אגרות קפריסין

אגרות קפריסין

בהמשך לקיטורים בנידון - מציע כמה אפשרויות: א. להפציץ את מנהל התעופה בקפריסין במכתבי מחאה.(מציע כי מנהלי הפורום ינסחו מכתב וכל אחד מאיתנו ישלח אותו) ב. לבטל רלי או תחרויות נווט בקפריסין ולהודיע למארגנים שם. ג. להודיע לכל פורום אפשרי ברשת על המחירים הבלתי סבירים עם המלצה להימנע מלהגיע לשם. ד. לעשות רלי לטורקיה - אדנה, כפי שאחד החברים הציע. נא להעלות רעיונות נוספים. נחיתות בטוחות טומי

אולי נפציץ באמת?

חברה ברצינות, למרות שהייתי רוצה להאמין שזה יעזור, נראה לי שלקפריסאים נמאס ממטוסים קטנים שמגיעים אליהם ולכן הם העלו את האגרות במכוון. אני לא מאמין ש"להפציץ את מנהל התעופה בקפריסין במכתבי מחאה" יעזור במשהו. אם רוצים הצלחה, אנחנו צריכים לשלוח זוג F16 להפצצה... כל מה שנותר זה לקלל את החראות האלו ולטוס למקום אחר. יש דבר אחד שהאגודה כן יכולה לעשות: לפנות למנהל הישראלי (שאמור לתת לנו שרות...) ולדרוש שהמנהל הישראלי ילחם את המלחמה הזאת. בתור התחלה, שר התחבורה יכול וצריך לאיים על השר הקפריסאי בהטלת אגרות נחיתה על מטוסים (כבדים) המגיעים מקפריסין בסכומים כאלו, שכל חברות התעופה יעשו סקנדל הן לישראל והן לקפריסין. הכל מתחיל ונגמר כאן בפוליטיקה. הבעיה היא שצריך לשכנע את השר לפעול בנושא ולשחק את משחק הפוקר (שהרי המטרה הסופית אינה לדפוק חברות תעופה זרות - רק להוריד את עלויות הנחיתה לקלים)

מיקי, הסר דאגה מליבך,

אנחנו כבר הקדמנו אותם, סיפרו לי ידידים קפריסאים שגם כאן עושקים אותם - ובסכומים גבוהים, אם אני זוכר נכון 100$ רק עבור HANDLING....

למעלה