אגיסרק

• פותח הנושא n97
  • פורסם בתאריך

n97

New member
אגיסרק

לכל המנייריסטים שלום , האם מישהו לקח את התרופה אגיסרק למשך תקופה והרגיש הקלה בסימפטומים השונים של המחלה (ורטיגו , מלאות באוזן , טיניטוס וכו'...) ? האם ישנם תופעות לוואי ? אשמח לתשובה מחולים שניסו ...

bat7 האחת

New member
אני לוקחת אגיסרק

כב שנה בגלל מחלת מנייר. הטיפול התרופתי עוזר מאד. בנוסף אני שומרת על דיאטה דלת מלח ,ללא קפה ,ללא אלכוהול וללא מטוגן. השילוב של הדיאטה ואגיסרק פועלים טוב. אני מרגישה טוב.

קרן בא

New member
אשמח לדעת עוד

פרטים על ההרגשות שהיו לך לפני האגיסרק ואיך את מרגישה כשאת לוקחת האם אין תופעות ואין תחושות של המחלה בכלל. אני כבר שנתיים עם סיפור של סחרחורות או יותר נכון דיזינס, לחץ באוזניים אטימות , בחילות ושאר דברים נעימים... המומחה שמטפל בי חושד שבכל זאת אולי זה מנייר ונתן אגיסרק לקחת למשך 4-5 ימים פעמיים ביום כשאני מתחילה להרגיש התגברות של התסמינים. האם התרופה פועלת מיידית או שלוקח זמן? עפ"י מה אבחנו אצלך מנייר? תודה

bat7 האחת

New member
מחלת מנייר מהי? תשובה לקרן

שלום קרן, לפי מה שתבת יש לך מחלת מנייר גם אני סבלתי מסחרחורת הקאות, בחליות הייתה ירידה בשמיעה זה גילו בבדיקת ברה אח"הופנתי לנוירולוג שערך לי בדיקות וקבע שיש לי מניירץ אני מטופלת באגיסרק ודיאטה דלת מלח ללא קפה ואלכוהול ללא מטוגן. אם לא שומרים על הדיאטה זה חוזר. אני מרגישה טוב וכל סימפטומים נעלמו אני במכון כושר, הולכת ומצעמלת. התרופה פועלת מיד בשילוב הדיאטה. זוהי מחלה כרונית וצריך לקחת תרופות ולשמור על דיאטה כל החיים. כל טוב, bat7האחת

למעלה