אגדה עירונית 2

אגדה עירונית 2 ../images/Emo63.gif

ראיתי יום שישי ושחכתי להגיב! בקיצור- סרט אידיוטי שאצלי אישית, לא מקבל אפילו חצי
... סרט, משעמם, צפוי, אידיוטי.. אבל........................ ......................... .............
....... .......................... אני חייבת להגיד שהיה שווה לראות את הסרט רק בשביל הסוף
הקטע עם ברנד'וש.......יואוו... מזה הופתעתי, ואיך אני חולה עליה... הכל היה שווה רק בשבילה
ואולי זה יישמע קצת דפוק- אבל מה היא קשורה???.. חיחיחי...למרות שלא נראה לי שאפילו הבמאי ידעע!

Thestral

New member
את האמת אני מסכים איתך../images/Emo108.gif

הסרט השני דירדר לחלוטין את הרמה
הסרט הראשון היה מעולה השני פשוט חיקוי עלוב ופתטי 1 -
2

miss i

New member
סרט מבוזבז

הי, גם אני ישבתי ביום שישי לראות את הסרט הזה, ופשוט התאכזבתי ברמות. השחקנים היו כל כך גרועים, שהמילים Over acting קטנות עליהם. התסריט הוא ממש חיקוי גרוע של הסרט הראשון, שהיה כל כך מקורי ומפתיע. אפילו הזוויות צילום או ההתרחשויות הסמוכות לרציחות הזכירו את הראשון, ולא בצורה מחמיאה! לדעתי לא מגיע לו אפילו חצי כוכב, מכיוון שאין בו טיפת חדשנות או מקוריות, בימוי מוצלח, עלילה שתופסת את הקהל וגורמת לו לחשוב על הסרט הרבה זמן לאחר שהוא נגמר, וכמובן שחקנים או סצינות בלתי נשכחות.

pertal

New member
סרט טיפשי......... הקטע הנחמד היחיד

היה שהרוצחת עצמה סיפרה את הסיפור.....ספויילר?? לא נראה לי מישהו טורח לראות את הסרט המטומטם הזה....

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif לא ולא../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

אגדה עירונית1 רולזז

miss i

New member
משהו דומה...

הי, לצערי אין לי מה לעשות בסילבסטר (אני ממש חולה), אז יש לי על מה להגיב בפורום. אני חייבת לומר שהרעיון לתסריט בו הגיבורה היא למעשה הרוצחת, והסיפור הוא רטרוספקטיבה לאירועים ממש מוכר לי. אני בטוחה שראיתי סרט ממש דומה בו הגיבורה הייתה הרוצחת, האירועים סופרו ברטרוספקטיבה, והתברר בסוף שהיא סיפחה לעצמה זהות אחרת (אני חושבת שהדמות הייתה סטודנטית לקולנוע או משהו כזה). אם מישהו זוכר...

jlo9

New member
באמת סרט מסריח~

ראינו אותו 10 דקות וכל ה10 דקות האלה התפוצננו מצחוק בגלל הטמטום!

למעלה