים בלוג או לא, שמעשנים או לא מעשנים, שגרים בבית ההורים או שלא... העיקר שיהיה להם משהו מיוחד שהוא שלהם ופתיחות כדי להכניס אותנו לעולמו לתקופה ממושכת... כל אחד יביא אל הסדרה את עולמו התרבותי הייחודי, ואת מעגל חבריו הקרובים. גם לביישנים שביניכם! [email protected]

Itay Simons

New member
../images/Emo207.gif שיחה משעשעת עם ענבר ../images/Emo3.gif

! Inbarit In Chains ! אומר/ת: נראה לי שהם עובדים עלינו... הם הדליפו בכוונה מלא תמונות של ענט ואת ה"אלבום" לאינטרנט ! Inbarit In Chains ! אומר/ת: כדי שנחשוב שענט היא באמת הסולנית... ! Inbarit In Chains ! אומר/ת: אבל בעצם- טאריה חוזרת! ! Inbarit In Chains ! אומר/ת: וזו תהיה ההפתעה שלנו בהופעה, היא לפתע תגיח כזה... :-O איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: :-O גם אני חשבתי על זה!!!! איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: כל הזמן חשבתי ! Inbarit In Chains ! אומר/ת: היא תגיע כמה ימים לפניהם כדי שלא נראה אותה בשדה התעופה איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: שבעצם איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: הכל הצגה איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: הכל עלוב כזה בכוונה איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: ובסוף יביאו איזו זמרת אופרה מפציצה איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: כאילו, כשהוציאו את אווה ! Inbarit In Chains ! אומר/ת: והיא תלבש מעיל ארוך כזה וכובע רחב שוליים כדי שלא יראו שזאת היא איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: הייתי בטוחחחחחח שזו הצגה איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: כמו לימור ברק בישראל ;; ! Inbarit In Chains ! אומר/ת: XD איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: בטוח זו לא אנט, היא סתם מכוערת איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: זה חלק ממתיחת 1 באפריל איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: ארוכה מאוד ;; איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: בסוף כזה איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: נבוא להופעה ! Inbarit In Chains ! אומר/ת: איזה רע זה איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: ויבוא יגאל שילון עם הסיגר שלו איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: ויצעק "אההההההההההההההההההההההההההההה" ! Inbarit In Chains ! אומר/ת: חחחחחח בדיוק מה שרציתי להגיד איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: הצחקתי את עצמי עכשיו D:D:D:D:D: ! Inbarit In Chains ! אומר/ת: ואז מישהו יחטוף שם מזה מכות ממני... נשבעת לך איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: להתרחק? =פ איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: האמת שרציתי לפתוח על זה דיון בפורום =פ למי עוד זה נראה כמו מתיחה ! Inbarit In Chains ! אומר/ת: חחחח ! Inbarit In Chains ! אומר/ת: לי זה נראה כמו מתיחה ממש גרועה! ! Inbarit In Chains ! אומר/ת: הביאו אימואית כדי שתהיה סולנית... איזה בזיון איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: (Y)!!!! ! Inbarit In Chains ! אומר/ת: הכי קשוח שהיא מסוגלת לו- זה נעלי אולסטאר ארוכות עם שרוכים ורודים וגולגלות! איתי- What the hell am I doing here? I don't belong here... אומר/ת: נכון ;;

TheImpactBoy

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif

צחקתי וצחקתי, ועכשיו אני מרגיש הרבה יותר טובבבב אהההההההההההההההההההה פספסת אה או אה אוווו הלוואי וזה היה מתיחה

The Fantasy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחח מטורפים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifXDDDDD

וואי זה יהיה ענק אם זאת מתיחה

blacknwhite

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

צחקתי עכשיו מלא

Ice Queen 7

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif נמצאה כלבה

התמונה פה> היא נמצאה היום בבאר שבע, יש לה קולר שחור דק בלי שם/כתובת. וטרינרית בדקה אותה ואמרה שאין לה שבב ושיכול להיות שהיא בהריון. אם מישהו יודע על כלבה שנעלמה באיזור הזה שישלח לי מסר בבקשה

היויו

New member
את מב"ש??

אם את באה להופעה וצריכה טרמפ, אני משם ובינתיים יש מקום באוטו. עוד חבר בא, ועלומה בינתיים ,אולי.

היויו

New member
וואלה??

הייתי בטוח שאני הב"שי ביחיד כאן
. נעים מאוד להכיר. איפה בב"ש? (אני מרמות)

היויו

New member
../images/Emo13.gif אחותי למדה במקיף ו'...

גרנו בי"א המון שנים, אז אני מכיר את האיזור טוב.

The Cat Woman

New member
../images/Emo207.gif מומלץ בחום לבנות ביננו... ../images/Emo46.gif אני כה

עצבנית!!!!!!!!!!! זה כ"כ מגעיל אותי לקרוא דברים כאלה, דאמיט. אני מקווה שאתם יכולים לראות את הכתבה בלי הרשמה (לפי מה שאני יודעת- אפשר), תקראו את הכתבה ואח"כ תראו למטה את התגובה שלי- ממש ארוכה וחופרת
אבל מגיע לו לחתיכת חרא!!! http://www.mekusharim.co.il/news_read.asp?tid=100838&page=8#replies

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gifחפרת XD

סך הכל הוא זיין תשכל.... מה שהוא מנסה להגיד זה ש"אין קשר בלי משיכה ובלה בלה בלה:" לא מסכים איתו..הוא פשוט חפר את אותו דבר...נמנ...שיהיה...

Itay Simons

New member
../images/Emo207.gif

לא פתחתי את החוליה היום מפאת חוסר זמן וכוח
אעשה זאת מחר

למעלה