אגדות אורבניות לולנטיין דיי..

WallFlower

New member
../images/Emo23.gifאוקי שרשור!!!../images/Emo23.gif

עוד מעט יום אהבה ולכן אני מקדישה את שרשור זה לאגדות אורבניות על אהבה...בינתיים אין לי משהו נחמד ואני יוצאת לחפש במרחבי האינטרנט...אבל קדימה לעבודה שרשרו הלאה!

Meijen Shaggy

New member
הנה אחד - ../images/Emo15.gif

(אוקיי, זה לא ממש קשור לאהבה.. אבל קראתי את זה כרגע והתפקעתי מצחוק.. הנה זה בתרגום לעברית:) איש אחד שעבד בחברת תעופה אמריקנית, שם משפחתו היה גיי (Gay). הוא טס במטוס של החברה שלו, כשהוא מנצל את תכנית "הכרטיסים החופשיים" שהיא מנפיקה. אך כשהוא עלה למטוס ורצה לשבת במקומו, הוא גילה שכבר יושב שם נוסע אחר, ששילם על הכרטיס שלו. אז בלי לעשות מהומה, מר גיי פשוט התיישב במושב אחר. בלי שמר גיי ידע, לחברת התעופה הייתה תקלה טכנית באחד המטוסים, ולכן העבירו נוסעים מהמטוס המקולקל אל המטוס שבו טס מר גיי. מפאת חוסר מקום, כל מי שהיה ברשותו "כרטיס חינם" נאלץ לרדת מהמטוס. אנשי חברת התעופה עלו למטוס מצוידים ברשימת כל האנשים שקיבלו כרטיס חינם כדי להורידם מהמטוס. מר גיי לא ישב במקום שנקבע לו, להזכירכם. אז כשסוכנת הכרטיסים ניגשה אל המושב שבו היה אמור לשבת מר גיי, היא שאלה את האיש שישב שם: "סליחה, אתה גיי?". האיש הנהן בראשו לחיוב בביישנות, ואז היא דרשה: "אם כך, אתה חייב לרדת מהמטוס." מר גיי שמע את כל העניין וניסה להסביר את הסיטואציה המביכה: "הגעת לאיש הלא נכון! אני גיי!". זה גרם לנוסע נרגז שלישי לקום ממקומו ולצעוק: "היי, גם אני גיי! אולי תעיפו את כולנו מהמטוס!!!". הבלבול היה קטסטרופלי כאשר עוד ועוד נוסעים נזעמו על כך שלחברת התעופה אין כל זכות להוריד את הגייז מהמטוס...

cutie pooh

New member
LOL' הורס!!!

מצטערת, אבל אני קצת יבשה - אין לי שום סיפורים כרגע...
ו-
קטן - חברה שלי עוד לא הביאה לי את הספרים אז אני מצטערת שאני גורמת לכם לחכות, אבל זה כ"כ שווה את ההמתנה כי יש שם סיפורים כאלה מגניבים!! אז תחכו ממש עוד קצת כי אני צריכה לנג'ס לחברה שלי שתביא לי כבר את הספרים...

Idan91

New member
אני מצטערת, אבל.. ../images/Emo187.gif

אמרתי לך שאברר, ו7כמו שחשבתי - אסור לעשות דבר כזה..

WallFlower

New member
מצאתי משו לא משו../images/Emo31.gif

זוג יוצא לדייט ראשון, הם משתכרים, העניינים מתחממים והם מחליטים לשכור חדר בבית מלון. הבחורה נכנסת לשרותים בחדר, מתארגנת ויוצאת. הבחור נכנס לשירותים מסתכל מסיס ולפתע רואה כוס לשטיפת פה לאחר צחצוח השיניים, עקב היותו צמא הוא ממלא במים קצת מים ושותה בהנאה. קיצר הם עושים את מה שהם עושים. בבוקר הבחורה מעירה את הבחור, ושואלת אותו איפה העדשות מגע שלה שהיא השאירה בשירותים בכוס של השטיפת פה...(ולמי שלא הבין - הוא שתה את העדשות מגע
) טוב נכון זה לא קשור אבל זה הכי קרוב שמצאתי....

Outlast

New member
אגדות אורבניות לולנטיין דיי..../images/Emo23.gif

(מקור: Snopes.com) קצת על בגידות מעט מאד רגעים בחיים יכולים להשתוות לשברון הלב הנורא שמתרחש כאשר אנחנו מגלים שנבגדנו ע"י מושא אהבתנו. החלק הכי גרוע הוא רגע הגילוי... כמה סיפורים כוללים את האישה שביטלה את החתונה שניה לפני הטקס בעוד היא מודיעה לכולם כי בחיר ליבה שכב עם השושבינה ממש בערב הקודם; או הלקח שלמד אותו בעל שכלב המשפחה הוביל את אשתו לביתה של הפילגש שלו; ויש את הזוג הזה שבמהלך קיום יחסי מין ברכב במקום מסתור גילו שנתקעו בתוך האוטו וזה בתוך זו ורק יחידת מכבי האש הצליחה לנתק את השניים; חברת תעופה ערכה קידום מכירות בו היא מאפשרת לבעלים שנוסעים לנסיעות עסקים, לקחת עמם את האישה. בסקר שנערך זמן מה לאחר הקידום התגלה כי 95 אחוז מהנשים לא ידעו על המבצע...; אישה לבנה ילדה ילד שחור, 9 חודשים לאחר מסיבת הרווקות שלה; ולסיום, הסיפור על הבחורה שגילתה במהלך תוכנית רדיו שהחבר שלה בעצם נשוי...

Outlast

New member
דייטים שהפכו לאסון-

מעט מאד מפגשים בעולם הרומנטי הם יקרים כמו הפגישה הראשונה. "לעולם אין הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני" היא הקלישאה השחוקה ביותר מעולם האהבה. אך בעוד אנחנו עושים את מירב מאמצינו להבטיח שהכל ילך על הצד הטוב ביותר בפגישה הראשונה, יש מקרים רבים בהם האירוע הופך לאסון של ממש... והנה סיפור על דייט ראשון שהפך לסיוט: יתכן שהיתה זו ההתרגשות מהיציאה הראשונה עם דייב, יתכן שבשל סיבה אחרת, אבל כשעה לפני הפגישה מצאה קרוליין שהבטן שלה עושה לה צרות והיא לא מפסיקה, תסלחו לנו, להפליץ. כשדייב הגיע, כל מה שיכלה לעשות הוא לצאת מהבית ולהכנס לרכב שלו מבלי לבייש את עצמה. כשקרוליין התיישבה ברכב היא ניצלה את הרגע בו דייב סגר את הדלת שלה ופנה להכנס לכסא הנהג, כדי לשחרר פלוץ גדול ומרעיש. דייב נכנס לרכב ושם את עצמו כאילו לא הבחין במה שקרה, אבל הוא פנה לקרוליין וביקש ממנה להסתובב לאחור. "תכירי," הוא אמר, "אלו לינדה ובריאן, חברים שלי ששמחו להצטרף ליציאה..."

Outlast

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

וזהו אחד הסיפורים הכי היסטריים על דייט ראשון, אשר סופר גם באחת מתוכניות הלילה של ג´יי לנו. הבחורה שהתארחה בתוכנית סיפרה שהיה זה יום מושלג וקר והבחור, שזו להם הפגישה הראשונה בהחלט, לקח אותה ליום כיף של סקי. הטיול עבר בסדר גמור לזוג הזר זה לזה, אך בדרך חזרה הבחורה הרגישה ששלפוחית השתן שלה עומדת להתפוצץ ואחרי שהתאפקה והתאפקה, אמרה לבחור שיעצור בצד הדרך או שהיא תעשה את צרכיה ברכב, שיבחר. הוא כמובן עצר לה וכמו ג´נטלמן מובהק גם הביט לצד השני בעוד היא מפשילה את מכנסיה. בשל הקור העז, חוסר היציבה שלה גרם לה להשען עם אחוריה החשופים על פגוש המכונית. כשסיימה ונאנחה אנחת הקלה, היא ניסתה לקום - אך ללא הצלחה. למבוכתה הגדולה גילתה הבחורה שישבנה העירום נדבק לפגוש...ברגע זה היא מבינה שלא יעזור כלום, היא צריכה את עזרתו של הבחור. למרות הקור, היא הורידה מעליה את הסוודר שלה, כיסתה את עצמה וקראה לו לעזרה. אבל רגע, זה עוד החלק הטוב של הסיפור. אחרי שחלפו גלי הצחוק על הסיטואציה המוזרה שנקלעו אליה, ניסו השניים מה אפשר לעשות כדי לחלץ את הבחורה מהפגוש. היא מבחינתה חשבה על השתן החם שלה שזרם לפני רגע ונספג באדמה ואחרי שניסו לחשוב על כל אפשרות סבירה, הגיעו למסקנה שרק משהו חם, כמו השתן, יכול להציל את המצב. היא כמובן הביטה לצד השני כשהבחור פתח את רוכסן מכנסיו, הוא עצם את העיניים והניח לזרם להפריד בין הבחורה לפגוש. למותר לציין שיתרת הנסיעה עברה בשתיקה מוחלטת.

ד ג י

New member
זה מזכיר פרק שהיה בתוכנית

"חברים" ואהבתי מאוד "ששמחו להצטרף ליציאה"

למעלה