אגד

lia41

New member
אגד

מה צריך להביא כשהולכים לעשות את החופשי שנתי של אגד?חוץ מטופס ההרשמה כמובן ו...עד מתי אפשר להירשם? נ.ב סליחה שאני מציפה פה את הפורום בשאלות בזמן האחרון ותודה לכל מי שעונה:)

tutiris

New member
תשובות

מה צריך להביא? הטופס מהאתר בשני עותקים, תמונת פספורט עדכנית וצילום תעודת סטודנט. כל הפרטים- כאן. אין הגבלה מתי להירשם, אבל ככל שמקדימים להירשם, זה יותר משתלם... אין בעיה עם ההצפה, תמשיכי לשאול. בשביל זה הפורום!

tutiris

New member
עמדת ההנפקה

עמדת הנפקת תעודות חופשי סמסטריאלי או שנתי תמשיך להנפיק תעודות עד ה- 15.11 במשרדי אגודת הסטודנטים. אח"כ אפשר להמשיך במזכירות האגודה, אבל מומלץ לעשות זאת בהקדם!

נצל"ש בנוגע לחופשי סמסטריאלי

מאחר וכבר ענו לך אני ארשה לעצמי להשתלט לך על השרשור.
בהנתן השביתה, הקורסים שלא מתקיימים והסכנה להמשך הסמסטר, האם אתם חושבים שעדיין שווה לעשות את החופשי סמסטריאלי?

tutiris

New member
יש לך נסיעות באיזור חוץ מלאוניברסיטה?

אם כן,לדעתי, זה משתלם. אם לא, כמה פעמים בשבוע את אמורה ללמוד? יש דיונים להפסקת השביתה. ביטול סמסטר הוא שמועה. גם כשאנחנו שבתנו, איימו בכך והשביתה הייתה יותר ארוכה (בינתיים...)

לא לא...

זה לא בשבילי...סתם נסיון להפיק דיון נורמלי.
בקשר לשביתה, אני לא יודעת מי היה אתמול באוניברסיטה ושמע את מה שאמר יו"ר סגל המרצים הבכיר (משהו כזה...אאל"ט...יו"ר של משהו חח). אז הוא אמר שהם דורשים שני דברים: 1. מנגנון שימנע בעתיד את שחיקת השכר שלהם. 2. פיצוי עבור שחיקת השכר מ 2001. הוא הדגיש שהם לא מתכוונים לוותר עד שהם ישיגו את זה. הוא אמר שהשביתה תהיה ארוכה וכואבת...לסטודנטים בעיקר. יש סיכוי ריאלי לחלוטין לביטול הסמסטר. אני לא צריכה להסביר את ההבדל בין שביתת סטודנטים לשביתת הסגל הבכיר, נכון?

tutiris

New member
אוקיי. לא שמעתי על זה

באמת נשמע די זוועתי מבחינת סיכויי סיום השביתה. ולא- ממש לא צריך להסביר את ההבדל. ציינתי את שביתת הסטודנטים בהקשר לזמן שארכה, אבל עם מה שכתבת, זה לא רלוונטי...

למעלה