אדומים יקרים ...

אדומים יקרים ...

מקום אחרון ... הפועל ב"ש מקום אחרון . מה אנחנו עושים בנידון ? ממשיכים לשבת בבית ! אני יודע שייש כאן אולי 10 אנשים שמבקרים בפורום הזה אבל לא נורא ... אתם תגידו לחברים שלכם שיגידו לחברים שלהם שיגידו לחברים שלהם (גם אם אין להם הרבה חברים ואתם החברים היחידים שלהם ... ) שיבואו למשחק בשבת לא עוזבים ספינה טובעת , או שבעצם כן קופצים ... אבל חבר פצוע לא משאירים מאחור.... קדימה הפועל !!!

RED OR DEAD BS

New member
אז אתה תגיד לחברים שלך

שיגידו לנו שנגיד לחברים שלנו.. בסדר? ואולי עדיף שהספינה תתטבע? ונבנה ספינה חדשה? גם אם השנה היא לא תתטבע תמיד יהיה לה את הבעיות במנוע וזה יהיה רק עניין של זמן עד שתנגש בקרחון
, אז אני מעדיף לבנות ספינה שתחזיק לשנים רבות ולא כל 5 שנים תתטבע

zuli4

New member
מה זה סיפור הטיטניק?!

אני כבר מתחילה לבכות..

מוצארט

New member
קדימה הפועל?

נכון, ממשיכים לשבת בבית. למה לשלם 50 או 60 שקל (תלוי במצב-רוח של זינו) על משחק, באצטדיון הכי עלוב בארץ שאפילו שירותים אין שם, אם אני יכול לשלם 20 שקל, ולראות 5 משחקים, בבית, ליד המקרר, על ספה, ושירותים נגישים? ספינה טובעת? בהחלט הבעיה היא, שהקברניט רוצה להתאבד, ואני לא מתכוון לעזור לו...

ההיייייי..מה יהיה...

אני שוב מבואס,וזה הולך להיות להיות ככה שנה שלמה נראה לי.. הייתי בעבודה ויש לי מזל שלא הלכתי... 4 -0,להפסיד...בבית..מול סכנין..אני פשוט מרגיש בזוי ובאמת שמשתדל לא לדבר על הקבוצה. מה שהיה פעם מבצר הפך היום לחומה וויטנמית מתפרקת שכל קבוצה שבאה לפה יודעת שיש לה ביידים נקודה או 3. אווווווווווווווףף,מ ע צ ב ן לי לכתוב את זה,זו לא הפועל באר שבע.... דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי נמאס מז'ינו,משחקנים הזאטוטים האלה (גם לשחקני הבית לא חסר ב כ ל ל), נמאס מהמאמן .. דיייייייייייייייייי

ו..מה נראה לך..שמה אני..

עושה,יושב בבית וחושב כמה כיף לי. אני מנסה להגיד לכולם שילכו למגרש,והאמת שכולם אומרים את הדבר הידוע. דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי למה אני צריך לקנאות בתל אביב או בחיפה.. אני רושם ומוחק כבר פעם 9 כי אני ממש כעוס. ואני מדבר על זה שלמה אנחנו צריכים לשבור עולמות כדי לראות מיליונר מחו"ל שרוצה לתמוך ולהיות חלק מאיתנו. כוסעמק(סליחה מראש לאלי ז'ינו ולשאר), אבל אנחנו כמו כולם,וגם אנחנו רוצים מישהו שלהביא שחקנים זרים ולשלם משכורת בזמן לא תהיה בישבילו בעיה. אני רוצה להגיד שאני ג א ה ביו"ר שלנו אבל ממש ממשלא יכול ולא מצליח (אבל מצליח לקלל ואת זה לא כדאי לעשות פה).

RED OR DEAD BS

New member
נמאס, אתם חושבים שהאוהדים טיפשים

אבא שלי גרר אותי לכדורגל, שהייתי קטן שמעתי את הסיפורים של האליפויות, ואיך העיר פרחה, כל העיר התמלאה בגוואה, והרגשת את זה באוויר, היום הוא לא בא, הוא מזמין שבת של כדורגל והוא רואה גם ליגה אנגלית וגם מזפזפ לראות כדורגל ישראלי, האוהדים מצביעים ברגליים, והם לא טיפשים, למה להם לקחת חלק בהריסת הקבוצה? הם יבואו שיהיה שינוי דרסטי, כלומר שז'ינו יעוף מהקבוצה וייתן אותה למי שיכול להביא את ב"ש לגדולות, כי מגיע לנו, מגיע לעיר שלנו לחוש שוב את תחושת הגאווה, אם הוא כל כך אוהב את הקבוצה שיפרוש, או שאפילו יהיה שותף בחברת ניהול, עם ברבי, גולדמן, רן פסח ועוד כמה מעשירי ב"ש לשעבר

למעלה