אגדות אורבניות על הומואים?!

MARMELAD

New member
אגדות אורבניות על הומואים?!

קבלו דיון שהיה בפורום בנים בלבד - אגדות אורבניות על הומואים. בעקרון רוב הסיפורים האלה נועדו לחזק סטיגמה מסויימת שהומואים הם אנשים שמעניין אותם רק סקס וכו´. בגלל זה הם מוצגים בסיפורים האלה כסוטים, כאלה שישכבו עם כל העולם.. ושאר דברים מזעזעים. אז חשבתי לפנות אליכם ולשאול אתכם - אתם מכירים עוד א"א על הומואים? אם כן אשמח מאוד לשמוע... כאן או בפורום בנים בלבד... גיא

חחח... אגדות משעשעות..

ואת ההיא שאתה סיפרת אני באופן אישי שמעתי על נטלי אימברוגליה ("אחרי שהיא התמוטטה בהופעה".. yeah right
) וגם דיברו עליה בפורום "אלאניס מוריסט" בהקשר ל
.. מממ... אני שמעתי פעם איזה סיפור אבל אני לא יודעת אם זו אגדה אורבנית או בדיחה..
אזהרת
לרגישים..
ממממ.. פעם זוג הומואים "עשה אהבה", ואחרי זה אחד אמר לשני שהוא הולך להתקלח או משו (בלאט
, שכחתי..) ואמר לו לא לעשות ביד.. לחכות לו..
אקיצר אז הוא חוזר ורואה המון.. אתם יודעים (
בלאט, הסיפור הזה באמת מגעיל) על המיטה.. אז הוא אומר לו: "אמרתי לך לא לעשות ביד!" והשני אומר לו: "מצטער, הפלצתי"..
חחח.. זה משעשע, ושמעתי את זה גם בתור בדיחה וגם בתור א"א.. אבל זה באמת נוראי שמפיצים אגדות כדי לעורר סלידה מהומואים..

Idan91

New member
מעולה!!!

נקרעתי מצחוק (וגם חשתי קצת חלחלה..
)! ובאמת את הסיפור עם הזרע בקיבה סיפרו על אלאניס וגם על נטלי אימברוליה, ונעשה דיון על כך גם בפורום "אלאניס מוריסט" (דיון שנמחק), וגם קצת כאן. ואגדות נוספות על הומואים? לא מכירה..

Meijen Shaggy

New member
../images/Emo6.gif כל הסיפורים קורעים! ../images/Emo15.gif

הכי אהבתי את הסיפור על הדיילת
והכלב
, אף על פי שהוא לא קשור לנושא..

למעלה