אדום בעיניים
יוצאים לדרך!

whatascene

New member
אדום בעיניים ../images/Emo58.gif יוצאים לדרך!

מצטערת על העיכוב, אבל מרצ היה החודש הארוך ביותר בחיים שלי.. =\ אז תזכורת לכולם בנוגע לרעיון (תחרות על מי יקבל את התואר הנכסף של מומחה פורום) כלמקרה! מידע על חברי הלהקה: yaelrs - קווין Noa Tsror - ברט Black Dark Fairy - ג'ף ScreamingForSomethin - ברנדן ניתוחי שירים: S u p e r S h e e p - Greener With The Scenery CheN Y - Noise & Kisses מכיוון שיש רק שני ניתוחי שירים, אולי נעשה סיבוב נוסף ולכן אתם מוזמנים להתחיל לחשוב על השירים שתרצו לנתח. וגם, אם יש עוד אנשים שרוצים להשתתף, תרגישו חופשיים! רק לשרשר שיר אותו אתם רוצים לנתח. לעוד פרטים, אתם מוזמנים לבדוק את השרשור הזה. לכל המתחרים (טם טם טם) יש שבוע (עד יום חמישי הבא) להכין את הפוסטים שלהם
שיהיה בהצלחה!

CheN Y

New member
אני אמרתי שאני עושה

מידע על ברט, לא? ולא יודעת אם אני ינתח את Noise & Kisses כי תרגמתי אותו כבר והוא דיי..מוזר. אז אולי יעשה על I Caught Fire..אני יודיע לך..סליחה!

whatascene

New member
בגלל זה ביקשתי 2 אופציות

שתהיה אפשרות לבחור. כולם ביקשו לעשות מידע על מישהו מהלהקה ולא היו הרבה אופציות לשירים, אז בסוף זה התנגש. אם זה בעייתי אז מקסימום יהיו שני שרשורים על ברט או משהו.. ואת בהחלט יכולה להחליף את השיר, רק תודיעי לי בקרוב מה החלטת. אני מקווה שאנשים עוד זוכרים את זה, כי זה היה לפני חודש.. =\ נראה איך ילך

אממ..תקשיבי... ../images/Emo115.gif

אני זוכרתץ שעוד מישהי רצתה לעשות פוסט מידע על ג'ף אז חשבתי שאני יכולה לנסות לנתח את HARD TO SAY..אני יכולה לחשוב על זה ולהגיד מה אני מעדיפה עוד כמה ימים?(שלא יעלה על 3)

whatascene

New member
אוקיי, אז את על hard to say

נועה צרור על ג'ף וחן על ברט תודיעי לי מה את מחליטה

למעלה