אדון ליאון "יקירי"

אדון ליאון "יקירי"

זה שאתה מזבל עכשיו את השכל לאינה בדברי בהגזמות ושקרים לא מקנה לך שום נקודות זכות, לפחות לא בעיני הצופה האדוק שרואה (כמעט) הכל. אתה מספר על כך שבזכות שני הגולים שהבקעת הצלחתם במשימות התקציב האחרונה ובגלל זה יש לך איזו שהיא זכות לפגוע בתקציב הפעם, בייחוד לאור העובדה שיוסי לא הצליח להבקיע גולים. אז לידיעת הנרקסיסט הקטן, יש הבדל בין להכשיל משימה בכוונה לבן אדם בן 56 שמתאמץ בכל כוחו להבקיע גול, מוכן לקבל סחרחורת ואף ליפול תוך כדי מאמץ. בנוגע להשמצות שלך כלפי עינב (ותסלח לי שאתה לא באמת קורא או תקרא...), אתה יוצא אפילו עוד יותר קטן. זה נכון שעינב אמרה שהלך לך בסדר במשימת החיקוי של מייק בראנט אבל היא גם הוסיפה שהייתה לא בעיה בתזמון ובכניסה למקצב של השיר. ואגב, זה מאד אנושי לא להודות בכשלון לגבי קבוצה של פירנאות שרק מתות להזדמנות לתקוף. ואתה ליאון ההוכחה. ושוב, בעיני זו הוכחה לקטנוניות של ליאון, שכמו גמל, אינו מסוגל לראות את דבשתו המכוערת. ליאון בשבועות הראשונים גילה סוג של התאפקות כשלא השתתף במסעות הריכולים והסילופים המרושעים בגרוש. אך חברתם הרעה של צבר ושיפרה, בסוג של מסווה הורי, פשוט פרצו את הסכר ופרצופו הרע של ליאון נגלה - מה שלי היה עוד שקוף כמה ימים אחרי שהשידורים החלו.

הוא בסדר וטבעי לקנא ואינה מעבולה מה קשור מה

הוא צוחק עם שחר כמו שליאון צוחק שצבר שר וזה שההפקה החליטה להביא מישהי מעצבנת זו בעיה שלהם ואינה מעצבנת ברמות אז ת נוח

למה מעצבנת? מה היא עשתה לא טוב?

בגלל שהיא חכמה אינטלגנטית וסקסית היא מעצבנת אותך? או בגלל שהיא מנצחת את כל דיירי הבית בשח ובדמקה? זה שהיא היפראקטיבית, ואפילו היא מודה בזה, לא הופך אותה למעצבנת. אפילו יוסי וצבר אמרו עליה כבר שהיא יותר חכמה מכל מי שבוילה, ורחוקה מלהיות טיפשה.

מה רע בלהיות גנובה? הרי היא החייתה את הוילה

עד שהיא הגיעה הוילה כבר נראתה כמו המחלקה הגריאטרית. אפילו יוסי אמר שם כבר היו פאתטים ומשעממים לפני שהחדשים הגיעו...

מענין מי לועג לאנשים מבוגרים ולמי שאתה ...

אומר גריאטרי הכוונה ליוסי בובליל הוא אחד המסמרים של בית האח הגדול לא מספיק להיות חכמה וגם גנובה\מעבולה אנשים צרכים ליתחבר לדבר שנקרא אינה ולמה לעשות היא ושחר לא מענינים וגם לא חגית יוני עוד בסדר

תתפלא, שאני אומר גריאטרי לא מתכוון ליוסי

אני מתכוון פשוטו כמשמעו למחלקה הגריאטרית. ואם כבר הזכרת את יוסי, אפילו הוא עצמו הבין ואמר את זה.

האישיו פה זה ההתנהגות הדוחה של ליאון

אינה זה זה לא העיקר בהודעה שלי. זה שהוא זיבל את השכל בשקרים ובסילופים לאינה זה לא עצם הענין. באותה מידה הוא גם היה יכול לזבל את השכל לשיפרה או לצבר.

לגבי לאון אני מסכים איתך בהחלט

הוא היחיד שאני לא יכול לסבול מהרביעיה הזאת. למעשה מכל המתמודדים וכבר מהשלבים הראשונים של המשחק.

אובאמה1

New member
קטע מצחיק

צבר כהרגלו מרביץ תורה בליאון ואומר לו לגבי החדשים "אנחנו לא כמוהם, לא נתנהג אליהם מגעיל ונזלזל בהם, נראה להם שאנחנו יכולים להיות אנשים טובים גם במסגרת המשחק" ..מעניין שכבר הוא הספיק לשכוח את החרם על בובליל.... לא יודע אם זו מודעות עצמית נמוכה או אסטרטגיה כלפי הקהל, אני מקווה בשבילו שמדובר באופציה השניה

למעלה