אגוז קשה בת 23

felfot

New member
אגוז קשה בת 23

יוצא עם בחורה בת 23. היא לא בתולה אבל הגישה שלה לסקס היא כמו של נערה צעירה. היא שוכבת רק אם היא מרגישה משהו כלפי הבחור ( וכבר יצאה עם בחורים חודשים עד ששכבה אם בכלל ). טוב לי בקשר הצעיר איתה כרגע אבל עדיין אני מנסה לפענח את המוזרות הזאת. כל הבחורות שהייתי איתן לא ראו בסקס כמשהו ביג דיל... כלומר אם לא הלך בנינו וכן שכבנו הם לא הצטערו ששכבנו...

זה לא עניין של צעירה או לא...

זה עניין של אופי הבחורה.....והמנטליות האישית שלה. יש כאלה שמראש סקס זה לא אישיו בעיניהם! ויש כאלה שזה כן וזה גם בסדר! היא כנראה קצת יותר סולידית ואם אתה לא תכבד את זה ....אתה עלול לאבד אותה. ויכול להיות גם שהיא פשוט לא כך כך מעוניינת או שהיא עדיין לא מרגישה בטוחה איתך וזה לגיטימי לחלוטין או שהיא רוצה משהו רציני.... היא נשמעת כמו בחורה הגיונית שלא מוכנה לשכב עם כל אחד וזה בסדר גמור. אין בזה שום דבר מוזר. לדעתי המוזר הוא שאתה חושב שזה מוזר!

Vdrums

New member
לא מוזר ולא נעליים. תהיה סבלני

זה לא ביג דיל.

magenta73

New member
מוזרות?

הגישה שלה היא של אישה צעירה? סליחה? יש גם בנות הגובלות ל-30 שזאת הגישה שלהם. זה לא קשור לגיל. אתה חייב להיות סבלני וסובלני. ואם זה לא מתאים לך, תהייה גבר, ותעזוב...

תקשיב לי ותקשיב לי טוב

מה שיש לך זה פרח ולא אגוז ואם אין לך את המוסר להעריך זאת אז תחזור לשוק בשר שיש בארליך,לנסקי או שאר פיק-אפים למיניהם כי שם תמצא את הסקס המהיר והזול שאתה מחפש (וזה גם, אם תצליח..).. בקיצור,אני לא מכיר אותך ולא יודע מה כוונותיך אבל נראה לי שאם תהיה לך בת בעתיד אתה תרצה שהיא תתייחס לסקס בתור "ביג דיל"..אז כבד את הבחורה. ודרך אגב..עצה בחינם על הדרך:ככל שתחשוב על העניין פחות ותלחץ על זה כך שניכם תרצו בזה יותר וזה יבוא בטבעיות כזו שלא תבחין בזה וכשזה יהיה אתם תהנו מזה כמו שאף פעם לא נהניתם..אבל נראה לי שזה לא מדבר אליך כל-כך.. בהצלחה.

למעלה