אגרטל חרוט

zvika f

New member
אגרטל חרוט

עשוי סיסם הודי(לא אביחי,עדיין לא הגזע שקבלתי ממך) קוטר 170 מ"מ גובה 190 מ"מ

artagel

New member
אגרטל חרוט

האם הבסיס בקוטר קטן קשה להבחין בכל אופן יפה מאוד במיוחד הדגשת הגוונים.

zvika f

New member
גימור

ליטוש הדרגתי מ60 ועד 320 2 שכבות לכה פוליאוריטנית ווקס דבורים

arsar

New member
לגבי "ווקס דבורים"

האם זה חומר מוכן שאתה קונה? ואם כן - מה השם המסחרי? אני מכין את שעוות הדבורים לבד: שבבים של שעווה+טרפנטין.

zvika f

New member
ווקס דבורים

לשאלותיך אני קונה ווקס מוכן תוצרת hagen הולנד.לא זוכר איפה קניתי אבל משווק גם ע"י "פיגמנטים" בת"א. מתאים לי ברוב המקרים כי הוא דליל וחודר לעוּבד במקרים של שפה טבעית(קליפת עץ). לשאלותי 1.אני מניח שערוב שבבי שעוה עם טרפנטין יוצרים חומר משחתי.צודק? 2.האם לאחר נגוב תוך כדי סבוב יתקבל ברק? 3.חשבתי לנסות למרוח שעות נר תוך סבוב המוצר,השעוה תימס מחום החכוך ותתפזר בצורה לא אחידהע"פ השטח(זו תחושתי).לאחר מכן בעזרת סמרטוט,למרוח את השעוה ע"פ השטח.האם יש לך נסיון בכוון הזה?

arsar

New member
גימור בשעוות דבורים

1. בכיתתי אני משתמש במתכון פשוט: בקופסה או צנצנת עם מכסה שנסגר היטב. שמים כמויות שוות של שבבים של שעוות דבורים / שמן פשתן מחומם (לא מורתח) / טרפנטין. לעיתים אפשר לוותר על שמן הפשתן (בעייתו זה זמן הייבוש). 2. מצויין גם לחריטה (השתמשתי בזה לפני זמן רב כך שאני מקוה שאיני טועה בכמויות ובמרכיבים) - בכמויות שוות: שבבי שעוות דבורים / שמן פשתן (לחמם)ולהוסיף לשעווה / טרפנטין להשגת קשיות להוסיף אחד חלקי 15 שעוות קרנאובה. למרוח בעזרת מטלית יבשה. הברקה לאחר הייבוש בעזרת פיסת צמר. מצוין במריחה בעזרת חום!!! שעוות נר אכן תימס בחום בעזרת מטלית וסיבוב. אבל - כך תיצור שכבה רכה!!!

למעלה