אגם

אגם../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

פגשתי אותה עכשיו
גם אוקסנה היתה
המממ אבא שלי החמוד כפרעליו עשה הפתעה וקנה לי כרטיסים לשלגיהההה היום:p בין השורות האחרונות [10 מתוך 15] אבבלל העיקר שהלכנוו.. פטרי אני דעת שתכעסי אז תקראי
הוא קנה 2 כרטיסיייייים ואחותי לא רצתה לבוא ואיזיקק היתה בבית אז קראתייי לה ואת היית ביום עבודה שלכם בצופיייםם. אני אסביר לך היום בערב כבר.. קיצור לקחנו תכרטיסים וזה ונכנסנו.. ראינו שזה רחוווק.. חחחחחחחחחחחחח חחח ובבוקר מהר מהר הכנו שלט גדול כזהה.. כמו בשיר נולדד.. וכל הזמן הסתרנו איתו לאנשים מאחורהההההההה.. חח וכשאגם נכנסה בפעם הראשונה צעקתי מ-ז-ה חזקקקקקקקקקקקקקקקק... כ-ל הקהל הסתובב אליייי.. אני לא צוחקת איתכםם.. וזה אולם די גדווול.. חח זה היה פאדיחות אבל כבר ממש לא היה אכפת ליי. חחחחחחחחחחחחחחח ואז הלכנו לשבת במדרגות והרמנו תשלט היא קלטה אותנווו.. אותי ואת חברה שלי.. והממממממ אח"כ בהפסקה אוקסנה ראינו אותה.. עם חברה שלההה.. ומישו מסר לה שאנחנו שמה והיא יוצאת הריב סוף ההצגה לילדים.. קיצר אח"כ בהמשך ההצגה היא קלטה אותנוו שוב:p חח אבל לא היינו בטוחות לגמרריי והלכנו לשמה וחיכינווו לה שתבוא.. חחחחחחחחחחח וואי אמא ממש הרגשתי שאני עומדת להתעלף או משו.. כי הלב כזה דופק מהר חחח ואז היא באה והייתי לה מול הפרצוף והיא בינתיים הצטלמה עם כל הפיציםםם:]] חחחחחחחחחחחח ואז כשהיא סיימה איתם היא הביאה לי חיבוק ונשיקה ושאלה מה שלומיי חחח ואז עליתי לבמההה גם [היא ישבה שמה] ואז חיכינו שהיא תסיים לגמרי והיא לקחה לי את היד ואמרה "בואו" חחחחחחחחחחח ושאלתי אותה אם ראו את השלטט מהבמה והיא אמרה "בטחחח"
חחחחחחחחח ואח"כ נכנסנו שמה לחדר והיא אמרה יאללה בואו נצטלםם חחחחחחחחחח והיא אמרה "עם הכובע או בלי הכובעע" אמרנו לה שעםםם
כובע מהמם
אז היא אמרה "עםם? יאלללהה.." חחח היא כל כך גררר
והצטלמננוו כולם [יצא מטושטש
] ואזזזזז היא אמרה "עכשיו יש לי הרבה זמן לדבר איתכםם" חחחח גם אלה ששיחקו את הגמדים היו שם
והיא הצטלמה גם איתםם:p ידעתם שהמגדים מתחלפים מדי פעם?:) זה קבוצה אחרת היתה היום ממה שהייתי לפני חודש [בול! חח שמתי לב ש3 מהתאריכים שפגשתי אותה זה ב21
מגניב לי:p] גמדים חמודיםםם:) חחחח והצטלמננווו שוב כי לא יצא טובב:p חחחחחחחחחחח ודיברנו איתה שממההה וזה.. והיא פשוט אחת המדהימוותת
ומי שמשחק את הנסיך [ברח לי השם שלו.. אני דעת שיש שניים.. הרזה והגבוה..] חח הוא מצחייייק:p ואגםם
זה פשוט איפשר לתאררר...
ואז יצאנו אחריהה לאוטווו חחחחחחחחחחחחח וזייההוו:) היא פשוט מדהימה.. ממש אבל.. הרבה אמרו לה את זה.. הרבה הורים
כפרעליה

טל ועדי1

New member
וואייי שמחות בשבילכן ../images/Emo99.gif ../images/Emo70.gif

תעלו תמונות
עכשיו כל הצגה של שלגיה היא יוצאת להצטלם עם הילדים באולם

oorlyy1

New member
מיכליי../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

אני הכי שמחה בישבילך בעולם
כייף לך
-
-

einatit4

New member
../images/Emo187.gifמיכיייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה כיף לךךךך
אני כלכך שמחה שנהנת!!!!!
**מסנ
**

ייייייייייייייייאאאאאאאא../images/Emo99.gif

מיכל ניאה לי את רוצה להרוג אותייייייייייייייי
איפה היה היום שילגיההההההה???????? הייתי באההההההה למה אני באילתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת??????????. זה לא פייייירררררררררררר אני רוצה גםםםםםםםםםם
יואו איזה כיף לךך גאד איזה חמדוה אגםםםםםםםםםםםםםםםםם
שמיחה שנהנת ורוצה תמונות עכשיווווווווו

../images/Emo13.gifפתחי דחופפ!

שאלום כולם!!! אני אחת מהגמדים!!
אני שיחקתי את צחקני..
הגמד הצהוב.. וראיתי אתכן היום.. שמעתי את כל השיחה... אגם חמודה.. אני רואה אותה כמה פעמים בשבוע והיא מה זה מתוקה!! מחר אני שוב מופיעה.. והיה מה זה כיף היום.. זוכרות שצילמתן תמונה של אגמוש ושל כל הגמדים?! שימו אותה..! אממ רציתי לדעתת איך הייתי דעתכן.. למרות שלא הייתי במייטבי..
אני זאת שנפלה במדרגות
אבל לא נורא.. ותגיבו לי מהר..
אוהפת..
ושיהיה לי
מחר.. חיחיחיח

../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

סלחו לי על העיגולים הלבנים כי אני מניחה שהילדים וההורים לא רוצים שיתפרסמו התמונות שלהם באינטרנטט:p

למעלה