אגמיס"ט מי אתה

אגמיס"ט מי אתה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif

החלטתי לפתוח היום מיוחד לעינת
החדשה שהצטרפה.. אז בשביל שנכיר אותה יותר טובב:] אזז... תשאלוווווו:]]

ME!../images/Emo204.gif

עיננתתת:] מה קורה? תספרי לנו על המפגש שלך עם אגם בסט של אהבה מעבר לפינה
! בת כמה את? מתי התחלת לאהוב את אגם? לפני שכתבת הודעות בפורום את קראת קודם סתם ככה?, כמוני
? מאמ את נהנת בינתיים בפוורם? מה התאריך לידה שלך למרות שאמרת לי במסןן
? אמממ אם יהיה מפגש בקיץ את חושבת שתגיעי
? זהו

einatit4

New member
נממ

המפגש.. המממ חברה שלי, אז ענת רוזנר שהייתה עוזרת מפיקה או משהו כזה היא קרובה שלה.. אז היא הכניסה אותנו, ופגשנו את אגם שהייתה ממש ממש ממש יפה וחמודה וגם אני גרה דיי קרוב אלייה אז דיברנו על זה וסתם.. אני בת 13 חגגתי ב27.6 לפני 5 ימים!! את הפורום הכרתי רק אתמול, ב3:30 בלילה בערך.. והחלטתי שאני חייבת להצטרף כי אני מתה על אגם. חח בינתיים אני מאוד נהנת. ניראה לי שאני אבוא למפגש.. למה לא? חח זהו..

hila846

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo80.gif

איפה את גרה
מתי נולדת
בת כמה את
כמה אחים יש לך
איך התחילה הערצה/הערכה שלך לאגם
מממ בנתייים אין לי עוד.. בהמשך אני אשאל
השתלבווות נעיייימה

einatit4

New member
:)

אני גרה במושב קטן ליד עפולה אבל אני חדשה פה.. עברתי לפניי שנה.. קודם גרתי בקיבוץ קטנטן ליד בית-שאן.. ואני מתגעגעת :( נולדתי ב27.6.93 אני חייה כבר 13 שנה.. יש לי 2 אחים יותר גדולים ממני. איך היא התחילה? המממ קודם כל, הגאווה שיש לי שהיא גרה בצפון.. סופסוף מפורסם שגר בצפון :) וחוץ מזה.. אחריי שפגשתי אותה והיא הייתה כזאת מותק.. וכשראיתי אותה בסדרה כמה היא מוכשרת- התאהבתי.. חח זהו..

היללי 2

New member
מאמי../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif

*היייי
מאיפה את?? *בת כמה?? *איך היתה לך השנה? *נהנת? *מה את הכי אוהבת לעשות? *כמה ילדים אתם במשפחה?? *מה השמות? *מה את הכי אוהבת לאכול? *ממתי את מעריצה את אגמי?? *איך התחלת להעריץ?? זהווו

einatit4

New member
:)

מושב היוגב, ליד עפולה. בת 13 השנה הייתה הממממ בסדר.. יכלה להיות יותר טובה... אני אוהבת בעיקר להיות במחשב.. ועם החברות שלי מהקיבוץ שעזבתי :( אנחנו 3 ילדים במשפחה.. אני-עינת.. אח שלי שעולה לי"א יפתח ואח שבצבא- עידו. אני בעיקר אוהבת לאכול אורז.. חיחיח ממתי אני מעריצה?? הממ שנתיים שלוש אני חושבת.. מאז אהבה מעבר לפינה.. והתחלתי להעריץ.. המממ כתבתי למעלה.. חיח [וסליחה על כל הנקודות ".."]

einatit4

New member
אני

חילונית.. [אבל זה בכלל לא אומר שיש לי בעיה עם דתיים ומסורתיים..]

אייללוש

New member
סורי לומר אבל אין חילונים בעולם../images/Emo13.gif

אני לי יכנס לשיחה איתכם אבל את מסורתיה אם כבר[למרות שגם זה אין אבל אם אחד מהאפרויות זה רק מסורתיה
]

אייללוש

New member
חח אני ידבר איתך במסן\אייסי../images/Emo9.gif

אני יכולה לוומר לך שיש רקקקקק יהודים יש כאלה שמורדים ולא מאמינים נגיד אין כזה דבר חילונים את יודעת למה
כל בנאדם עושה מצות-נגיד מכבד את ההורים שלו לפעמים עושה טבות לאנשים אוהב אנשים מכבד אנשים ועוד כ"כ מלא וסתם ככה שתדעי מלא "חילונים"קוראים תהילים כשרע להם
ויש כ"כ מלא דברים שזה אין זה ארוך וזה שמעתי מרב שהיה אצלנו בבצפר
והוא קורא להם מאמינים רדומים(ה"חילונים")ומאמינים[ערים](ה"דתיים")

einatit4

New member
החכמתי..

חח הבנתי.. כן, יכול להיות. לא בדיוק חשבתי לפניי שעניתי.. אני מאמינה אבל לא בדיוק מקיימת מצוות.

אייללוש

New member
זה לא קשור אין בכלל ביקום../images/Emo3.gif

את יכולה לא וכן להאמין אבל הוא ידע יותר משנינו... ואין כזה חילוני את מכירה מישו חילוני שלא עשה שום מצווה בחיו
כמו
לכבד הורים חברים לעשות טובה לחברה נגיד חברה צריכה ספר ויש לך אותו ושאת נותנת לה ומשאילה לה ויש כ"כ מלא דברים אולי לדעתך הם קטנים אבל זה בעםצ כ"כ גדולים שאי אפשר לתאר

אנייי:] ../images/Emo205.gif

מה את אוהבת באגם
צאכל אהוב: מאכל שנוא: שתיה אהובה: שתיה שנואה: אייסי: מסנג'ר: מי מהחברים של אגם הכי אהבת:p
כמה פעמים פגשת את אגם
זהווו:p

למעלה