אדון Femoris לתשומת ליבך שאלון חשוב

arieltr

New member
אדון Femoris לתשומת ליבך שאלון חשוב

הדורש השתתפותך המלאה.

שאלה מספר אחת:
מה אכלת לארוחת בוקר היום?
גרנולה ויוגורט
פנקייק
תינוק
ארוחת ערב
תינוק
ביצה מקושקשת
תינוק

השאר לעיונך, תהנה:
[URL]http://www.playbuzz.com/davidm35/which-band-are-you[/URL]

ובנימה אופטימית אוסיף - בשאלון משובח אחר - יצאתי ג'ק המרטש.
צפרא טובה.

Caput femoris

New member
You would be in Guns-n-Roses

You are loud, crude and rude. You understand the importance of sex, drugs and Rock and Roll. You used to kick-ass, but the years haven't been the kindest to you. You might sport corn-rows now.

Caput femoris

New member
פגז לפנים

מעולם לא שמעתי עליהם אבל זה אוכל בקלות את רוב החומר של Sabbath מאותה תקופה. האלבום המלא יטופל מחר בבוקר.
אגב, לאור צוק העיתים האופייני לאנשי אקדמיה בתקופה הזו של השנה אני שוב מוצא את עצמי בחיבוק הדב של המלודיק דת׳, אבל אתה מוכרח להודות שפה מדובר בעבודה משובחת:

arieltr

New member
זה SLOW DEATH

יחידת הקצב שלהם יודעת לעשות את העבודה.

האלבום הבודד של ארמגדון נמצא אצלי בבית, אפשר לעשות עותק עבור כבודו.
ההבדל ביניהם לסאבאת' הוא שהבלוז הוא השורש של סבאת' ומשם הם התפתחו בעוד שארמגדון הוציאו אלבום בודד שלא בלוז בסיסו ואחריו החברים התפזרו הלאה. את הלהקה הוביל קית' ראלף שקצת לפני זה היה שותף באגדות רוק מהתקופה - יארד-בירדס (עם ג'ימי פייג' טרום זפלין) ורנסנס של תחילת הסבנטיז ואחרי זה הוא נגמר לזכרוני.

Caput femoris

New member
חתיכת יציאה מהעולם הוא דפק

התחשמל מהגיטרה. חתיכת כשרון צריך בשביל זה.
רנסנס גם אדירים. כל פעם אתה מחזיר אותי לימים היפים של החור בשחור.

אגב, sidewaves השנה לא משהו. חבל שפיית׳ נו מור לא מופיעים מחוץ לפסטיבל המרכזי. החומר החדש שלהם מעניין אבל זה לא יביא אותי להצטופף שם, בטח לא בתקופת בחירות.

sbandda

New member
You are in Nirvana.

You are generation defining and brilliant. You are also self-destructive and a little different. It doesn't matter - you still rock.

למעלה