אגודת הסטודנטים: אל תשלמו שכר לימוד

stkachov

New member
אגודת הסטודנטים: אל תשלמו שכר לימוד

כתבה ממעריב מה שמוזר זה שהאגודה מודיעה על המהלך ישר לתקשורת אבל לנו הסטודנטים לא מודיעים כלום(אין על זה כלום באתר האגודה ולא שלחו מייל או משהו בנושא).

amitk80

New member
אני שמעתי שתהיה החלטה בנושא

ובתור מי שפעיל באגודה אני חושב שמן הראוי שיעדכנו את הסטודנטים. פשוט בושה וחרפה! ! עמית

amitk80

New member
מסכים איתכם

בתור אחד שלא משלם שכר לימוד אני כל כך יכול לקבל את הכעס של הסטודנטים.. שלחתי מכתב חריף מאד לדובר האגודה וסגן יושב ראש האגודה בנושא. מחכה לראות מה הם יענו לי. פשוט ביזיון. לשמוע את זה במקרה דרך התקשורת ולא מהם? בשביל מה יש את אתר האגודה אם לא להעביר הודעות כאלו חשובות לסטודנטים? ? ? ? ?

MADMUAZEL

New member
החברות שלי כן משלמות...

הן אומרות שאם לא נשלם - אז אח"כ יכולים להיות לנו בעיות - למשל שלא ייתנו לנו להבחן או שלא נקבל שירותים כאלו ואחרים ושלא כדאי "להסתבך" עם מדור שכר-לימוד ועם האוניברסיטה...(עדיין לא שילמתי) וגם ההורים שלי אמרו לי שכדאי לי לשלם כדי שאח"כ לא יהיו בעיות...אז אני דיי מתלבטת... מה עושים?

קודם כל נרגעים.. גם אם תשלמי שכר לימוד

באיחור תוכלי לגשת לבחינות ולא תהיה לך שום בעיה. השירותים שלא תקבלי הם להשאיל ספרים בספריה

amitk80

New member
סתם אמצעי לחץ של האוניברסיטה

הם לא יכולים למנוע את הזכות להבחן. הנזק הוא 20 שקל לחודש. תשמעי ברור שיש בזה סוג של סיכון אבל מצד שני כולם רוצים ששביתת המרצים תגמר לא?

Lunar4D

New member
הם יכולים למנוע ת'זכו להיבחן

רק אם לא משלמים את כל התשלומים עד היום של הבחינה. אחרת הם לא נותנים לך להוציא כרטיס נבחן. אבל כמו שאמרת.. סתם אמצעי לחץ זול ולא יעיל שלהם :)

Lunar4D

New member
זה באמת לא כזה נורא

אני מניסיון אישי יכול להגיד שאני מאחר בדרך כלל בכמה שבועות.. ולא קורה כלום. אני אפילו יכול לקחת ספרים בספרייה. ובאמת אפשר לשלם הכל ברגע האחרון ויתנו לך להיבחן. בסך הכל הם חיים על הכסף הזה... בשביל זה קיים המוסד :) אז גם אם משלמים באיחור של חודשים הם מקבלים את זה .

אני ענת

New member
גם אני שילמתי

זקוקה לספרים מהספריה ולא רוצה "להסתבך" וגם מקווה שמתישהו תתחיל שנת הלימודים...

למעלה