אגדה שהיתה באמת

אגדה שהיתה באמת

אתמול בשעה 15:50 בדיוק! נכנסתי הביתה דרך דלת המרפסת. בין הסמרטוטים שהיו במקום - לא חשוב למה הם שם...הסתתר לו החבר הערמומי של חוה - ה... נ-ח-ש. אני כמובן לא שמתי לב. פתחתי את הדלת והוא צועד - זוחל איתי בסך הישר אל תוך הסלון. נכנס והתחבא מאחורי הארון תוך שהוא משמיע נשיפות עצבניות... מה עושה אשה אמיצה שכמותי? ראשית התישבתי מול הארון לראות שהוא לא יוצא משם למקום אחר, ואחר כך מריצה טלפונים:לבעל שיבוא מהר, לסבתא שתיקח את נטע ואמיר אליה הביתה, לאמא ואבא - כדי שילחצו קצת וידאגו - כן, גם בגילי, בשביל מה יש הורים? וכמובן למומחה הנחשים ביישוב - שלא היה בבית. סוף טוב, הכל טוב - הבעל הלחוץ הגיע אחרי 40 דקות (כשמקום עבודתו חמש דקות מהבית) אולי הוא חשב שזו דרך הגונה להפטר מאשתו (צדיקים, מלאכתם נעשית בידי אחרים) הזיז בגבורה את הארון, הבריח את הנחש למרפסת ולכד אותו בתוך דלי. וממש כמו בפטר והזאב, כשהנחש לכוד, הגיע המומחה לנחשים וקבע: זה לא צפע, זה זעמן המטבעות! כולנו נשמנו לרווחה. המומחה שיחרר את הנחש הרחק מביתנו והודה לנו שלא הרגנו אותו כי הוא חיה מוגנת - ידעתם את זה? וגם מפני שהוא אוכל צפעים וטוב לאדם. סוף טוב הכל טוב, ואנו, בבנין הארץ ננוחם.

nlanxner

New member
גם לי הייתה חוויה דומה

אבל פחות מפחידה כי הנחש היה תינוק...כאמור, בעלי לא בארץ ואתמול בערב פתחתי את הדלת לרגע ופתאום על הרצפה ראיתי נחשון תינוק זוחל במרץ במרפסת שאוריה כל כך אוהבת לזחול עליה...לקח לי כמה שניות להתאפס ולהיזכר שאין לי למי לצעוק ופשוט לקחת מטאטא שהיה לידי ומעכתי אותו כמה פעמים...מי שמכיר אותי ויודע שאני נכנסת לשיתוק כשאני רואה ג'וק ובטח לא מסוגלת להרוג אותו - היה מאוד גאה בי...

כל הכבוד!!!!!!

מה קורה עם הנחשים, עכשיו בגללכם אפילו שאני הולכת לשירותים, אני מסתכלת בתוכו

בהחלט כל הכבוד../images/Emo45.gif

שמתי לב שכמעט באותו הזמן הגבנו אחת להודעה של השניה.
מיקרי אבל נחמד.

למעלה