אדומים, די לבכות!

MegaYellow

New member
ברבריות..

טוב שהראית לנו ברבריות מהי. לא הייתה שום ברבריות במה שאמרתי, ואת רגשי הנחיתות שלך תשמרי לעצמך. הגיע הזמן שההתרפסות בפני הירושלמים תיפסק, ויפה שעה אחת קודם. אני את החוצפה שלי שאבתי מעצמי, אם זה באמת מעניין אותך.

MegaYellow

New member
אדומים, די לבכות!

ראיתי כאן בימים האחרונים מספר אנשים שתקפו את האתר כמה פעמים, בעיקר על רקע חוסר אובייקטיביות ונטיית האתר לכיוון מכבי. אני רוצה לומר לכל האנשים האלה (``הסלע האדום``, ``איש אשכולות`` ודומיהם) שהגיע הזמן להפסיק להתבכיין. יש לכם ערוץ ספורט שלם, שהוא גם ערוץ הספורט הישראלי היחיד, והוא כולו בכיס שלכם, מרוח באדום לוהט. אני לא מכיר עיתון ספורט אחד במדינה שנוטה לטובת מכבי, ואני אומר את הדברים מתוך היכרות פנימיץ של מערכת הספורט בעיתון הגדול במדינה. ממה שראיתי עד עכשיו, להגיד שסל ניוז הם מכביסטים זו בדיחה גרועה. בינתיים ירושלים מקבלים כותרות ענקיות אחרי נצחון על איזו קבוצה רוסית עלומת שם, ולא מכבי. אני פונה בכל לשון של בקשה לעורכי האתר ומפעיליו להפסיק עם ההתחנפויות וההתנצלויות לאנשי הפועל ירושלים, מאמנה התוקפני והאוהדים שלהם. שיפסיקו לזיין את השכל ויתחילו לשחק כדורסל.

roi cohen

New member
סלח לי, אבל אתה פשוט דפוק בשכל

הייתי מצטט מה שאמרת כאן, אבל אני לא ארד לרמה שלך. מי שסקרן לדעת- שיקרא את ההודעה הראשונה של ה``מגה יילו`` הזה.

boca

New member
אתה כבר ירדת לרמה שלו

במשפט בכותרת שלך: אתה דפוק בשכל. ואל תיתמם לי פתאום, כי אני מזכיר לך את שפע הברכות שהמטרת עליי בזמנו (תקציר: מסומם, אידיוט ועוד ועוד). אבל חבל להתעסק באשכול הודעות הזה, תתחילו חדש. בוקר מצוין

roi cohen

New member
קודם כל, תירגע ותלמד לדבר

ועכשיו אני אלמד אותך קצת על התקשורת במדינת ישראל: הערוץ הראשון והעיתון המוביל במדינה (ידיעות) שייכים למכבי. רפאל נאה מידיעות לא מפסיק ללקק לשמעון, מוני, דייויד ושות`. ערוץ 1 נתן בשנה שעברה 3 מליון דולר למכבי על זכויות שידור. וזה ערוץ שמתיימר להיות ערוץ ממלכתי. הייתי ממשיך בפירוט אבל אין לי זמן לבזבז על אחד כמוך.

roi cohen

New member
אני לא מאמין שאורן יעשה משהו בנידון

רועי מרום עושה פה מה שבא לו אז למה שהוא יתחיל לעשות כאן סדר דווקא עכשיו?

אין מה לעשות מכבי מביאה רייטינג

ולא י-ם, והערוץ הראשון לידיעתך צריך גם מאיזו שהיא מקום להביא כסף לקופה, ומה לעשות אם הוא היה משדר את י-ם, אולי כמה גרושים היו נכנסים לו מפרסומות, תברר בערוץ 5 כמה כסף הם הכניסו בגלל שידורי י-ם.

למעלה