אגודה למלחמה בסרטן?

vikuka

New member
אגודה למלחמה בסרטן?

שלום ב- 5.2.05 נפטר אבא שלי מסרטן ראש הלבלב. מגילוי הסרטן ועד היום שהוא מת עברו חודשיים. לפני שבועיים בערך התקשרו לאמא שלי מאגודה למלחמה בסרטן ואמרו שמחכה לה שם צ'יק, היא הסבירה שאבא כבר נפטר ואמרו לה שבכל זאת מגיע לה הצ'ק. כאשר היא בא לעסוף את הצ'ק הפקידה אמרה כי היא לא יכולה להביא אותו לאמא כי הוא רשום על תאריך שאחרי שאבא שלי נפטר. זה בסדר לפי דעתכם, כך מתעוללים באישה שרק איבדה את אהבת חייה? עכשיו זה נהיה מוסד בירוקראטי? אם לא נותנים צ'ק לאחר מוות אז אפשר לברר ולא לתרתר אנשים באבל.

אין מה לומר..

זה מרגיז, זה מקומם, זה מתסכל. חוסר רגישות שלא היית מצפה להתקל בו דווקא במקום בו המילים "מודעות" ו"תמיכה" אמורות להיות מילות מפתח. אני חושבת שאם יש לכם כוח להתעסק בזה, אז אולי שווה להעלות את זה לידיעת מקבלים ההחלטות והתלונות באגודה. ואם לא, אז באמת להתייחס לזה כאל טעות בירוקרטית מעצבנת ולהמשיך הלאה. יום טוב גלי

yaldasukar

New member
אפשר לשאול למה קיבלת צ'ק? ../images/Emo130.gif

בס"ד לא פייר, אני גם רוצה...

ברור שמגיע גם לך!!!

אם יש לך המון הוצאות בבית ואת לא עובדת או לא עבדת (כמוני) בקיצור- תעשי כמוני. תגשי לעובד סוציאלי בבית החולים במחלקה שלך, הסבירי לו את מצבך הכספי... באם הוא יחליט שאת זקוקה לתרומה מהאגודה למלחמה בסרטן, הוא ימליץ עלייך והם יקבעו מה, וכמה מגיע לך. אני נסמך על ההורים, והמצב הכספי שלנו לא מזהיר, והעובד השתכנע והמליץ עלי, אבל קיבלתי רק: 500 ש"ח ל-3 חודשים בלבד. בכל מקרה זה גם עוזר. תודה רבה להם. איחולי החלמה מהירה לכולם/ן יוני

למעלה