חיה ותן לחיות - ניר
אני לא מבין למה אתה חושב שאני מזלזל? אני חבר עמותה, אמשיך להיות חבר עמותה, כמו הרבה מחברי, דפדף קצת בפורום וחפש את הבפוסטים שלי על העמותה. רציתי לעשות דברים בוועד, לצערי נסיונות אלו כשלו, אני מניח שבקרוב נלמד למה, אינני רוצה להרחיב בדבר. מה יותר דמוקרטי מלאפשר לאנשים לבחור? אני לא מבין איך בפעולותי אני מכשיל אנשים האם הכרחתי מישהו לעשות משהו? אני מאפשר למי רוצה בחירה חופשית, כל הכבוד ליורם, לא לחינם נעצתי את אמירותיו ודעותיו אותם אני מכבד, מעריך, יכול לחלוק אבל מכבד. היה ראוי אילו אתה הייתה מכבד אותי ולא מקליד ביד אחת בוואצפ איתי וביד השניה תוקף אותי פומבית בפורום. אין לי מלחמה, לא איתך ולא עם חברי לעמותה, אינני פועל לפירוקה ואני מאחל לה עוד שנים רבות של טיולים וחברות, אני מטבעי איש של שלום, פציפיסט. אני בעד שמים פתוחים ואופציות לבחור מהם. אתה חושש ממני? אני הראשון שישתף פעולה עם כל גורם קטן כגדול אבל איך תדע? אתה עסוק בלכתוב דברים ולא לדבר. אני רוצה שלא תהיה חובה כל שהיא לאף אדם להתקשרות אם הוא אינו מעוניין בה, אני רוצה שחברים שאינם מעוניינים להצטרף לעמותה נדאג אנחנו בעמותה ואם לא בעמותה אז באגודה לאפשר להם ביטוח שלא יסכנו את עצמם או אותנו באויר, אני רוצה שמי שלא טוב לו במקום אחד יוכל להצטרף למקום אחר. אני לא נגד העמותה, אני עדין ועוד אהיה חבר גם בשנה הבאה, אטוס ואטייל אהנה ואפעל ככל שאוכל כדי שכל מי שרוצה בכל מסגרת שהיא, צנוניות, סנוניות עמותה אגודה או בשם עצמו יוכל להנות כפי שאני נהנה... אני לא מבין ממה אתה כל כך מוטרד? האם אני תקפתי אותך אישית שאתה מרגיש כך?