אגודת "חי" - מישהו מכיר ?

אגודת "חי" - מישהו מכיר ?

באופן מיקרי לגמרי, גיליתי את האגודה הזאת. הכל נשמע טוב ונפלא, חוץ ממשהו שמאוד צרם לי, שכתוב בדברי הפתיחה שלהם: "אגודת "חי" סיפקה מכונת הרדמה לאגודת צער בעלי חיים בישראל, קלטות וידאו ומידע רב התומך ומקדם את הצורך בעיקור וסירוס...." מכונת הרדמה - למה ? - להליך ניתוחי או להרדמת בעלי החיים בכלל ??? אני מודאגת.

חגי כהן

New member
הרדמה=הרג

עד כמה שידוע לי, גם צער בעלי-חיים תל-אביב, וגם אגודת "חי" (המשיגה עבורה תרומות מחו"ל) תומכות בהרג חיות ללא "בעלים" - "המתות חסד" בלשונן.

shanty.G

New member
חי

ככל הנראה הכוונה להיא למכונת הרדמה המיועדת להליך ניתוחי... לצורך הרדמה/המתה, לא משתמשים במכונה, כי אם במזרק רעל
. עקרונית, אגודת חי היא עמותה השנויה במחלוקת, בשל צידוד חלקי ובלתי שקול בנושא העיקור והסירוס.

shanty.G

New member
עוד בעניין חי

לפני מספר חודשים היה דיון על העמותה, בו הוזכרו שני "נונים": * עיקור וסירוס חתולי רחוב והחזרתם ללא תקופת אישפוז אלמנטרית. היו בדיון הסתייגויות נוספות, אך איני זוכרת הכל (תסמונת הסתיידות התאים האפורים
). * הקשר ההדוק של העמותה עם צב"ח ת"א, אם בתרומות (אשר מבורכות כשלעצמן), אך מצד שני, בתמיכה במדיניות ההמתות ההמוניות.

Necrophil

New member
כל הכבוד להם ותודה על מכונת ההרדמה

מכונת הרדמה זה לא דבר שהולך ברגל, זה הרבה מאוד כסף... זה ממש נפלא למרפאה שמקבלת מכונת הרדמה כתרומה. (אני חייבת להודות שגם אותי הצחיק לשמוע שמכונת הרדמה קשורה ב"הרדמה" כפי שנהוג לקרוא לזה.. אגב מסר קטן מצב"ח י-ם: אנחנו לא באמת קוראים לזה הרדמה. זה נורא לקרוא לזה הרדמה לא?)

Necrophil

New member
מכונת הרדמה לניתוח.

אנחנו לא מנתחים בלי הרדמה, תודה לאל. (הלוטן חמצן?)

morality

New member
תודה, נקרופיל. נרגעתי.../images/Emo121.gif

אני מקווה שגם במקרה של צב"ח תל-אביב הכוונה היא לאותה מכונה. בלילה, בחלומי, באו המון כלבים וחתולים, נכנסו חיים מצד אחד ויצאו מתים מצד שני.

Necrophil

New member
הזכרת לי את אותה תמונה מהסרט של

פינק פלוייד... שמחה שנרגעת

למעלה