אדום בעיניים
הכנות

whatascene

New member
אדום בעיניים ../images/Emo58.gif הכנות

אני מבקשת בלי תגובות שלא קשורות לנושא השרשור (כגון נצלשים וכו'), תודה
מכיוון שלא בחרתם אפשרות אחת מסויימת, נשתמש בכולן ונקווה לטוב.
התחרות תתנהל כך: כל מי שמעוניין לזכות בטייטל של מומחה פורום (נו, אתם סתם רוצים להיות אדומים) צריך לשרשר לכאן בחירה של שתי אפשרויות לפוסטים שהוא רוצה לעשות, מקום ראשון ומקום שני (על מנת שנוכל לחלק לכל האנשים משהו שהם ירצו בלי הרבה בלאגן), על שירים ו\או ביוגרפיות. הקטגוריות האפשריות לפוסטים הן:
הכנת שרשור מידע מתורגם על חברי הלהקה - תרגום ועריכת שרשור מידע אחד כולל על חברי הלהקה. מי שבוחר בקטגוריה הזאת יצטרך לבחור בין אחד מחברי הלהקה ללהקה עצמה, ולהכין פוסט מידע שיכלול ביוגרפיה, עובדות אישיות, סיפורים למיניהם וכו'. אתם יותר ממוזמנים להשתמש במידע שכבר נמצא בפורום! - בשרשורי המידע או שרשורים אחרים.
ניתוחי שירים - בחירת שיר, תירגום וניתוח וכתיבת פרטים על השיר: מי כתב, למה, על מה השיר מדבר וכד'. לאחר שיהיו לנו את כל הפוסטים בשני הנושאים האלה (ואם זה באמת יגיע לאנשהו), נעבור לשלב השני של התחרות שיהיה שרשור שו"ת - שאלות של כל חברי הפורום (בנוגע ללהקה כמובן, בכל נושא) שיחולקו בין המשתתפים ויענו על ידיהם (על חברי הלהקה, שירים, ביוגרפיה, קליפים, פרטים שוליים וכו'). שוב, אם יש לכם עוד רעיונות והצעות, תרגישו חופשיים.
- אני ממש רוצה שזה יצליח, אז תשתתפו רק אם אתם באמת רוצים לעשות את זה, כי המטרה היא לא רק שמישהו יואדם בסוף, אלא גם להוסיף לפורום - הביוגרפיות, ניתוחי השירים ושרשור השו"ת יתרמו לנו המון, וגם ישמרו על הפורום פעיל במידת מה. אם תהיה הענות (כלומר, יותר מחמישה אנשים), נוכל להוציא את התחרות הזאת לפועל ובאמת לשפר את הפורום, ובנוסף למצוא לנו מומחה או מומחית פורום חדשים! יאי לנו

yaelrs

New member
אני רוצה להשתתף../images/Emo13.gif../images/Emo192.gif

אני מעדיפה לעשות שירשור מידע

yaelrs

New member
../images/Emo192.gif

אני צריכה לבחור על מי לעשות? טוב, אז אני מניחה שאני אעשה על ג'ף

yaelrs

New member
אהה טוב../images/Emo192.gif

אז אחרי שהבנתי.. 1. מידע על קווין 2. ניתוח של The Taste Of Ink

CheN Y

New member
אני גם רוצה להיות אדומהה../images/Emo190.gif

אממ נראה לי שגם אני יעשה איזה תרגום לשיר.. אבל זה יקח לי זמן :\

CheN Y

New member
בעצם..../images/Emo217.gif

נראה לי שאני יעשה מידע על ברט..
הוצאתי מידע עכשיו נשאר לי רק לתרגם.. ואולי אני יצרף איזה שרשור תמונות ככה בקטנה.. אבל עוד מישהו יכול לעשות אם רוצים

whatascene

New member
זה יתחיל ברגע שאני אארגן מה כל אחד

רוצה לעשות. וכמובן שזה מאוד יעזור אם אנשים שרוצים לעשות שרשור מידע יכתבו גם על מי. ונקודה אחת ששכחתי לציין, אני רוצה שמי שייבחר יהיה גם חבר פעיל בפורום, משמע לא מישהו שנכנס לכאן פעם בשבוע..

אופסי..../images/Emo163.gif

אוקיי, אני רוצה לנתח+תרגום את: 1.Greener With The Scenery או: 2.Bulimic thanks:)

whatascene

New member
כנראה שלא כולם הבינו

אתם צריכים לשרשר לכאן שתי בחירות של פוסטים שאתם מעוניינים לעשות, אז אל תכתבו רק שאתם יכולים לתרגם.. תבחרו מה אתם רוצים לעשות, ותכתבו שתי אופציות, למשל: 1. מידע על ברנדן 2. על השיר greener with the scenery ורק בשביל להבהיר, זה לא הולך להיות רק תרגום. אתם תצטרכו לאסוף חומר ולסכם אותו, ולארגן אותו בשביל שרשור אחד מסודר - זה הולך לגבי השירים ושרשורי המידע ביחד.

yaelrs

New member
שאלה../images/Emo152.gif../images/Emo192.gif

חייבים לעשות גם שרשור מידע וגם ניתוח שיר? *סתומה*

לא..../images/Emo163.gif

צריך לבחור שני דברים שרוצים לעשות, לדרג אותם לפי רצון (1,2), ואז שני או מישהו אחר יבחר מה תעשו. יש קאפיש?

למעלה