מה צריך להביא כשהולכים לעשות את החופשי שנתי של אגד?חוץ מטופס ההרשמה כמובן ו...עד מתי אפשר להירשם? נ.ב סליחה שאני מציפה פה את הפורום בשאלות בזמן האחרון ותודה לכל מי שעונה
מה צריך להביא? הטופס מהאתר בשני עותקים, תמונת פספורט עדכנית וצילום תעודת סטודנט. כל הפרטים- כאן. אין הגבלה מתי להירשם, אבל ככל שמקדימים להירשם, זה יותר משתלם... אין בעיה עם ההצפה, תמשיכי לשאול. בשביל זה הפורום!
עמדת הנפקת תעודות חופשי סמסטריאלי או שנתי תמשיך להנפיק תעודות עד ה- 15.11 במשרדי אגודת הסטודנטים. אח"כ אפשר להמשיך במזכירות האגודה, אבל מומלץ לעשות זאת בהקדם!
אם כן,לדעתי, זה משתלם. אם לא, כמה פעמים בשבוע את אמורה ללמוד? יש דיונים להפסקת השביתה. ביטול סמסטר הוא שמועה. גם כשאנחנו שבתנו, איימו בכך והשביתה הייתה יותר ארוכה (בינתיים...)
בקשר לשביתה, אני לא יודעת מי היה אתמול באוניברסיטה ושמע את מה שאמר יו"ר סגל המרצים הבכיר (משהו כזה...אאל"ט...יו"ר של משהו חח). אז הוא אמר שהם דורשים שני דברים: 1. מנגנון שימנע בעתיד את שחיקת השכר שלהם. 2. פיצוי עבור שחיקת השכר מ 2001. הוא הדגיש שהם לא מתכוונים לוותר עד שהם ישיגו את זה. הוא אמר שהשביתה תהיה ארוכה וכואבת...לסטודנטים בעיקר. יש סיכוי ריאלי לחלוטין לביטול הסמסטר. אני לא צריכה להסביר את ההבדל בין שביתת סטודנטים לשביתת הסגל הבכיר, נכון?
באמת נשמע די זוועתי מבחינת סיכויי סיום השביתה. ולא- ממש לא צריך להסביר את ההבדל. ציינתי את שביתת הסטודנטים בהקשר לזמן שארכה, אבל עם מה שכתבת, זה לא רלוונטי...