אדוארד ונינה

פנינושה

New member
אדוארד ונינה

תקליקו על הלינק הבא. זו ידיעה על החברה החדשה של אדוארד. זה ממדור רכילות אז קחו בעירבון מוגבל. תהנו !

מיצי007

New member
את האמת../images/Emo35.gif

לשטות הזאת אני כבר לא מאמינה... אדוארד לא הולך על יופי חיצוני בלבד וזה לא נשמע כמו אד שהוא יבוא ויגיד שהיא יותר יפה מסלמה.... זה לא היה עניין היחסים שלהם שהם גם היו ביחד...

פנינושה

New member
נכון נראה לי שהמלצרית הצציאה את זה.

זה בכלל לא מתאים לו לשתף מישהו בחיים הפרטיים שלו ובודאי עוד לשאל מלצרית על יופי של בת זוגו. אבל את יודעת איך מדורי רכילות נכונים בחלקם. אני רק מאמינה ששמה הוא נינה. אני מקווה שהיא יודעת כמה מזל יש לה...

פנינושה

New member
התכוונתי כמובן המציאה

ואגב מיצי אני מקווה שגם המכתב שלי היה סביר. אחרי כל המחמאות שכולם קיבלו על המכתבים התחלתי לחשוש שאולי שלי כל כך איום ומשתפך שכדאי לא לשלוח אותו... בקיצור אני מודאגת.

מיצי007

New member
את לא צריכה להיות מודאגת פנינה!

המכתבים של כולכן באותה רמה,כולם טובים מאוד וברמה שצריכה להיות למכתב יומולדת... אל תשכחו בנות,זה מכתב שנשלח אליו אמנם אבל מי אומר שהוא יקבל את זה הא

מיצי007

New member
גם זה לא נראה לי אפילו נכון

אם אדוארד יצא עם מישהי,שהיא במקרה לא סלבריטי....אפילו את שמה הוא לא יחשוף,הוא הרי בנאדם מאוד מאוד מאוד קנאי לפרטיות שלו.

פנינושה

New member
זה דוגמא לחשיבות של רכילות בעיתון

צריך תמיד לזכור שבסופו של דבר הם רוצים למכור עיתונים, גם אם הם הניו יורק פוסט המפורסם. בקשר למכתב, תודה, נרגעתי. רוב הסיכויים כמו שאת אומרת שאדוארד בעצמו לא יקרא את המכתב אם כי לא מזיק לקוות. יכול להיות שיהיה לנו יותר סיכוי כי זה מכתב מקבוצת מעריצים. בכל זאת יותר מרשים מהמכתבים הרגילים שמגיעים לשם כל יום.

SoundsOfSilence

New member
אוי זה כזה בולשיט...

זה כל כך לא אדי לבוא למלצרית ולהגיד לה "היא יותר יפה מסלמה נכון?". חוץ מזה שאני בטוחה שעדין יש לו איזה שהם רגשות לסלמה, אחרי הכל הם היו המון זמן ביחד...

S P O C K

New member
זה גורם לי לחשוב על האפשרות..

שאדוארד יהיה עם אנג'לינה ג'ולי. אפילו שכולם הסכימו שמה שברכילות לא נכון כבר. אני חושבת שזה צריך להיות מעניין אם השניים האלה יתאחדו... רק... אני לא ממש יודעת אם לאדוארד נורטון יש מצב לטפל בילד קטן קמבודי ומאומץ בשם מדוקס..

S P O C K

New member
וחשבתי כמובן על כל הקטע שאנג'לינה

היא סוררת והרבה יותר אוהבת את אור הזרקורים מאדי שלנו... ואז בטח יהיה לו אותה דילמה רק P1000 יותר גדולה כמו שהיתה לו עם סלמה...

מיצי007

New member
דווקא פנטזיה טובה

הייתי מאוד שמחה שאד היה מתחבר עם אנג'לינה ודווקא אני לא חושבת שהיא מתה על אור הזרקורים ותשומת הלב יותר מבת זוגתו הקודמת-סלמה.

S P O C K

New member
כע, אבל היא עדיין יותר מפורסמת

ועד כמה שאני יודעת היא יותר *שם*.

S P O C K

New member
גם זה מצחיק ../images/Emo3.gif

אני כן, ואחרי שראיתי את השפתיים שלה - אני מזלזלת בכל השפתיים האחרות.

למעלה