אגו (ולא הערוץ בHOT)

זמשוש

New member
אגו (ולא הערוץ בHOT)

האגו של האדם יכול להיות דבר נוראי והרסני... אחד האויבים הגדולים ביותר להתפתחות רוחנית... איך אם כך אפשר לפעול מעל האגו? להתעלות על עצמנו? יש שאומרים שפעילות למעל הזולת עוזרת לנו "להתנקות" מן האגו. אך האם זה אומר שברגעים נתונים של כעס על אחר, נדע איך ומה עלינו לעשות על מנת לא לתת לאגו להשתלט עלינו ? מה עושים כדי לא לאפשר לאגו להשתלט ולהרוס?

magenta73

New member
אמממ....

לא יודעת מה איתך, אבל אני רואה את עצמי השנה במקום שאני עובדת בו, מול שנה שעברה, ואני הרבה יותר נחמדה ויצירתית ומקבלת את שיגעונות הגדלות של הלקוחות ואת זה שהם משגעים אותי וכו'. הרבה יותר משנה שעברה שהייתי מתפוצצת. לא לוקחת את זה אישי, לא נותנת ל"אגו" שלי להפריע. ולמה? אולי כי התבגרתי. אולי כי הבנתי עם מי יש לי עסק. אולי כי הבנתי שאין לי מה להתעצבן, הוא הלקוח, הוא יקבל מה שהוא רוצה, זה המצב, ועדיף לבריאות שלי פשוט לעשות, במקום לצעוק ולהתעצבן ואז לעשות - כי מה לעשות - צריך לעשות... ואולי זה גם בגלל שאני מסופקת מינית ונפשית....

omri120

New member
אני מבין ששמת אותי ללעג?

בכל הפורומים האחרים שבהם אני נוטל חלק,דווקא לא מזלזלים או ציניים לחתימה הזו,כפי שכאן. חבל מאוד. בברכה עומרי

omri120

New member
ממש לא

יש פה הרבה משתמשים פעילים ונפלאים,שהם לא הומואים. וחוץ מזה,אין לי שום דבר נגדכם. אני בסה"כ לא נמשך אליכם.זה הכל. בברכה עומרי

bulb

New member
זה הכל? כי יש לי "חבר" שטוען

פתח ציטוט "מדוע אתם לא יכולים לחיות עם העובדה,שיש כאלה שלא שונאים הומואים...אבל חושבים שהיה טוב אילולא ,לא היו כאלה בעולם?" סגור ציטוט שא ברכה וסע לשלום

omri120

New member
אני ממש לא מבין היכן הסתירה!

אני למשל מאוד לא אוהב חתולים. מאוד לא אוהב. אז אתה חושב שאני בעד להעלים אותם מהרחוב שלי?? ממש לא. אני חי איתם ביחסים של "שלום שלום". הם כבר קיימים?? מצויין. אבל לא צריך להביא לי עוד 20 חתולים מהבלוק השכן בנוסף. לזה התכוונתי. מקווה שהבהרתי את עמדתי. בברכה עומרי

Vdrums

New member
מה איכפת שלך שיהיו עוד 20 חתולים?

אתה לא צריך לטפל בהם והם לא יסתכלו עליך שאתה מתקלח.

Vdrums

New member
כן כמו שאתה לא אוהב הומואים.

זה המשל שלך, לא שלי.

orrin

New member
מותק- אני לא צריכה לנסות

אתה עושה את העבודה מצויין בברכה ועד חתולי השכונה

omri120

New member
אבל מדוע הציניות הזו?????????

מדוע הלעג והציניות בחתימה שלי "בברכה......."? זה כ"כ מוזר לכם שמסיימים תכתובת בביטוי "בברכה....."?? ממש לא ברור לי. בברכה עומרי (די בהלם מהציניות)

למעלה