אדון מנהל יקר ונכבד

• פותח הנושא lust
  • פורסם בתאריך

lust

New member
אדון מנהל יקר ונכבד

אם אתה מנהל את להיות אבא בחוסר סבלנות כלפי הודעות שמנסות לעורר דיון אמיתי. כבד לבי על דרך הניהול שלך כלפי הצאצאים שלך. בסך הכול רציתי לעורר דיון ואתה מוחק, בלי להתעמק, כאילו אני מקדם את האתר הפרטי שלי - אז לא! האתר הוא אוסף נדיר של מסמכים רשמיים והינו אתר תעודי כאבא אתה צריך וחייב להבין שנעקרת מהשורש ואין אתה כאבא מעניין את המערכת. על זה אני לוחם - בד בבד שאני מגדל 3 ילדים קטנים ו 3 גדולים. אז בבקשה לא להתנהג בגועליות במיוחד כאשר אני כותב כאן בפעם הראשונה. וכן! צריך להפסיק לשתוק. גברים שותקים וזה רק לרעתם. ההתעלמות ממה שעושים נגדם ואדישותם, תוריד אותנו יגון שאולה. עד כאן מנהל נכבד - ותמחק גם את ההודעה הזו, כאשר אין לך מילים להגיב, אתה משתמש באלימות ומשמיד את ההודעות שבעינך לא מוצאות חן. וזה כמו לרצוח את המילה הכתובה - אלימות נטו - ותחשוב על זה! בוקר טוב ויום נפלא שיהיה לך.

Master Stav

New member
מאחר והעלת זאת לפומבי אענה לך

1. הודעתי אליך הייתה מנומסת וענינית 2. בתפוז כמו במקומות אחרים יש חוקים אחד מהם פרסום בתשלום, לידיעתך עיון קליל בחוקי תפוז היה חוסך לך את העניין 3. העתקים מהודועת מחיקה נישלחים גם אל הנהלת הפורומים, והיה ואתה מוצא עצמך נפגע אתה מוזמן כמבון להתלונן הכינוי המתאים הינו ( הנהלת הפורומים ) 4. האג'נדה שלך אינה דרכי, כמי שבגירושיו הראשונים קיבל מישמורת על ילדתו שהייהת דאז בת שנה וחצי כנראה שיש לי טיפה נסיון והבנה בתחום אך אין לי רצון או חשק לקחת חלק בהתלהמות אותה אני מזהה בהודעותיך כל שכן באתר שלך ( תתפלא לא מחקתי ללא כניסה ובדיקה על מה מדובר ) 5. אתה רוצה להעלות נושאים לדיון בתחום , אתה מוזמן !!! כל עוד תפעל על פי הכללים של תפוז 6. התייחסות אישית לאנשים ו/או ביזוי של נשים ימחקו מיידית בחוסר סבלנות וסובלנות יש לנו פה פורום קטן אינטימי ומחבק לאבהות אחרת אם תרצה אבהות שותפה לא אבהות ניפרדת , בשביל ניפרדת יש את פורומים אחרים, כבד את כללי האתר והכללים הבילתי כתובים של פורום זה ושיהיה לך המשך יום נעים . סתיו מנהל זמני של הפורום .

lust

New member
מה אתה מפריד? אבא הוא אבא

אבא שותפה, אבא שחקן, אבא זבלן, אבא עובד, אבא לומד, אבא של אבא, אב של סבתא, מה הקשקשת ברשת, למה אתה חותך וגוזר את בני האדם למגזרים, יש אבא ותו לאו. נקודה. ובהות אחרת, אבהות שונה, אבהות משתנה, אבהות לדוגמא, אבהות למעשה ואבהות להלכה. ולמה הפורום נועד, ללקק זה לזה את המקומות האסטרטגיים או לדון ולדבר ולהחליף דעות, ללמוד, להלכים להרחיב ידע להפנים. ללקק, זה לא בפורומים, ללקק זה עניין של הולכים על ארבע, להסניף את ה... אז יאללה תנהל, עלה לך האדוארד לראש. תנהל, יש לך כוח עוצמה ואתה בוס כול יכול, תנהל, וישהיה לך אחלה של יום. י'באבא!

Master Stav

New member
../images/Emo91.gif לקריאה חוזרת והבנת הנקרא !!!

השפה בה אתה משתמש אינה נעימה ואינה השפה בה אנו רגילים לה בפורום זה , זו אזהרה אחרונה ושוב ...קרא את שכתבתי ... זכותך לא לקבל אבל אם תמשיך בהתלהמות או אז לא יהיה מקומך פה . אני תוהה....זה החינוך שאתה כאב רוצה להנחיל לילדך ?

ronnm

New member
אפילו בלי לדעת מי אתה ובמה דברים אמורים

נימת הכתיבה שלך נורא צורמת גם אם יש לך בעיות עם סתיו, שאגב לדעתי הוא עבודת טובה מאוד כאן, יש דרך לנסח את הדברים אני מבין שיש לך בטן מלאה על מישהו או משהו, ונשמח לשמוע על הדברים שאתה עובר, אבל יש דרך לעשות את זה אגב גם בעבר היו כאן דיונים שיצרו מחלוקות והן לא סוננו

למעלה