אגרטל קוטר-220 מ"מ גובה-240 מ"מ עץ-אלון,מייפל,צפצפה,אגוז
ס סתם אחד 2 ו ש לוש New member 14/1/10 #2 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif
ע עזר המקורי New member 14/1/10 #3 אוףףףףףףףףףףף , מה יהיה הסוף? כבר אין לי מה להגיד , נראה לי שאני היחידי שלא עושה כלום , חוץ מלעבוד
A arsar New member 14/1/10 #4 צביקה - אתה מסוגל ליותר!!! תתחיל לחשוב על צורות מענינות ולא להדביק ריבועי עץ ללא תכנית אמנותית מקדימה. קח את זה בצורה חיובית - לפי כמות הייצור שלך והידע וההבנה שלך בגזירי העץ, אתה בהחלט יכול להשאיר אותנו פעורי פה. בינתיים אני רק אומר - וואו!!!
צביקה - אתה מסוגל ליותר!!! תתחיל לחשוב על צורות מענינות ולא להדביק ריבועי עץ ללא תכנית אמנותית מקדימה. קח את זה בצורה חיובית - לפי כמות הייצור שלך והידע וההבנה שלך בגזירי העץ, אתה בהחלט יכול להשאיר אותנו פעורי פה. בינתיים אני רק אומר - וואו!!!
Z zvika f New member 14/1/10 #5 תודה על המחמאה אבל..... על האבל נדבר כשנפגש. נקווה שמוחמד יגיע אל ההר,שאם לא כן יצטרך ההר להגיע אל מוחמד
תודה על המחמאה אבל..... על האבל נדבר כשנפגש. נקווה שמוחמד יגיע אל ההר,שאם לא כן יצטרך ההר להגיע אל מוחמד
Y yulevi New member 14/1/10 #6 והנמשל: בעזרת איצקו אריה יגיע לצביקה../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif
A artagel New member 14/1/10 #10 צביקה - אתה מסוגל ליותר -אני מקווה או שאתה מחכה לראות דוגמא ממני (שתיהיה בקרוב).