אדומה שלי ...

אדומה שלי ...

המחזור הראשון מגיע ,הלב שוב חוזר לפעום ... אחרי מנוחת קייץ ועונת מלפפונים או איך שקוראים לזה ... עד עכשיו התעסקנו בטפל ועכשיו חוזרים לעיקר אדומה שלי. מאמן חדש , שחקנים חדשים ואותם אוהדים והפעם מדברים על אליפות בלי בושה ויש מצב . המצב הכלכלי בארץ הוא הגורם לזה שאנחנו חושבים שייש מצב לקחת אליפות , הקבוצה שרצה במתכונת כמעט זהה כבר 3 שנים (זאת העונה הרביעית) גורמת לנו לחשוב שייש מצב לקחת אליפות וכמובן ובלי לגוע חס וחלילה בסתיו אלימלך הקפטן יש שחקן אחד , אחר שגורם לי לחשוב שאנחנו לוקחים אליפות ... אופיר חיים ! אופיר חיים אתה שחקן נשמה ואני באמת אוהב אותך , לא הרבה שחקנים עושים מה שאתה עושה .. ועמוק בלב אני יודע שבסוף העונה עם הצלחת אתה תיהיה השחקן היחידי שביקש מענק אליפות כמו אז לפני 3 שנים כשהגעת אלינו ... כשהיינו מקום לפני אחרון בליגה השנייה וביקשת מענק עלייה ... , כולם מדברים על סמלים וסתיו הוא ללא ספק סמל שלנו ואתה אופיר אתה הסמל בשבילי , כשבכית איתנו כשב"ש הפסידה את הגביע וכשבכית אתנו כשלא הבטחנו את העלייה בבית נגד בית שאן .. זה אומר משהו ואם המועדון הזה חשוב לך כמו לנו .. אז אתה עמוק עמוק בתוך הלב שלי . השנה .. האדומה שלי תיקח אליפות ובסוף השנה אני יהיה מאושר והדרך הכי טובה לקחת אליפות .. היא להתחיל טוב היום בפ"ת אני יהיה .. וגם אם לא אז שבת הבאה בטוח אני יהיה ... עוד משהו קטן .. אני ממש לא בעד כל הקיבוץ נדבות הזה שעושים במגרש ... לדעתי התרומה הקטנה שלי למועדון בסך 880 שקל על כרטיס מנוי מספיקה .. אני בא לראות כדורגל לא לממן את מועדון האוהדים ואני חושב שאם תשאלו אוהדים תראו שגם להם יש בעייה עם זה . אז זהו .. בברכת שבת שלום ומבורך ושבע"ה ננצח השבת .. ונצליח לפתוח את העונה ברגל ימין כמו שנה שעברה .. אמן ואמן !

AK15

New member
קודם כל...

כמעט גרמת לי לבכות...
בקשר ל"קיבוץ נדבות", "הקיבוץ נדבות" הזה הולך אך ורק למועדון האוהדים בשביל שיוכלו לצאת הסעות ויוכלו לקנות אביזרי עידוד שונים בשביל שהעידוד שלנו יהיה טוב, רק להדגיש שהכסף שאתה משלם על מנוי הולך כולו לכיס של ז'ינו, מיותר לציין שז'ינו לא עוזר למועדון האוהדים בשום אופן, ואני חושב שתרומה של 10 שקלים לא תהרוג אף אחד למרות שאף אחד לא חייב לתרום. לסיכום גם אני מקווה לעונה טובה=עונה עם תואר

למעלה