אדום? כחול? טוב שאין עוד צבעים... כבר התבלבלתי... מזל טוב שוקי :) תתחדש!
I idanoosh17 New member 11/9/08 #1 אדום? כחול? טוב שאין עוד צבעים... כבר התבלבלתי... מזל טוב שוקי תתחדש!
T The Jonas Brothers New member 11/9/08 #2 גם אני הרגע שמתי ../images/Emo23.gif |פסטרמה| אז רון עזב? הוא לא מנהל יותר?
T The Jonas Brothers New member 11/9/08 #6 מנהל לא אמור להגיב פה לכל דבר |פסטרמה| הוא אמור לשמור על הסדר של הפורום, למחוק הודעות, לחסום משתמשים וכאלה.. אני סומכת עליו שהוא עשה את עבודתו נאמנה..
מנהל לא אמור להגיב פה לכל דבר |פסטרמה| הוא אמור לשמור על הסדר של הפורום, למחוק הודעות, לחסום משתמשים וכאלה.. אני סומכת עליו שהוא עשה את עבודתו נאמנה..
י יניבל1 New member 11/9/08 #7 לרון פשוט לא היה זמן לפורום כשיש לו זמן הוא כותב לא מעט (זוכר מפורום הישרדות)
T The Jonas Brothers New member 11/9/08 #8 גם בפורום הישרדות הישראלית הוא לא כתב המון +|פסטרמה| בטח בגלל האווירה פה הוא ברח.. למרות שהוא כבר ניהל את פורום הישרדות הישראלית אז כנראה שהוא עמיד במיוחד
גם בפורום הישרדות הישראלית הוא לא כתב המון +|פסטרמה| בטח בגלל האווירה פה הוא ברח.. למרות שהוא כבר ניהל את פורום הישרדות הישראלית אז כנראה שהוא עמיד במיוחד
V Volldemort New member 12/9/08 #31 נוגה כפרה עלייך! ../images/Emo9.gif אז הסיפור הוא שבאמת לא היה לי הרבה זמן לפורום. כשיש לי אני משקיע... מצטער על העזיבה המוקדמת ובהצלחה לשוקי! ופורום הישרדות הישראלית סתם יבש עד שתתחיל העונה
נוגה כפרה עלייך! ../images/Emo9.gif אז הסיפור הוא שבאמת לא היה לי הרבה זמן לפורום. כשיש לי אני משקיע... מצטער על העזיבה המוקדמת ובהצלחה לשוקי! ופורום הישרדות הישראלית סתם יבש עד שתתחיל העונה
י יניבל1 New member 11/9/08 #5 מזל טוב אני מקווה שכמו עומר תתן לפורום לזרום חופשי, ולא תתנהג כמו הצנזורה של האח הגדול
S ShukyD New member 11/9/08 #10 תודה רבה רון היה מנהל זמני לפורום וכולנו מודים לו עכשיו אני פה אז לא לעושת בלאגן.. סתם אתם יודעים מההודעות שלי שאין לי בעיה עם שטויות רק לא לחצות גבולות והכל יהיה טוב
תודה רבה רון היה מנהל זמני לפורום וכולנו מודים לו עכשיו אני פה אז לא לעושת בלאגן.. סתם אתם יודעים מההודעות שלי שאין לי בעיה עם שטויות רק לא לחצות גבולות והכל יהיה טוב
T The Jonas Brothers New member 11/9/08 #11 תגיד, |פסטרמה| קוראים לך יואב ואתה בן 21 או שאלה פרטים שהמצאת כשנרשמת לתפוז?
T The Jonas Brothers New member 11/9/08 #15 לא יודעת... |פסטרמה| אני יודעת שהרבה אנשים כולל אותי (לא, אני לא זכר בן 7 ויש לי שם חוץ מהכינוי) לא כתבו בהרשמה את הפרטים האמיתיים.
לא יודעת... |פסטרמה| אני יודעת שהרבה אנשים כולל אותי (לא, אני לא זכר בן 7 ויש לי שם חוץ מהכינוי) לא כתבו בהרשמה את הפרטים האמיתיים.