אדום בטוסיק של התינוק- עזרה דחוףףף

אדום בטוסיק של התינוק- עזרה דחוףףף

אני אמא טריה לתינוקת בת חודש ושלושה שבועות, אתמול כשהחלפתי לה חשכו עיניי יש לה אדום נוראי בטוסיק ממש התקלף לה שם העור, וזה פתאום נהיה לה כי לא היתה לה תפרחת או פצעונים אני גם דואגת לנקות לה רק עם מים וצמר גפן ולא כל המגבונים למיניהם וגם שמה לה משחה מיוחדת מבית מרקחת, זה יכול קשור לגרפווטר נגד גזים אולי החומרים מופרשים לה בשתן וזה צרב לה את העור? אני כבר לא יודעת ממה זה. אני רק מניקה אותה אם מישהי יודעת מה עוזר במיידי אשמח לשמוע (כולל מה לשים באמבטיה או בעת ההחתלה) תודה בנות...ושבת שלום.

SShirly

New member
צואה ושתן

אלה חומצות. כשהם נשארים עלה טוסיק קצת יותר מדי זמן, הם צורבים אותו. השתמשי במשחות כמו אינוטיול ודקטקורט בכל החלפה ותדאגי להחליף חיתול מהר ומתי שצריך. האידיאל עבור עור הטוסיק של התינוק זה שיהיה בלי חיתול בכלל... אבל זה לא ממש אפשרי. במקלחת אפשר לרחוץ עם קצת קורנפלור במים, זה ירגיע את האיזור. אפשר להשתמש במגבונים שלא על בסיס אלכוהול כדי לא לגרום לצריבה.

אולי

השתמשת בטיטול או קרם או סבון שהיא אלרגית אליהם, לבתיתי קרה אותו הדבר כשהחלפתי סוג אחר של טיטולים, והרפא אמר שזה סוג של פטרייה שמתפתחת עם מגע של הצואה והשתן, מרחתי שני סוגי משחות לפי הוראתיו לא עזר כלום בא וחזר ואף החמיר שיניתי טיטול הכל עבר כלא היה.

נועה 612

New member
ממליצה על משחה בשם וולדה אפשר לקנות

בפארמים. מאוד עוזרת . תשימי כמה פעמים ואני מקווה שזה יעזור לך. לנו זה עזר

אדום בטוסיק

זאת תופעה מאוד שכיחה ואין ממה להבהל. קיבלת כבר מספר עיצות. מכולם היתי מצטרפת להמלצה להחזיק אותה כמה שאפשר ללא חיתול, למרות שבעונה הזאת זה לא דבר פשוט. ישנם מספר רב של משחות למטרה זאת, penaten זאת משחה מעולה לדעתי. רצוי בכל אופן שגם רופא ילדים יראה כדי לבדוק אם אין גם אלמנט פיטריתי ואז יש צורך במשחות מיוחדות. תנסי להמנע מרחצה יתרה ושפשוף רב באיזור. אך כן מותר לשתוף במיים רגלים. דר' מילה ברק

למעלה