אדום בעיניים

whatascene

New member
אדום בעיניים ../images/Emo58.gif

אז החלטתי שחסר לנו איזה מומחה פורום או שניים (גם מומחות, כמובן
), ומכיוון שיש פה הרבה אנשים שמשקיעים בפורום, חשבתי לעשות איזשהי תחרות קטנה והמנצחים יואדמו, ככה שלכולם יהיה סיכוי שווה להיבחר. אז אני אתן כמה הצעות, ואתם תגיבו ותגידו מה דעתכם בנושא. האפשרויות: 1. הכנת שרשור מידע מתורגם על חברי הלהקה - אני יודעת שיש פה אנשים שיש להם קצת בעיות עם לקרוא כמויות של אנגלית (או שהם סתם עצלנים.. מי יודע) ובכל זאת יש כמה שרשורים והרבה בלאגן בנושא, אז אופציה אחת היא לתרגם ולערוך שרשור מידע אחד כולל על חברי הלהקה. מכיוון שזאת הרבה עבודה אפשר לחלק אותה לפי חברים והלהקה עצמה, וכל מי שרוצה יקח חלק במשימה. 2. ניתוחי שירים - כל מי שמעוניין להשתתף יבחר שיר, יתרגם וינתח אותו, יביא פרטים על השיר (מי כתב, למה), על מה השיר מדבר וכד' (נחלק את זה לפי ימים, שיר ליום), רצוי לא יותר מאיש אחד על שיר. 3. שרשור שו"ת - שאלות של כל חברי הפורום (בנוגע ללהקה כמובן, בכל נושא) שיחולקו בין המעוניינים ויענו על ידיהם (על חברי הלהקה, שירים, ביוגרפיה, קליפים, פרטים שוליים וכו'). אם יש לכם עוד רעיונות, אתם מוזמנים להציע. אם אתם מתנגדים, גם, תביעו את דעתכם בנושא.

yaelrs

New member
אממ../images/Emo192.gif

אין לי כל כך מה להגיד.. אני חושבת שזה רעיון מאוד טוב, וזה גם ימלא את הפורום בהמון מידע!
אני הייתי שמחה לעשות את אפשריות 1 או 2 כי בניתוחים אני לא משו..

whatascene

New member
את יודעת לתרגם, לא?

בלי עצלנות, את תצליחי כל אחד מהדברים האלה!

O L g i T

New member
הממ

לתרגם אולי... אני לא משו באנגלית אבל יותר מזה אני עצלנית. אבל לנתח שירים וכל זה, אני ממש גרועה בזה. אני בעלת משלב נמוך XD ואני לא יודעת להסביר את עצמי טוב לא שזה מעניין אותך חחח

אני אשמח להשתתף:]../images/Emo163.gif

שאלה:אני צריכה לנתח עוד שיר, או שהביקורת על הדיסק מספיקה?

whatascene

New member
חח אם ההצעה הזאת תיבחר

ואת רוצה להשתתף, תצטרכי לעשות עוד ניתוח. ניתן קריטריונים, למשל תרגום, מי כתב (לא הכל זה ברט חח), מתי, למה, הרקע של השיר וכד'. נראה לפי ההיענות.

Noa Tsror

New member
ממ..

לדעתי זה סבבה אין לי בעיה לתרגם ולנסות לענות לפי מידע וכל זה.. גם אין לי בעיה לנסות לפרש שירים.. אממ אבל לגבי האדום יש גם משו שקשור לגיל 16? או שזה רק בניהול?..

just orka

New member
ממ אני חושבת שאני רוצה../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

לתרגם שירים אין לי בעיה.. וגם ראיונות פחות או יותר..

נחמד...../images/Emo223.gif

ואוו מזמן לא יצא לי להיכנס לפה.. אני יכולה לנסות לנתח קצת שירים למרות שאני לא משהו בזה או לתרגם קצת

למעלה