אגוז קשה בת 23

felfot

New member
אגוז קשה בת 23

יוצא עם בחורה בת 23. היא לא בתולה אבל הגישה שלה לסקס היא כמו של נערה צעירה. היא שוכבת רק אם היא מרגישה משהו כלפי הבחור ( וכבר יצאה עם בחורים חודשים עד ששכבה אם בכלל ). טוב לי בקשר הצעיר איתה כרגע אבל עדיין אני מנסה לפענח את המוזרות הזאת. כל הבחורות שהייתי איתן לא ראו בסקס כמשהו ביג דיל... כלומר אם לא הלך בנינו וכן שכבנו הם לא הצטערו ששכבנו...

קטרפי

New member
לא מבין מה הבעייה ../images/Emo110.gif

אם אתה רוצה אותה רק בשביל הסקס, תעזוב אותה באמת. אם לא, אז אפשר לשאול אם אתה ממהר לאיזשהו מקום¿ סקס זה לא הכול בחיים, נכון זה מדהים והכול אבל אי אפשר ליצור קשר רציני שהבסיס שלו זה רק סקס, ואם היא לא רוצה לשכב עם כול אחד אז לפחות כשזה יגיע, תתנחם בעובדה שאתה מיוחד. ותאמין לי, אף אחד עוד לא מת מכמה חודשים בלי

תראה

אם היא באמת מיוחדת... וכאלה יש 10 בדור.. אז תחכה לה... אבל אם לא אז תגיד לה שהפוזה של הקדושה מריה לא עושה עליך הרבה וביי..

Jinx007

New member
סליחה?

"גישה כמו של נערה צעירה"? תתפלא אבל יש גם מקרים הפוכים.. אתה מצפה שהיא תשכב עם כל אחד? תחשוב שניה, שאם היא אשכרה הייתה שוכבת עם כל אחד מבלי לחשוב פעמיים, אז היא כבר לא הייתה מוצאת חן בעיניך כ"כ...היית חושב שהיא סתם מחפשת סטוצים, או שהיא בטח לא רואה בך כמשהו רציני כי היא נותנת לכולם... בקיצור, תן לה את הזמן שלה...לאן אתה ממהר באמת? וכמו שקטרפי אמר, אם כל מה שאתה מחפש זה סקס אז כדי באמת שתחפש במקום אחר...

Bassman

New member
שמע, יש גם כאלו

קשה להחזיק מערכת יחסים בלי מגע בכלל אבל תן לזה קצת זמן אולי שווה את זה

ט ו ב ו ש

New member
לא נכון

אני דתיה ששומרת נגיעה, ז"א שאני לא נוגעת בבנים והם לא נוגעים בי. היו לי מספר חברים ואף אחד מהם מעולם! לא נגע בי! והיחסים בינינו היו נהדרים (הפרידה לא היתה קשורה לזה). יש לי גם ידידים חילוניים שלא נגעו בי אף פעם ,ושאני אומרת לא נגעו ב יזה כולל ה-כ-ו-ל!!, וגם הידידים הדתיים שלי ככה אלו שלא שומרים נגיעה ואלו שכן. וזה לא קשה ביכלל.

Bassman

New member
קשר רומנטי ללא מגע זה דבר שהוא

נורא קשה. לא בלתי אפשרי אבל הרבה יותר קשה.

Bassman

New member
ניסית פעם קשר עם מגע?

דבר שונה לגמרי. את לא יכולה להגיד שזה לא פוגע אם לא ניסית את שתי הדרכים.

למעלה