אגו ברצפה

אגו ברצפה

אני אציג את עצמי קודם כל,אז שמי גלית אני בת 17 לומדת בכיתה י"ב,נעים מאוד! אז הסיפור שלי התחיל לפני קצת יותר מחודשיים,היום אני מרגישה שאני יכולה לחשוב עליו בהיגיון ולבקש עזרה...לקח לי קצת זמן. לפני חודשיים ביום רביעי אחד נסעתי למסיבת יום הולדת,את רוב החברים שם הכרתי,ואז ראיתי אחד עם חיוך מקסים,קצת היפראקטיבי אבל חביב מאוד,נקרא לו ב'.חייכתי והמשכתי הלאה. במשך המסיבה הוא התחיל "להציק" לי,זאת אומרת לדגדג,לסחוב אותי לרחבה,לדבר הרבה שטויות. שמחתי מהחיזור שלו,אבל מבירורים קצרים הבנתי שהוא לא רציני,"לא מחפש משהו קבוע",והחלטתי שאני לא לוקחת אותו ברצינות. בסוף המסיבה יצא לנו להיות לבד (מתוך אילוץ כלשהו)ודיברנו כל הלילה,הבנתי שהוא ילד מקסים ורגיש כ"כ...והוא אמיתי ויפה וממש לא כמו שהתרשמתי ממנו בהתחלה...היה רגע שהוא החזיק לי ידיים,והתרגשתי כמו ילדה קטנה כאילו זו הפעם הראשונה שמחזיקים לי ידיים...בקיצור-נתפסתי חזק מאותו רגע. ואני אחת שנדלקת על מישהו פעם בשנתיים,וחברות שלי יעידו. קבענו להיפגש יום למחרת בעוד יום הולדת ונפרדנו בחיבוק. כל הדרך הביתה לא הפסקתי לחשוב עליו,לדבר עליו...לנסות לחזות מה יהיה. ביום שלמחרת הגעתי ליום הולדת נוספת מלאה בציפיות,הוא היה שם...אמר שלום...חייך...ומאז-כלום! לא שם עליי בכלל,לא הסתכל לכיוון שלי,ואני לא יכולתי להוריד ממנו את העיניים,כולם שמו לב,כ"כ רציתי שיסתכל עליי,שירצה אותי,שיתנהג כמו התנהג ביום שלפניי...הרגשתי שאני כ"כ נואשת ליחס שלו,שאני פשוט חייבת שירצה אותי,אין מצב שלא! זה פשוט לא נקלט לי! כי אין מישהו שאני מחליטה שאני נפתחת אליו,שאני רוצה אותו ואחר כך הוא לא שם עליי,אין מצב כזה...בחיים לא הייתי במקום כזה. וזה פגע לי באגו ברמות קשות. כל הסופשבוע הייתי רגישה להכל,מריב שטותי עם אמא בכיתי והתנהגתי כמו אדיוטית,בכיתי על האקס שלא נתן מנוחה ואיים עליי והציק לי,בכיתי על החברות שלא תומכות ברגע שאני צריכה...בכיתי על ב'! כי מה פתאום הוא מתנהג כאילו הוא לא מכיר אותי,אחרי שהרשתי לעצמי להפתח אליו ולסמוך עליו ולרצות אותו? נפגעתי חזק,אולי יגידו כמה שהגזמתי כי בכיתי המון כל השבוע...שבוע רע...השבוע שבא אחריו לא היה יותר טוב,כי הבעיות עם האקס החריפו וב' עדיין לא התקשר או דיבר עליי...נעלבתי כ"כ. החלטתי שאני ממשיכה כרגיל אחרי הרבה סרטים רעים אכלתי,אני לא כועסת עליו או מנסה לברר למה,פשוט משאירה את זה מאחור. היום אחרי חודשיים-אני פוגשת אותו פה ושם בסופי שבוע ביציאות של כל החבר'ה,הוא מתייחס אליי,"מציק" לי כמו פעם,ועליי זה לא משפיע כמו פעם...אבל אני לוקחת את זה בקלות. הבעיה היא כאן- אחרי שאני מרגישה שלמה,אחרי שאני מרגישה שאין לי רגש אליו,אחרי שאני יודעת שאני בחיים לא אצא עם אחד כמוהו-אני עדיין רוצה שיסתכל עליי,ולא בשביל שיהיה בנינו משהו,אלא בשביל שיטפח את האגו שלי...אני לא מצליחה להשתחרר מההרגשה הזאת,וזה לא בסדר! אני כאילו עוברת הלאה,אבל משהו לא נותן לי...זה ילדותי וזה טיפשי אבל ככה אני מרגישה...גם לא בטוח שהוא אי פעם ישים עליי כמו שאני רוצה-וזה בכלל בעייתי כי זה לא יגמר אף פעם...זה לא בסדר מה שאני רוצה,אבל זה לא קל במיוחד שהוא ממשיך להראות סימני חיזור מובהקים. אם הוא ירצה אותי,אני ארגיש ביני לבין עצמי שהוא החזיר לי את הכבוד שלי ואת הביטחון שלי. זה רע? זה טוב? מה זה!? לקחתי אותו קשה מדי,איך אני משתחררת? תעזרו לי אני אף פעם לא הייתי בכזה מצב.

ספירקיXD

New member
לדעתי..

זה בסדר גמור איך שאת מרגישה, באמת, החזיק לך ידיים, היה מקסים, מדהים, חמוד. ברור שתשימי לב אליו. ושאח"כ שהוא כבר לא יתייחס אלייך ממש (שלדעתי זה מעשה אנוכי ולא בסדר. אבל יש כאלה
) את תרצי צומת לב ממנו. אני לא יודעת ממה מה צריך לעשות, אני גם לא חושבת שיש משהו ספציפי שצריך לעשות, פשוט תמשיכי הלאה. תכירי עוד בנים ומי יודע. עם הזמן התחושה הזו תעבור לך, באמת. מניסיון.
ובקשר לאקס, כתבת שהוא מאיים עליו וכו'.. אם את מעוניינת לשתף, אנחנו, או לפחות אני כאן, ואני אשתדל לעזור כמה שאני אוכל.
בהצלחה, יהיה טוב.

ספירקיXD

New member
אני לא יודעת ממה מה צריך לעשות- בלי ה- "ממה"

לא יודעת למה יצא לי ככה.

באמת מקווה שהיא תעבור

כי התחושה הזאת מכבידה,ביציאות משותפות אני מוצאת את עצמי מחפשת את המבטים שלו...למרות שאני לא אצא איתו בחיים,כאילו אני רוצה להוכיח לעצמי משהו,או לחבר'ה...למרות שזה לא נושא משותף.ילדותי משהו לא? מעבר לזה,תמיד היה לי את הקטע האתגרי הזה,אני רוצה לכבוש מישהו ואז ההתלהבות יורדת-ומזה אני רוצה להיפתר! ***הבהרה האקס היה מאיים עליי,בלי קשר לב'. הוא לא ידע עליו בכלל,אבל ב' ידע על האקס,ועד היום הוא שואל אותי נו מה? יש לך חבר? את עדיין עם הטמבל ההוא? היה עם האקס קטע מכוער מאוד,שעשה לי הרבה רע,והזכרתי את זה כי זה השפיע עליי באותו שבוע לרעה...הכל היה נורא!

ספירקיXD

New member
זה ממש ממש ממש לא ילדותי.

מאמוש,
זה הכי טיבעי שיש. והתחושה שאת מנסה להשיג מישהו, ואז כשזה פתאום הדדי אז יורד לך ממנו, גם אצלי זה ככה. ויוצא לי רק לא טוב מיזה, אז אני יכולה להבין אותך. ועד שפעם אחת לא ירד לי ממישהו, הוא ניצל אותי, סתם .
אבל הנה, התגברתי.
בקשר לאקס, אם את רוצה לשתף, בכיף. בכל זאת, איומים. תיזהרי.. לילהטוב.

ט ר י ג ר

New member
גלית...

היי.. תקשיבי, יכול להיות שבאותו יום היה לו יום רע, משהו עם האקסית , בעיה בבית משהו לא יודעת. אם הוא ממשיך "להציק" כמו אז זה אומר שהוא מעוניין, האגו שלך ממש לא צריך לרדת.. העיקר שהשבוע הקשה הזה עבר. עכשיו, אם את רוצה אותו... תתנהגי אליו כמו שאותו ביום, רק אם את רוצה.. ואם לא, אז לא.. תמשיכו כידידים.. האגו שלך לא היה צריך לרדת, אבל אין מה לעשות זה קרה ואת רק צריכה להבין שזה לא משהו שאת עשית.. כאן לכל דבר :]

אמממ

היום הוא מתנהג כמו פעם שעברה,רק עם הרבה פחות רגישות והרבה יותר ילדותיות ובקטע של צחוק-אז חשבתי שאולי הוא סתם ילד כזה והוא מתנהג ככה עם כולם.החלטתי שאני מתעלמת.וככה עשיתי,אבל גם כשאני יושבת רחוק ממנו וגם כשאני משתדלת כמה שפחות להיתקל בו,הוא מחפש אותי...הוא בא לשבת לידי,הוא מבהיל אותי מאחורה,מחבק,מציק,מצחיק,ושוב אני חשבתי שהוא מתנהג ככה לכולם ואמרתי שאני לא אוכלת סרטים בגלל שהוא קצת צוחק איתי...ואז כולם באים ושואלים אותי "נו מה הולך ביניכם? תגידו שאתם רוצים אחד את השני וזהו!" אבל הוא לא עושה שום צעד...הוא לא מתקשר או משהו...וזה מבלבל וסתם תוקע אותי בשום מקום,כי אם אני מחלטיה לעבור הלאה-אז הוא שוב בא עם הקטעים שלו,למרות שאני מתרחקת... עם כל זה אני עדיין רוצה שישים אליי לב,רק בשביל לטפח את האגו.רק בגלל שהוא לא שם עליי רק כשבא לו.רק בגלל שהוא לא עושה צעדים משמעותיים. נכון אני משוגעת?

ט ר י ג ר

New member
אני צריכה להבין

איבדתי אותך חחח.. את רוצה שהוא ישמים לב אלייך נכון? נו זה קרה! איפה האגו עכשיו? ברצפה? הסתבכתי=/ ושאלה.. את רוצה אותו? או לא?

למעלה