אגודת התעופה הכללית

אגודת התעופה הכללית

האם רק לי יש רושם שמנהל הפורום מנצל לרעה את הבמה הזאת כדי לקדם סדר יום אישי?

bensand

New member
יורם היקר

עד לא מזמן הייתי חבר ועד עמותת הממ"גים וקידמתי רבות את האג'נדה שלי כאן מדוע אז לא התרעמת? גילוי נאות אני גם מנהל האתר של העמותת הממ"גים עוד היום ויש לי שליטה מלאה על האתר, ואדמין בדף הפייסבוק של העמותת הממ"גים וגם חבר עמותת הממ"גים האם אני עושה שימוש לרעה באלו? התשובה היא לא, אני אומנם מנהל הפורום ומשקיע רבות מזמני החופשי לקדם, לענות ולנהל את הפורום, ויש כללים ברורים חובות, וזכויות אותם אני לא מנצל לרעה להתנהלות בפורום, אינני מוחק הודעות שאינן מחמיאות לי ואני מפרסם את דעותי ופעולותי כאן ממש כפי שעמותת הממ"גים מפרסמת בפורום ובאהבה גדולה את הפעילות שלה, את הטיולים שלה... ועוד. ממש כמו שבתי הספר והגורמים המסחריים שיש בתחום מפרסמים ופונים לאנשים פה בפורום לקדם את עיניינם ואני עוד מחמיר עם עצמי ונמנע מלנעוץ הודעותי, או לתעדף אותן על הודעות אחרות. להזכירך עד לא מזמן ניר מירב היה מנהל הפורום, יו"ר עמותת הממ"גים ונציג של סיקסטשוטר בישראל, תחת כל אלה האם הוא עשה שימוש לרעה בזכויותיו? לא, גם לא קידום עינייניו האישיים ואני בדומה לכך עושה.
התשובה לשאלתך היא לא אני לא עושה שימוש לרעה בבמה הזו שכן זו במה פתוחה לכולם וכולם מוזמנים לעשות בה שימוש כל עוד הם פועלים לפי הכללים.

אהה כן, שכחתי לציין כי כל פעולותי, בפורום, באתר, בפייסבוק בעמותה ובאגודה נעשים בהתנדבות ואין לי כל עניין מסחרי או כלכלי בתחום, יש לי דעה, כמוך כמוני כמו הרבה אחרים שנכנסים.

הזהרו משבירת הכלים!

כחבר עמותת טייסי הממ"ג זה למעלה מעשר שנים, אני חבר בעמותות נוספות שעוסקות בתחומים אחרים ללא כל התנגשות. כל חבר בעמותה רשאי להיות חבר בעמותות אחרות, מעטרת כהנים ועד ויצו, כראות עיניו. זה טבעי ואין בזה כל רע.
אם העמותה הצנועה שלנו תיבלע חו"ש בעמותת התעופה הכללית, רת"א ישמחו מאד שהיתוש שלו יפסיק לזמזם להם באזנים ויראו בעמותת התעופה הכללית כמייצגת גם אותנו הקטנים. הטייסים החברים כיום בעמותה זו, ונאנקים תחת עול הרגולציה, ידרשו שניישר אתם קו בתחוחמים אלה וביום זה יקיץ הקץ על התחביב הנפלא שלנו.
למכור את התחביב שלי ב-300 ש"ח לשנה זה מעשה מגונה, אם לא אונס!
ולסיום: אני מקווה שמנהל הפורום לא ימחק את הודעתי זו.

bensand

New member
יורם אני מחזק אותך ואת דבריך

יורם ראשית ברור שאין אני עומד למחוק את דבריך, מעולם לא עשיתי כך וזו אינה שיטתי. אני גם חבר עמותת הממ"גים וגאה על כך, לשעבר חבר ועד עמותת הממ"גים וקצת פחות גאה על כך, אבל אני בעד ריבוי קולות ולא השתקתם, אני חושב שרק מריבוי דעות נוכל ללמוד להבין ולהצליח. אני אגב מסכים עם רוב מה שכתבת, עלינו לייצג את עצמנו, אני גם מתחבר למה שכתב דרור, הממ"רים מייצגים את עצמם ולא צריכים עמותה או אגודה שתגבה מהם כספים ותייצג אותם. בכלל אני חושב שעלינו להפסיק לחפש אויבים ומאיימים לתחום ולחפש יותר את שיתופי הפעולה והעלאת היוקרה של התחום, ומי שלא שם לב אנחנו טיפה מדשדשים. אין תחרות בין אגודת התעופה הכללית לעמותת הממ"גים, אין התניה של חברות פה או שם אלא רשות בלבד, אני מכיר הרבה חברים שאינם חברים פה או שם וטסים יפה יפה. יש לי בעיה עם מונופוליזציה של התחום, יש לי בעיה עם מונופוליזציה של הביטוח שהלכה למעשה מתקיים היום. יש לי עוד הרבה בעיות עם איך הדברים מהתנהלים בתחום שלנו היום ואני עושה בכדי לשנותם, לא לכיסי ולא למעני בלבד אלא לטובתם של כל החברים (ויעידו החברים שמכירים בכך) אני מזמין אותך גם להתנדב ולעשות, הנה התפנו 2 מקומות בועד העמותה, התנדב והשפע מבפנים, יש עוד מקומות פנויים באגודת התעופה להצטרף ולהשפיע אתה מוזמן גם לשם. ואתה מוזמן גם לטוס מבלי להיות מוטרד בכל אלה.

ניר מיר

New member
יורם היה חבר בוועד העמותה ,יותר מ 8 חודשים

והוא אחד מותיקי התחום.
לא יזיק לעצור שניה ולהקשיב לכאלו שראו את הדברים גם מהצד השני.
אני באמת לא מצליח להבין את המלחמה שלך בעמותה- גם אם אתה לא מסכים עם דרכה אפשר לנסות ולהשפיע בדרך דמוקרטית ומקובלת ,אפשר להבחר לועד ולהוביל דברים .
היית בוועד והתפטרת, יכולת לסייע לחברים מבפנים ובחרת לעשות את זה מבחוץ,זכותך לעשות כרצונך אבל למה לזלזל ברצון של אלו שלא חושבים כמוך.
הסירה שלנו מתנדנדת בן ,תאמין לי שאם הסירה תתפרק כולנו נשחה יחד בים של הכרישים ,היינו שם פעם אני לא רוצה להיות שם שוב ,רוצה לקפוץ ? קפוץ זו זכותך. תן לכל השאר להמשיך לצוף.

ניר

bensand

New member
חיה ותן לחיות - ניר

אני לא מבין למה אתה חושב שאני מזלזל? אני חבר עמותה, אמשיך להיות חבר עמותה, כמו הרבה מחברי, דפדף קצת בפורום וחפש את הבפוסטים שלי על העמותה. רציתי לעשות דברים בוועד, לצערי נסיונות אלו כשלו, אני מניח שבקרוב נלמד למה, אינני רוצה להרחיב בדבר. מה יותר דמוקרטי מלאפשר לאנשים לבחור? אני לא מבין איך בפעולותי אני מכשיל אנשים האם הכרחתי מישהו לעשות משהו? אני מאפשר למי רוצה בחירה חופשית, כל הכבוד ליורם, לא לחינם נעצתי את אמירותיו ודעותיו אותם אני מכבד, מעריך, יכול לחלוק אבל מכבד. היה ראוי אילו אתה הייתה מכבד אותי ולא מקליד ביד אחת בוואצפ איתי וביד השניה תוקף אותי פומבית בפורום. אין לי מלחמה, לא איתך ולא עם חברי לעמותה, אינני פועל לפירוקה ואני מאחל לה עוד שנים רבות של טיולים וחברות, אני מטבעי איש של שלום, פציפיסט. אני בעד שמים פתוחים ואופציות לבחור מהם. אתה חושש ממני? אני הראשון שישתף פעולה עם כל גורם קטן כגדול אבל איך תדע? אתה עסוק בלכתוב דברים ולא לדבר. אני רוצה שלא תהיה חובה כל שהיא לאף אדם להתקשרות אם הוא אינו מעוניין בה, אני רוצה שחברים שאינם מעוניינים להצטרף לעמותה נדאג אנחנו בעמותה ואם לא בעמותה אז באגודה לאפשר להם ביטוח שלא יסכנו את עצמם או אותנו באויר, אני רוצה שמי שלא טוב לו במקום אחד יוכל להצטרף למקום אחר. אני לא נגד העמותה, אני עדין ועוד אהיה חבר גם בשנה הבאה, אטוס ואטייל אהנה ואפעל ככל שאוכל כדי שכל מי שרוצה בכל מסגרת שהיא, צנוניות, סנוניות עמותה אגודה או בשם עצמו יוכל להנות כפי שאני נהנה... אני לא מבין ממה אתה כל כך מוטרד? האם אני תקפתי אותך אישית שאתה מרגיש כך?

bensand

New member
יורם, לא זו בלבד שלא מחקתי אפילו נעצתי

למעלה