אגם היא חתיכת מטומטמת.מה עשיתם ממנה

אגם היא חתיכת מטומטמת.מה עשיתם ממנה

טוב כן היא יפה היא מדהימה אני לא יגיד שלא. אבל יווווווווו איזה הגזמות!!! כולה פישרית בת 17 בת כמה היא בכלל שרק בגלל שדפקו אותה באיזה טלנובלה תופסת מעצמה מלכת העולם( היא הייתה בכיתה של בן דוד של ידיד שלי) היא חתיכת שחקנית גרועה שכל מה שהיא יודעת זה לעקם טיפה את הגבות ולעשות פרצוף עצוב שהיא עצובה. רוצים מישי מדהימה- אלונה. כזאת מדהימה. גם לא שחקנית הכי טובה אבל יש לה יופי מדהים, פשוט כזה. ותרגיעו מאגם הפוסמה גם אני יכולה לעקם גבות בסצנה עצובה ולהגיד שאני שחקנית טובה.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo60.gif

שלא תעז לדבר ככה על אגמוששששש, רואים שאתה דיכאוני, מה זה הכינוי הזה?! ואלללללל תעזזזז לשים את אלונה לפני אגם!!!!!!!! בחיי לא ראיתי בנאדם כ"כ מושלם כמוה
, אפילו לואיסנה!!!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo60.gif

אני חושבת לעזוב את הפורומים! אבל זה עדיין לא בטוח
כולם נגדי!
אנשים מפחידים אותי בפרטי, יואו!

vashla

New member
אגם באמת לא משו...

יש לה כזאת בעיה בפה, הוא כל הזמן פתוח ועקום כזה...

היא גם פוזלת.....אבל היא מדהימה.

ביופי. לא שחקנית גדולה.. אבל יש הרבה יותר גרועים ממנה. בר פאלי שחקנית טובה...לא חשבתי שתהיה..אתם יודעים...דוגמנית.. אבל היא מותק. אושרי כהן בכללללל...עוד מימי ג'ינג'י..מוכשר בטירוף. יהודה לוי לא כזה שחקן..סתם פלצן שמחזיק מעצמו. נתן דטנר פשוט ענק!! ההיא-ליסה שאין לי מושג למה דווקא ליסה- שחקנית גדולה. אלונה מעצבנת...כל הזמן בוכה. שרון חזיז נחמדה, ובאמתת נראת שם מבוגרת מדי. סמי הורי- חרא של שחקן. חבר של אגם- נחמד. דפנה רכטר- שחקנית מוכשרת בטירוף. מירי- בסדר. המורה לגו'דו?....סתם דוגמן אהבל..אבל חתיך. :)

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gifלא חן, אני מצטערת...

אני לא התכוונתי להעליב אותך פשוט תראי אני חושבת שאגם היא מושלמת מבחוץ אהל את לא יודעת איך היא מבפנים ולהתחיל להחמיא לה סתם ככה ועוד בכזאת כמות זה די מוגזם... אני לא התכוונתי לפגוע בך אני מצטערת... אל תעזבי בגלל זה אף אחד לא נגדך... את סולחת לי

זה בסדר../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif

אני לא אעזוב בגללך, זה בגלל מישהו אחר שלא כאן בפורום! הוא כאילו הטריד אותי, והוא קרוב לבית שלי נרא לי...
ו...אגם באישיותה היא בנאדם נפלא!! רוב האנשים שראו אותה אמרו שהיא מה זה נחמדה והיא לא פרחה, ושמעתם איזה חמודה היא כשהיא הייתה בתפוז??? ממש מושלמת! יש לה אופי מדהים!!!

vashla

New member
מה קורה לפה שלה?

הוא נורא עקום!!!!! והיא די פרחה!!!

אז זהו.....

שממש ממש ממש לא
אז הפה שלה קצת עקום(והוא לא ממש) והעיניים שלה פוזלות!??!בעעע ממש לא! אבל רגע אין אפחד מושלם!
אז מה אתם מחפשים ת'רע שבה..(לא שיש..) ?!?!? היא פשוט מושלמת!!!! גם באופי וגם ביופי!
ומי שלא מסכים איתי...יכול לקפוץ לי

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gif*קופצת לך*

כל אחד והדעות שלו, את חושבת שהיא מושלמת ואחרים (כמוני) חושבים שהיא סתם פרחה עקומה ומתלהבת... בתכלס אפחד לא יודע איך היא באמת בחיים, זה שמישהו פגש אותה במציאות והיא הסכימה לחתום לו בנחמדות כזאת זה לא אומר שהיא נחמדה ויש לה גם אופי מושלם...

RAZOSH

New member
את טועה בגדול

אני מכיר את אגם אישיץ כבר 6 שנים , אנחנו טסים ביחד לפולין ואני רוצה להגיד לכולם שאגם היא אחלה של ילדה ..!!!!

באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אתה יכול לבקש ממנה שתיכנס לפורום
... אבל תגיד לנו לפני..

יאאאאעעעע

מאיפה התמונות?!?!?! אני נכנס לwww.amis-angels.com וזה כותב לי שהאתר צריך להפתח עוד כמה ימים.. נכנסתי אליו פעם ולא מצאתי הרבה תמונות של אגם, ועכשיו גם האתר לא פתוח!
אני רוצה גם תמונות כאלה

למעלה