אגדה עירונית 2

אגדה עירונית 2../images/Emo26.gif

מיש לא ראה, והוא בעל הוט: היום, בשעה [עשר 25 בלילה, לא מאמינה שאמרתי את זה
]22:25, בערוץ הסרטים [ערוץ 16 בדיגיטלי], יש את הסרט אגדה עירונית 2.
אני חושבת שהערוץ הזה הוא גם לכבלים רגילים, כי יש לי טלביזיה בלי שום דיגיטלי או יס, ודווקא יש את הסרט הערוץ הזה שם. צפייה נעימה

../images/Emo66.gifחבל...

אני אישית ממש לא אהבתי את הסרט השני אבל הראשון היה מדהים... מתי ישדרו סופסוף את הראשון?

../images/Emo66.gifלפי דעתי

השני היה אכזבה בלתי מתוארת... הם היו צריכים להישאר עם הרעיון המרכזי של הסרט הראשון או אפילו להמשיך מהסוף שלו...

רק דודי

New member
האמת היא שהופתעתי לטובה

אני ממש לא אוהב סרט אימה בלי קצת על טבעי, כי בניגוד לסרטים כמו "הצלצול","הטינה","בוגימן","מגרש השדים" וכו' לסרטים שמדברים על רציחות פשוטות בסכין ("צעקה","רציחות בארגז כלים" וכו') אין את אפקט המיסתורין המזוויע ורוב הסיכויים שאתה יוצא רגוע מהסרט כי "לי זה לא יקרה..." כי ת'כלס כמה כבר אנשים נרדפים ע"י מנסרים או אנשים עם מסיכות הוקי? אבל רוחות רפאים וחייזירים זה באמת קריפי כי אתה לא יודע אם זה קיים או לא.. לכן לא ציפיתי שאגדה עירונית יפחיד אותי, וזה אכן לא ממש הפחיד אבל זה היה ממש מותח! כל הכבוד!! מזמן לא חוויתי סרט אימה שיגרום לי להזיע...!! אגדה עירונית 2 - קבל ח"ח!

אצלי זה בדיוק ההפך..

כל הסרטים עם הטאצ' העל טבעי ממש לא עושים לי את זה.. כל הזומבים חייזרים ומפלצות למיניהן.. כי.. זה לא אמיתי
. לעומת רוצחים פסיכופתים, שיש סיכוי שתפגוש כאלה בכניסה לבית שלך =]

kfir number 1

New member
אגדה

עירונית 2 מחפיר. לעומת זאת הסרט הראשון משנת 1998 ממש מותח הפוך על הפוך ומעניין. לפעמיים חבל שיש סרטי המשך. סתם הורסים את הסרט הקודם.

למעלה