אג'נדה אימונית

מעצימה

New member
אג'נדה אימונית

איך הייתם מגדירים את האג'נדה שלכם? מהו העמוד שידרה שלכם בדרך לאימון? יש לי הרגשה שלא לכולם יש כזו ויש מאמנים שפשוט נגשים לאימון וזורמים איתו,האם אני צודקת? זה לא טוב או רע זו פשוט עובדה. קראתי עשרות אימונים, חלקם נראו כאילו יצאו מאחת האוניברסיטאות עם שלל המילים הגבוהות ואינדקס העשייה הברור של המאמן. (ולאו דוקא יצאו אימונים מוצלחים) וחלקם נראו כאילו המאמן והמאומן פשוט זרמו זה עם זה, המאומן דיבר,המאמן שאל, המאומן הגיע לדברים שלא חשב קודם, והאימון היה נפלא. אלא מה ,לא היה שום קו ברור באימון. לדעתי האישית צריך לדעת לזרום,הלימודים השונים נותנים בסיס, אבל, צריך להביא הקשבה ברורה,אינטואיציות נכונות והכוונת שאלות ע"פ דברי המאומן.

tlingit

New member
ברוכה הבאה מעצימה ../images/Emo140.gif

איזה כיף שאת מצטרפת אלינו לפורום
לפני הכל, הסקרנות אצלי תמיד מתעוררת
איפה קראת עשרות אימונים? אני ממש הייתי רוצה גם לקרא בהם מאחר שהעלית שאלה כללית, אענה באופן כללי. אולי אם תוכלי לתת דוגמאות ספציפיות שאפשר יהיה להוסיף תובנות נוספות. אני רואה בשאלתך שני נושאים שאני אישית מפרידה ביניהם: מבנה תהליך אימון (אשר מכיל שלבים שונים סדורים של התהליך), ואג'נדה אימונית או העמוד שידרה שלי. להבנתי מבנה התהליך הוא כלי, ואג'נדה היא מהות. ככל הידוע לי יש כמה אסכולות של אימון אישי, ויש ביניהן שוני בין היתר גם במבנה תהליך האימון שהן מציגות. בתוך כך, אם אינני טועה, יש גם אסכולות שבאמת לא פועלות עם מבנה קבוע מסודר. בנוסף לכל אלה, אני משערת שאכן יש מאמנים שנוטים להציג אימון באופן שנראה מגמתי, ומסיבות שונות. שאלה מעניינת הצגת, תודה
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

מעצימה

New member
ברוכה הנמצאת..

אני מנהלת כספים במקצועי. ומובילה לשינוי מחשבתי והתנהגותי בנפשי. כך הגעתי ללמודי האימון המקצועיים.נמצאת בתחילת דרכי המקצועית והרישמית. לאורך השנים מדברת עם מקצועיים,עוברת סדנאות שונות בנושא ובעיקר קוראת המון. בכל אתרי האיגודים השונים, וכן, באתרי מאמנים שונים יש פרטי אימון מלאים. את מוזמנת לקרוא ולהתרשם כמוני. אשמח ליצור קבוצת מאמנים ומאמנות בתחילת דרכם, למפגשי תמיכה.באזור המרכז. יום מוצלח לכולם.

tlingit

New member
../images/Emo140.gif

בהצלחה, נשמע שאת בדרך מאד מתאימה לך וזה מאד כיף
ורעיון הקבוצה בעיני הוא רעיון נהדר
את מוזמנת לשים הודעה על קבוצה כזו בלוח שיתופי פעולה שלנו (
לחצי על הקישור 'לוחות' בפס הכחול בראש העמוד)

למעלה