אדון ומשרת ....

eldarinn

New member
נראה עשר

הראש שלו כחול ממכות או מה?

3Dead

New member
והאדון ....

אחד השומרים למעשה . הגוף יכוסה בשריון (כלשהו ...)

יפה מאוד

אהבתי מאוד את המשרת, חוץ מהעיניים שלו. אני חושב שאם תוסיף לו נימים בעיניים ושכבה דמוית נוזל על העין, זה יהיה יותר ריאליסטי. אני לא יודע אם זה בכלל מתאים להגיד לך את זה בשלב הזה, בגלל שאולי עוד לא עבדת על הטקסטור עד הסוף... כל שאר המידול של המשרת ממש יפה. אה, עכשיו כשאני מסתכל שוב גם הקפלים בבגד לא לגמרי אמינים. בקשר לאדון - גם המידול הזה יפה מאוד, אבל משהו מוזר בקפלי העור שלו מתחת לזרועות. גם שרירי הבטן שלו נראים מעט רפויים מדי. הוא נראה כאילו העור שלו עשוי מגומי. כל השאר ממש מרשים, אפשר לראות שהשקעת בדמויות האלו הרבה עבודה (והתוצאה בהתאם). אני גם אוהב את הנושא של העבודה, זה מזכיר לי את "רומח הדרקון", לא יודע אם קראת.

3Dead

New member
תודה ....

לגבי הכפלים של הכלב .. החלק הזה יהיה מכוסה והם לא יראו . לגבי המשרת ... עדיין WIP . לא יודע אם אני אסיים בזמן - יש עוד 20 יום סה"כ אבל נראה לי שאני אסיים את הסצינה בכל מקרה .... שוב תודה .

3Dead

New member
עדכון קטן ....

שריון ... אשמח להצעות . החומרים זמניים (למרות שהם לא נראים רע ... )

נראה טוב

נסגר לי הדפדפן בפעם הקודמת (כבר כתבתי תגובה די ארוכה), אז אני אשקיע טיפה פחות. חבל, דווקא הייתי בשוונג. לפי דעתי, צריך עוד לעבוד הרבה על הטקסטור של השריון, להוסיף שריטות, לעשות אותו שחוק יותר, כתמי דם אולי. לפי מה שהבנתי, הדמות היא לא יותר משומר, אז היא לא צריכה להיות מהודרת במיוחד (תקן אותי אם אני טועה). השריטות על השריון, ואולי גם צלקות, יתנו הרגשה של קשיחות או רוע (לא מצאתי מילים יותר מתאימות, מקווה שהבנת). דבר נוסף, שאני חושב שאפשר וכדאי מאוד לשנות בדמות, הוא ההבעה. הוא נראה כאילו הוא לועס בונזו (בלי להעליב) ולא כאילו הוא כועס או מאיים. לפי דעתי, מאוד כדאי שתשפר את ההבעה, כי ההבעה הנוכחית טיפה הורסת את כל המודל, שהוא יפה ומרשים ביותר. מקוה שהבנת אותי, בהצלחה.

3Dead

New member
לגבי השומר ...

ההיפך הוא הנכון ! אמנם הוא רק שומר אבל שומר בארמון המלך כביכול וככזה השריון שלו מהודר יותר ודי נקי .... לגבי ההבעה ברגע שאני יעשה RIG למודל ואציב אותו בתמונה אשפר גם אותה. אני דיי מתלבט לגבי הטקסטורה שלו , האם להשתמש בטקסטורה של פרווה או ליצור פרווה עם פלאג .... בכל אופן תודה ... עדכונים נוספים בהמשך !

למעלה