אגו טוטאל מרסקים ציבור אוהדי ה mma התנתקתי!

udi102

New member
בלטור בערוץ אגו טוטאל ...

גם אני צפיתי בעונה האחרונה של בלטור בערוץ ואני חייב לציין שהיא אכזבה ענקית או יותר נכון לא מעניינת . אם נשווה רגע את בלטור לליגה הרוסית בכדורגל אז יש שם שמות וכמה שחקנים גדולים אבל היא פשוט לא מעניינת כאין לך קשר ללוחמים שם זה פשוט לא מעניין ,מה גם שהעונה הנ"ל מאכזבת מבחינת רמה וגם מבחינת לוחם אחד ספציפםי שזהו לומברד שעזב לUFC ... בכל אופן אם אני יכול לייעץ לאגו טוטאל אני מקווה שאחרי הניסיון הכושל תפסיקו לשדר את הליגה הזאת ,בזבוז זמן וכסף ,זה משהו נלווה לUFC אך לא תחליף אין תחליף .

OR1231234

New member
אגו טוטאל מרסקים ציבור אוהדי ה mma התנתקתי!

מישהו מוכן להסביר לי למה הוא לא משדרים UFC?

צריכים להתנתק מהערוץ הזה כולם. אולי זה יעזור?

חבל. ממש החלה להיבנות קהילה שממש אוהבת את הספורט הזה ולאט דווקא של כאלה שמתעסקים באומנויות לחימה. כמו וכמו כמה וכמה חברים שלי.
רק בישראל. כמה צפוי. איזו באסה.

ragede

New member
די לפתוח שרשור על אגו כל יומיים...

למה אתה לא פותח שרשור על האירוע שיש היום בלילה לדוגמא?
כ"כ ישראלי רק להתלונן (הגם כשהתלונה מוצדקת)...

cat food

New member
תשמע אני אישיתי כוסס ציפורניים

הקוריאן זומבי נגד פורייר,
כבר שבוע אני לא ישן בגלל הקרב הזה.

cat food

New member
ראיתי עכשיו את האירוע סוף סוף

אבל בלי קשר הכוונה שלי הייתה שהקארד הזה הכי חלש בתולדות ה-UFC גם אם מכניסים את כל הפייט נייטס.

זה שיצא מהקרב הזה קרב עם הרבה אקשן, לא מראה על רמה גבוהה מידי. הקרב היה טוב, אבל אחרי סיבוב ושלושת רבעי גם הקוריאן זומבי וגם פורייר לא הצליחו לנשום בכלל. ואז גם כל האקשן ירד לביוב, וזה נהיה קרב של שני שיכורים שמנפנפים עם הידיים באוויר בתקווה לתפוס משהו.

ובלי קשר זה לא מיין איבנט, גם אם תשים קרב שלי נגד החתולה שלי יכול לצאת קרב שקהל אמריקאי זולל הנקניקיות והקוקה קולה יצעק לכל אורכו. זה לא אומר ש UFC on Fuel4 ייקרא: Cat food vs. Pizza.

udi102

New member
בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית ככה

ביבי מחרבן עלינו ,המיסים הקטסטרופלים אבל מה נסבול בשקט זה מה שאתה אומר ?

מה הקשר להתלונן על אגו טוטאל זאת זכותי לומר שבלטור השנה זאת אכזבה ענקית ושווה לתחת ,זה פורום אם לא פה אז איפה ?

דרך אגב אני בין היחידים שנתנו לבלטור צאנס ואני לא מאשים את אגו טוטאל שיעשו מה שהם רוצים ואנחנו הלקוחות נעשה מה שאנחנו רוצים .

ragede

New member
אני רק אומר...

שנפתחו כבר הרבה פוסטים בנושא... כולנו יודעים מזה... לא רואה סיבה למה לפתוח עוד פוסט.
ו

OR1231234

New member
שאלתי בכנות למה לא משדרים פתאום?יש למי לפנות?

האם יש גורם שאפשר לפנות אליו או שזה עניין מאד מהותי שהוא פשוט אבוד?
מה קרה פתאום?

welterweight

New member
תריץ חיפוש בפורום,זה יענה לך על כמה שאלות

ואם תהית למה קיבלת תגובה לא סבלנית - החיפוש יענה לך גם על זה.

היו כבר הרבה שירשורים על הנושא הזה וזה הפך לטחינת מים שלא מובילה לכלום חוץ מלמצב רוח רע.

AmitNHB

New member

moriarty

New member
חדשות - פייבר נגד בראו

Barao vs Faber UFC 148 for interim bantamweight title

למעלה