אגדות אורבניות וחלומות בהקיץ

חבר'ה הגיע הזמן להרים את הרמה פה...

אני מארגן טיול לקיימברידג' לביתו של סיד בארט יחד עם דודי..קיבלנו את האישור מסיד וזה יהיה משהו גדול בעוצמות בין לאומיות..200 נציגים מישראל ייבחרו אחריי מיון..תשלום של 100$ סך הכול..פרטים בהמשך..

cnbing

New member
הפינקים מופיעים היום במונקו.

לכבוד הכתרת המלך החדש , הם מופיעים ביחד עם U2. נו , אז מה אתם אומרים ... יהיה סיבוב הופעות או לא ??????

cnbing

New member
זה מה שאמרו בערוץ 10

בתוכנית ה"יום שהיה" בכתבה על הכתרת נסיך מונקו :):)

התקשורת הישראלית מפריחה שמועות?

היתכן?

Shakty

New member
מצאתי לזה סימוך אחד מתוך

GOOGLE NEWS : http://www.mlive.com/newsflash/international/index.ssf?/base/international-13/1121189503177080.xml&storylist=international שהם לקחו את הכתבה מתוך ASSOCIATED PRESS גם בCNN פרסמו את אותו מקור (AP) : http://www.cnn.com/2005/WORLD/europe/07/12/albert.monaco.ap/index.html מוזר שלא היה יותר PR להופעה הזו - ואם זה נכון אז כבר LIVE8 הוא לא אירוע חד פעמי - ויכול להיות שהאיחוד ימשיך....

אמממ... תקראו טוב, חברים

בכתבה של CNN כתוב שהנסיך יוכתר לריבון של מונקו "לצלילי התזמורת הפילהרמונית של מונקו, אשר תנגן קטעים קלאסיים, בעוד מופע זיקוקין מעל הנמל יאורגן לפי לחני שירים של פינק פלויד". כמה פיקסלים בזבזנו על זה?

Shakty

New member
ככה זה כשאתה קורא מתוך משאלת לב

אתה מבין מה שאתה רוצה להבין ולא מה שקרה באמת :(

Machu Picchu

New member
יכול להיות שאני מדמיין?

אבל בסוף ההופעה של ה LIVE8 דיויד גילמור אומר - "Thank you very much" ואז הוא אומר "תודה" ============================================ תבדקו את זה.

Machu Picchu

New member
אני לא. הוא אומר תודה. ../images/Emo13.gif

יש לי עותק של 100MB מקאזה, שומעים את זה בברור.

קודם כל

עיין בבקשה בתקנון הפורום. בפורומנו לא מדברים על הורדות, צריבות ושאר מרעין בישין, מפחד עין הרע. שנית, לי יש עותק של 400MB - לא משנה מאיפה - ושם גילמור אומר Good Night. אבל, איש באמונתו יחיה.

Elinor BC

New member
יואווו איזה מצחיק שהוא מעלה את זה

אבל אני בטוחה ב100% שהוא באמת אמר "תודה" זה הטריף אותי לא הפסקתי לחשוב על זה אבל זה ישאר בגדר תעלומה, אלא אם כן נשאל את גילמור מה הוא אמר.

The Albatross

New member
Good Night

שבהחלט נשמע כמו תודה. והמקור שלי זה הסטרימינג של AOL. ניצחתי.

Machu Picchu

New member
שמעתי את זה שוב, ואני ממשיך לדבוק

בגרסת התודה. הבן אדם פשוט אומר "תודה". === תמיד חשדתי שהפינק פלויד יהודים.

TAZ!

New member
אולי...

הוא זוכר כמה מילים בעברית מהתקופה שהוא התנדב בקיבוץ? ואולי גם נסחף בטרנד של לימוד קבלה (מדונה, סליחה, אסתר שכנעה אותו), תבדקו אם אין לו חוט אדום על היד. ואולי גילמור הוא בכלל יהודי ושמו האמיתי הוא דוד גיל-מור.. וברצינות, איזו סיבה יש למר גילמור לומר `תודה` מול קהל של מאות אלפי בריטים ועוד מליוני צופים ברחבי העולם, אשר רובם הגדול אינו דובר (ואולי אף אינו מכיר) את השפה העברית?

למעלה