אגדות אורבניות, שמועות וטריוויה

אגדות אורבניות, שמועות וטריוויה

בהמשך לשרשור משבוע שעבר, אלו הן השאלות אותן אספנו עד עתה, והסטטוס שלהן: שאלות עליהן יש תשובות בפורום: 1. DSOTM ו”הקוסם מארץ עוץ” 2. ה”פובליוס אניגמה” אלו השאלות שנשארו לטיפול. מי מתנדבים לענות עליהם תשובה מסודרת ומלאה, שתועלה ל”שאלות נפוצות”? מהם הדיבורים ברקע ב-DSOTM - האלבטרוס? מהם המסרים הסמויים ב”החומה” - האלבטרוס? האם הפלויד מתאחדים? מה פשר האותיות בחוברת ה-Division Bell מה פשר שיחת הטלפון בסוף ה-Division Bell האם ווטרס ירק על אוהד בעת הופדעה? מיהם האוהדים שנשמעים בסוף השיר Fearless? אם יש עוד שאלות, זה הזמן להעלות אותן, כדי שנוכל להכניסן גם כן לרשימה. ובהזדמנות זו: אני עדיין מחפשת מתנדבים לכתוב את הביוגרפיה של ווטרס. מישהו? מישהי? ומה קורה עם הביוגרפיה של בארט, מטילדה?

Shakty

New member
תשובה לגבי FEARLESS

האוהדים כמובן הם של ליברפול (איכס) ששרים את השיר שמוזהה עם הקבוצה מאז סוף שנות השישים - You'll Never Walk Alone גם בעברית כשאומרים "לעולם לא תצעדי לבד ______ " זה משם. ולמילים: Walk on, walk on with hope in your heart, And you'll never walk alone, You'll never walk alone.

melancholy man

New member
ליברפול איכס???

בעיני זו סיבה למחיקה וחסימה מהפורום, אבל למרבה המזל אני לא לבד כאן... בכל מקרה, חוץ מהטעות הקשה הזו
, הכל כמובן נכון, זו הקלטה של ה"קופ" (יציע האוהדים השרופים, מה שנקרא במקומתנו "הגרעין הקשה") באנפילד (האיצטדיון הביתי של ליברפול) כשהם מעודדים את קבוצת הכדורגל הגדולה ביותר בכל הזמנים!.

itaikuskus

New member
הגדולה בכל הזמנים

שמועפת מהגביע על ידי קבוצה מליגה ז' ומפסידה לסאות'המפטון ללא קרב. אהא.

itaikuskus

New member
גם ארסנל לא משהו

בעצם, אני לא מחבב אף קבוצת פריימר ליג. קדימה בארסה!

afon

New member
והפלוידים אוהבים חתולים

אז מה? זו עדיין חיה מגעילה!

afon

New member
לתלות אותו מעץ

אז לעשות בו חתכים, לשתות את הדם שלו, ולרקוד במגעל סביב הגופה הבוערת שלו.

melancholy man

New member
כבר הרבה זמן לא ראיתי פריימרשיפ

בעצם פעם אחרונה שראיתי ליגה אנגלית לא קראו לליגה ככה..., אבל בשנות השבעים והשמונים, לאף אחד בעולם לא יכל להיות ספק מי הקבוצה הכי טובה בעולם, לדעתי ליברפול עדיין מחזיקים בהכי הרבה תארי אליפויות, בלי קשר למחשחק גביע כזה או אחר. אבל זה כבר ממש לא שייך לכאן...

weird dust

New member
בקשר לווטרס

כן, בסיבוב ההופעות של אנימלס בקנדה בתאריך: 06.07.1977 באיצטדיון האולימפי, מונטריאול,קיובק, קנדה. בשיר מס' 5 - Pigs - three different ones - רוג'ר ווטרס מתעצבן על הקהל ויורק על האוהד (דקה 16:59), היריקה אינה נשמעת אבל רוגר ממשיך לשרוק ולצעוק לעברו. לפני היריקה בשיר הקודם (4 - Pigs On The Wing - Part 2) רוג'ר ווטרס מתעצבן על הקהל בגלל פיצוץ נפץ (דקה 0:44). ברעיונות מאוחרים יותר עם רוג'ר ווטרס הוא טען כי ההופעה השפיע עליו ועזרה לו לכתוב את החומה וחלק ממנה מגיע מההופעה הנ"ל. הבוט לאג ניקרא Who Was Trained Not To Spit On The Fan למרות שמה המקורי - In The Flash. אורך ההופעה בערך 150 דקות וכיום היא 2 דיסקים.

weird dust

New member
יכול להיות שהדיבור ההפוך בחומה

בשיר 8 - Empty Spaces שם יש דיבור הפוך. אולי זה יעניין מישהו. מה הוא אומר בניגון הפוך: Congratulations, You have just discovered the secret message. Please send your answer to 'Old Pink', Care of the funny farm, Chalfont... כמה שניות - Roger, Caroline's on the phone... זה יכול לעניין מישהו אני מנייח - הקטע המדובר הוא בערך בדקה: 1:14.

למעלה