אגדשי טופו הוא טופו מטוגן
בהגשה היפנית המסורתית שלו (לפי ויקיפדיה), ברוטב שמוגש איתו משתמשים בפתיתי בוניטו, שעשויים מדגים. יחד עם זאת, כאשר מדובר על אוכל אסיאתי, יש בדרך כלל המון צורות הכנה והמון מרכיבים ולעיתים קרובות מקום זה או אחר ישמיט מרכיב מסויים או ישתמש בתחליף. אין כזה דבר "מתכון אחד" להכנת אוכל מהסוג הזה, ובהחלט ייתכן שלמרות שההגשה המסורתית אינה צמחונית, במסעדה ספציפית המתכון יהיה צמחוני. לכן אם יש ספק ואם זה חשוב לך, שאל את המלצר במפורש האם המנה מכילה בשר או דגים בצורה כלשהי, אפילו כחלק מהרוטב (הרבה אנשים לא חושבים על דגים כשהם חושבים על משהו צמחוני), ובמידה והמלצר אינו יודע או מהסס, בקש ממנו שישאל במטבח.