אגדות מוזיקליות גם נחשב?

אגדות מוזיקליות גם נחשב? ../images/Emo8.gif

ממ.. הביטלס זו אגדה מוזיקלית, לא?
בכל מקרה.. הנה קונספירצייה שהתגלגלה כאגדה אורבנית.. קונספירציות הן גם איכשהו, אגדות אורבניות, לא? (אתה יודע, יש שמועה שאומרת שלא יגאל עמיר רצח את רבין.. בלאט בלאט בלאט) והרי קונספירציית פול מקרטני - חי או מת, באדיבות גלי ה
..

Outlast

New member
נראה לי, ../images/Emo181.gif

שהרבה פעמים מה שאנשים מכנים כ"קונספירציות" זה בעצם כל מיני אגדות אורבניות ושמועות שתפחו למימדים קיצוניים, תביעות דיבה וכאלה. היה לי פעם אתר מלא בקונספירציות על מלא נושאים, דברים מטורפים, מצחיקים ולפעמים מזעזעים, אבל הוא נעלם איפשהו עם נפילתו (ועלייתו מחדש..) של המחשב שלי. הייתה איזו אגדה אורבנית מעולה על רצח קנדי, אבל אני לא זוכרת את הפרטים החשובים...
מילא...

wolverine 

New member
הנה האגדה על רצח קנדי...

קצת פרטים על רצח לינקולן וקנדי (מתוך גופ): > אברהם לינקולן נבחר לקונגרס בשנת 1846. > ג´ון קנדי נבחר לקונגרס בשנה 1946. > לינקולן נבחר לנשיאות ארה"ב בשנת 1860. > קנדי נבחר לנשיאות ארה"ב בשנת 1960. > השמות של לינקולן וקנדי מכילים 7 אותיות: (Lincoln, Kennedy) > שניהם היו פעילים בתחום זכויות האזרח. > נשותיהם של השניים איבדו תינוקות בתקופה שבה היו בבית הלבן. > שני הנשיאים נרצחו ביום שישי. > שניהם נורו בראש. > שמה של מזכירתו של לינקולן היה קנדי. > שמה של מזכירתו של קנדי היה לינקולן. > שניהם נרצחו על ידי דרומיים. > סגני הנשיא שירשו אותם היו דרומיים. > שמות המשפחה של שני סגני הנשיא שהחליפו אותם היה ג´ונסון. > אנדרו ג´ונסון שירש את לינקולן נולד בשנת 1808. > לינדון ג´ונסון שירש את קנדי נולד בשנת 1908. > ג´ון וילקס בות´ שרצח את לינקולן נולד בשנת 1839. > לי הרווי אוסוולד שרצח את קנדי נולד בשנת 1939. > שני הרוצחים נודעו בשמם המלא. > שמותיהם של השניים (John Wilkes Booth, ו-Lee Harvey Oswald) מכילים 15 אותיות. > הנשיא לינקולן נורה בתאטרון בשם קנדי. > הנשיא קנדי נורה במכונית מסוג לינקולן. > לאחר ההתנקשות בלינקולן נמלט בות´ מהתאטרון, ונתפס במחסן. > אוסוולד שירה בקנדי ממחסן ספרים נמלט, ונתפס בתאטרון. > שניהם מעולם לא הועמדו למשפט, הם נרצחו זמן קצר לאחר שנתפסו. והדובדבן שבקצפת... > שבוע לפני שנרצח שהה הנשיא לינקולן בעיירה מונרו שבמדינת מרילנד. > שבוע לפני שנרצח שהה הנשיא קנדי במחיצתה של מרלין מונרו. http://www.tapuz.co.il/goop/netcatch/article.asp?id=1747 הקטע נלקח מפורום קונספירציות בתפוז ויש לציין שאחת התגובות על הקטע הזה, הייתה שחלק מהפרטים לא מדוייקים וחלקם שגויים. תשפטו בעצמכם...

Outlast

New member
כן, זה...../images/Emo181.gif

אין לי איך לבדוק את הפרטים האלה (ואולי יש, אבל זה לא מעניין אותי עד כדי כך...
), אבל כבר בפעם הראשונה שקראתי את זה (שיעור הסטוריה לפני כמה שנים) זה נראה לי קצת מסולף. מעניין אם מישהו באמת בדק את כל הפרטים האלה כדי להוכיח שזה נכון/לא נכון...

Idan91

New member
זה בהחלט

גרם לי להתחיל לחשוב ולתהות. וגם נזכרתי... לפני שנה בשיעור הסטוריה המורה עשה לנו שיעור על הנושא הזה, בדיוק בשיעור שלא הייתי, ואח"כ כששאלתי מה בדיוק הוא אמר על זה וכו´... חוץ מהעובדה שפול מקרטני צולם יחף על העטיפה של אחד התקליטים שלהם... לא זכרו מה נאמר שם. אז נהניתי לקרוא, ובהחלט התעוררו בי הרבה תהיות. רק מה שלא אהבתי שם זה הנטייה לתקוע שם פרשנויות כמו: "כל התנהגותם מורה על ניסיונות לברוח מהמציאות המרה שכפה עליהם מותו של פול מקרטני". או: "הדיכאון שנבע, ללא ספק, ממותו של ידידו היחיד, בן-טיפוחיו, פול מקרטני". נו, מילא..

Meijen Shaggy

New member
The Warlus Was Paul ../images/Emo15.gif

יש לי בבַּית ספר בשם "The Warlus Was Paul: the Great Beatle Death Clues of 1969". זה ספר עב-כרס באנגלית ומעולם לא קראתי אותו, אבל יש פרק אחד המוקדש לתמונות בלבד, ולכל תמונה הסבר - ויש שם כמה רמזים ממש מצמררים...

הכל מנוסח יפה

ויש הרבה נתונים מאוד מעניינים. אבל בואו נגיד שזאת האמת אז למה החיפושיות ניסו בכל אלבום מחדש לרמוז למותו של פול? זה הדבר היחיד שאני לא מבין...

Meijen Shaggy

New member
אני חושב שזו הסיבה: ../images/Emo15.gif

הם לא רצו להצהרי בפומבי על מותו של פול, כי אז הקריירה המצליחה של הביטלס הייתה נקטעת בשיא; אז נוצרה כל הקונספירציה עם הכפיל שלו. מצד שני, הם גם לא יכלו להתעלם מהמוות. פול היה חבר שלהם וקרוב ללבם, ומובן שהמוות השפיע עליהם. לכן דלפו פרטים טיפין-טיפין.

גלי®

New member
נונוש , אז לפחות תפרסמי מאיזה פורום

זה ...
טוב , ככה : לדעתי , פול מקרטני חי וקיים , ולא היה מת ולו לשניה אחת !!! אחלה תרגיל פרסומי , שהצליח בגדול אם תשאלו אותי (שלושים ומשהו שנים אחרי זה עוד מדברים על זה , לא ?! )!

למעלה