אדון מנהל יקר

אדון מנהל יקר

למה כל הנושאים שאתה פותח פה.. הם מהפורום הרשמי?!?!?!?! אולי במקום לעשות שני פורומים.. אחד מצליח ( טפו טפו טפו) מפוצץ באנשים טובים... מתפקד.. מרתק.. ומעניין.. והשני לא ממש מצליח.. בקושי כותבים בו הודעות.. יש בו מעט אנשים.. אז למה שלא פשוט יעברו כל האנשים מהפורום הזה לפורום הרשמי והמצליח?! גם ככה כל הנושאים שפה.. הם משם.. רק ששם יש להם 100000 תגובות ופה 3

הי,|ג'ירפה|

אף אחד לא מכריח אותך להיות פה. עזבי את נאור.הוא מלך.

fleaboy

New member
רוב האנשים שפה הם גם ברשמי

יש בערך 3 שפה ולא ברשמי... והם יודעים על הרשמי... הם סתם מעדיפים בתפוז

nawa

New member
שלום לנערה במצוקה

התלבטתי אם להגיב פה או לשלוח הסבר במסר והחלטתי להגיב פה... א' - לא כל הנושאים שאני פותח פה הם מהפורום הרשמי ! ב' - יש גולשים מסויימים שעדיין מעדיפים את הפורום הזה על פני הפורום שם (ואל תשאלי אותי למה). ג' - אני חבר גם בפורום שם (אני מניח שאת יודעת את זה) ד' - בלי לפגוע באף אחד 70%-80% מההודעות בפורום הרשמי בכלל לא קשורות לשוטי הנבואה, בעוד הפורום הזה הוא כמעט נטו שוטי הנבואה. אז יש חסרונות ויתרונות, חוץ מזה כל עוד תפוז מעוניינים להחזיק את הפורום הזה אז אני לא מוצא סיבה למה לא ?! נאור.

וגם אהבתי את ההתחננות שלך

לגלעד שיעלה גם לפורום פה.. ואת הייבוש שהוא נתן לך.. קיצר בנאדם.. תעשה לעצמך מצווה.. וסגור ת'פורום הזה... ולכל האנשים שגם בפורום הרשמי כאילו מה?!?!? אתם נהנים לדבר על אותם נושאים פעמיים?! אין לכם חיים?! בושו לכם!

פ ו ס ט י

New member
מה אכפת לך? מה מפריע לך?

קרציה... אפחד לא מכריח אותך להיות פה, את מוזמנת לעוף. ביי.

../images/Emo6.gif

בואנה יא חתיכת מטומטמת, מה יש לך? שיגעת את כולנו. טוסי עופי לך. הפורום הזה קיים לפני הפורום הרשמי שנפתח. טוב לנו פה. חמים ונעים. הרגשה ביתית שכזאת. נאור לא חייב לא לך ולא לאף אחד אחר שום דבר. כל עוד הוא רוצה להמשיך לנהל תפורום פה הוא ימשיך. ואף ילדה מסכנה כמוך לא תגיד לו מה לעשות ותזלזל בו ככה. רגע, עכשיו אני צריכה להיות בשקט כי עוד מילה נוספת אני יראה את עצמי מחוקה מתפוז? (כזאת מטומטמת לא ראיתי כל חיי.)

RedDesert

New member
יש לי חשד...

אני בטוח ששיר גם חשבה על זה...אבל זה לא ממש יפה...אז המבין יבין מי היא "נערה במצוקה", על פי חשדי...

nawa

New member
תשימו לב לאופן שבו השם משתמש

רשום גם עילאית רשמה את השם שלה ככה ע י ל א י ת !!

למעלה