אגם
אני גם מושלמת

עדי ומאשה כנסו שניה...

תקשיבו... עם כל הכבוד שיש לי לכל אדם, ובמיוחד למעריצים/ מעריצות של אגם... אם זה קשור לאגם אין לכם זכות להגיד מה כן שווה פתיחת הודעה ומה לא!!! אתן לא מנהלות!!! ואני באמת מסכימה איתכן, זה לא פייר שכל אחד פותח הודעה על כל דבר! אבל.... בתנאי שזה קשור לאגם!!!!

מאשה

New member
נכון..אולי אנחנו לא מנהלות

אבל כולם יודעים שלא צריך לפתוח כל שניה הודעה חסרת כל תוכן וזה שאת אומרת שאת מושלמת.. היית יכולה לנצל"ש.. את ראית איך הפורום נראה?! תיתחשבי גם באחרים! וזה לא משנה אם ההודעה קשורה אל אגם או לא זה כמו שאני אפתח 4 הודעות,ובכל הודעה אני אכתוב "אגם" ,"אני","אוהבת","אותך". זה נשמע לך הגיוני?! תיקראי את התקנון של הפורום ואי אפשר לפתוח הודעה אפילו אם היא קשורה לאגם.. זאת אומרת אפשר..אבל משהו באמת..איך אני אגדיר את זה.. רציני. כלומר כתבות,סירטונים שירשור תמונות,משחק וכו'.. אבל לפתוח הודעה והגיד שאת מושלמת וגם אגם מושלמת? זה עובר כל גבול.

הלווו תרגעו ומהרררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כולה מה עשיתי? אולי כדי שתתעסקו בעניינים שלכן!! ואם אתן לא שמות לב אתן אלה שכותבות דברים שבכלל לא קשורים לאגם!!!
שימו לב

צודקת.. אבל..

אני חושבת שזה שהיא מצאה משפט מגניב והיא יכולה להוסיף אותו לשרשור של יום שבת.. מה כ"כ חשוב בזה??

טוב תרדו מימני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חלי 66

New member
עזבו אין טעם לריב על זה

הפורום גם ככה במצב היום ונורא אין מנהל ואם אין מנהל אז אין סדר אין טעם לריב על זה נסתפק במה שיש עד שנקבל אתר משלנו ופורום משלנו בע"ה

תקשיביי חמודה..

את לא יכוולה לפתוווח הודעה חדשה מתי שבא לך כי הם זה היה ככה כולם היו פותחים מתי שבא להם והפורום?!# הייהה נראהה כממו לא דעת מה ואני אפילו לא רוצה לחשווב על זה!# אזז בבקשהה תסתכליי בתמונה המצורפפת אם את לחא מבינה תשאלי את עדיי... אוו את מישו מהפורום יש את שירשורי הבוקר שאת יכולה לשרשררר יש את שירשורי ה
[ד"אא מזמן לא פתחנוו אבלל יהיוו] יש את השרשורייםם של אתריים כל שהם שיש כתבות על אגם את גם יכולה לשרשררר לשםם או זה מתאים כמובןן!# מקווה שהבנתת!# אוהבתת מלא!#
+
+
פפפטטטרררייי:]]

טוווובבב פסדררררר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה